bu benim kuzenimde de var, arkadaş dalga geçmiyor kuzenimdebirine kızdığı zaman onun kafasını duvarda patlamış olarak görüyormuş, kuzenimde obsesif kompulsif bozukluk var.
psikolojik bir duruma hastalık demek kolay değildir, eğer ki durum kişiyi rahatsız ediyorsa, hayatını, günlük yaşamını etkiliyorsa bu hastalıktır. ve sen eğer yaptıkların yüzünden normal yaşamının dışına çıkıyorsan evet hastasın, bir uzmana görünmende fayda var,
dua etmenin gücüde zaten belirlenmiş bir şey her gece yatmadan önce Allah'a bir şükür duası oku, sonra konuş sadece konuş dertleş:) benimde psikolojik olarak zora düştüğüm zamanlar oldu çok ama çok dua ettim, uzman yardımı almadımi o zamanlar bunu yapacak cesaretim yoktu, sadece dua ettim ve yendim rahatsızlığımı, yardım alsam daha da çabuk yenebilirdim belki.
bunlar anlık düşünceler geçici şeylerse hastalık değildir.
bu tür şeyler düşünmek garip geliyor ama anlıyorum bende birilerine çok kızdıgım zaman küfür ediyorum sonra küfür etmek bile boş geliyor unutuyorum ama kımsenın kafasına saplanmış balta hayalim yok çünkü kimsenin canının yanmasından hoşlanmam böcekleri bile mecbur kalmadıysam öldürmüyorum sonuçta onunda bir yaratıcısı var bu saygısızlık olur her canlının yaşama hakkı var AMA ÖNERİM ŞU NE ZAMAN BÖYLE DÜŞÜNÜRSENİZ SİZİ BİRİNİN ÖLDÜRDÜGÜNÜ HAYAL EDİN KAFANIZI KESTİGİNİ NE HİSSEDİCEGİNİZİ NASIL BİR ACI OLDGUNU BUNU KENDINIZE UYGULARSANIZ ANLICAKSINIZ ASLINDA ZEVKLI OLUP OLMADIGINI BUNU YAPARSANIZ BASKALARI İÇİNDE ÖYLE HAYALLERİNİZ OLMAZ İNTERNETTEN KAFA KESME VİDEOSU İZLEYİN VE KENDINIZI O KISININ YERINE KOYUN GERCEKTEN DENERSENIZ BAŞARIRSINIZ
kusura bakmayın ama böyle bir yöntemin mantıklı olacağını sanmıyorum.ayrıca insanlar öldürme duygusuna sahiptir.Ancak bu törpülenir.sağlıklı toplum ve aile tarafından. ayrıca kendine zarar verme ve vucudundan parçalar kesme gibi psikolojik rahatsızlıklar da varken kendinin öldürüldüğünü hayal et videolar izle ne demek
bununla başa çıkmaya çalışıyorsa hayal etmesi suç değil,ona verdikleri acıyı hissetmelerini istiyor... ancak önemli olan ailesine acı vermenin ona birşey kazandırmayacağının,,,,,sağlıklı bir insan olmak için doğru adımlar atması gerektiğinin ve onu güzel bir hayatın bekledğinin anlatılması...
Sürekli insanları beynimde öldürüyorum annemi, babamı, üvey abimi . kafam da ölümlerini hayal ediyorum . mesela babamın kafasını bi sopanın üstünde hayal etmek çok hoşuma gidio
istesem de engel olamıorum sonra annemin kafasına çekiç vurduğumu falan hayal ediyorum özellikle çok sinirlenince .ama en güzeli abiminki; midesini tamamen bozağından dışarı çıktığını görmek özelliklede bana vurduğu zaman çok hoşuma gidio :86: ...
Sizce bu bi hastalık mı__?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?