Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sekilde hayal ettignize gore sevmiyorsunuz demektir.. Sevmeme nedeniniz ne acaba ? Bir insan babasinin olùsùnù hayal ederken sevinebilirmi ya :44: Tuhaf..
yanii zamanla geçer büyütmeye gerek yok zaten :44:
bide feci zevk verir o dimi ya
gerçi aile açısından olmuyo benim ki belirteyimde...
eğer sana zarar veren insanlardan hıncını öyle alabiliyosan problem yok. en azından zararsız...
dii mii . kimseyede zararım yok ne de olsa =)
sadece PARA !!! . parayı verio ve bitti sonra da Para veriorum daha ne istiyosun dioo . iş6te o zamn çıldırıorum
eğer gerçekten söylediklerin doğruysa stresini atacak bir şeyler bul. içinde tutman psikolojin için hiç iyi değil. ayrıca üvey abin senden çok büyük ve güçlü değilse sen de ona vur, ciddiyim. öz abim de bana 3-4 defa vurduğu için ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim. ama o benden çok büyük ve güçlü olduğu için karşılık verememişimdir. sinir bozucu bi şey
bi psyatira git
hosunami gidiyo ??? hic acima duygusu yokmu üzülmüyormusun niye böyle düsündüm simdi diye
onlar bana küçüklüğümden beri acıomıosa bn hayal ederken onlara nie acığım ki __?
onlar bana küçüklüğümden beri acıomıosa bn hayal ederken onlara nie acığım ki __?