• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü İnsanlar

neyse hayal ettiklerin doğruysa bile ben hala ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. o yüzden başka bi şey yazmıycam

eğer gerçekten söylediklerin doğruysa stresini atacak bir şeyler bul. içinde tutman psikolojin için hiç iyi değil. ayrıca üvey abin senden çok büyük ve güçlü değilse sen de ona vur, ciddiyim. öz abim de bana 3-4 defa vurduğu için ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim. ama o benden çok büyük ve güçlü olduğu için karşılık verememişimdir. sinir bozucu bi şey

bi ara tiyatro yapıodum ama bni izlemeye kimse gelmemişti bnde bitirdim

psikologa falan gitme şekerim. bi halta yaradığı falan yok. kendi sorunlarını en iyi kendin bilirsin. bu yüzden kendin çözmeye çalış ve çöz :34:

onlar bana küçüklüğümden beri acıomıosa bn hayal ederken onlara nie acığım ki __?

bu öfkeyle bu anlattıkların hayalden çıkar, gerçeğe dönüşür. birileriyle dertleş sürekli. öfken yatışmalı. anlat bakalım neden ailene bu kadar kızgınsın, sorun ne

Ya aslında şu anda kimseye zararım yok nasılsa diye düşünebilirsin ama zamanla ruhunu kirletir, vicdanını yok eder, acıma duygularını kaybedebilirsin ve bu saydıklarım insani değerler.. Kaldı ki henüz çok gençsin ve sevgisizlik insanı yk eder. Ya bir yardım al ya da başarabilirsen çözmeye çalış kendi içinde bu sorununu..

15 yaşında hem de böyle düşünceleri olan bir ergenin "kadınlar kulübü"nde takılması da ayrı bi komik ha
sen böle gidip çok daha farklı temalı sitelere yazsana

içinde bulunduğun durum pek normal bir şey değil hele bir de bu şekilde dalga geçer gibi anlatman kendini ifade etmen hiç hoş değil... her ne kadar kötü günler anılar geçirdiysen de onlar senin ailen ve bu tarz şeylerin hayaline sığması bana normal gelmedi. bence psikolojik yardım almalısın....

Back