• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü İnsanlar

konu gerçek mi değil mi bunu bilemeyiz tabii ki de. yalnız bazı arkadaşlar gerçekten ne kadar acımasız, hiç ellerini vicdanlarına koymuyorlar, sonuçta bu dünyada bunları yaşayan binlerce rahatsız insan var neden bir tanesi de burada denk gelmiş olmasın çok mu imkansız! sonra da bik bik öterler yok dinimizce, yok mübarek gün falan diye..
her neyse, ben gerçek olduğunu varsayarak derim ki, mutlaka git ve uzman birinden yardım al. hayallerini muhtemelen onlar üzerinde gerçekleştiremeyeceksin ama kendine zarar vereceksin. yaşadığın durum normal değil bunu hiç bir zaman unutma, kendi kendine çözemezsin!! üvey de olsalar onlara karşı duyduğun nefret hiç normal değil, hemen git ve yardım al bu utanılacak bir şey değil

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun geçmiş olsun diyorum çünkü bunlar hastalık belirtisi benim tanıdığım birisi aynı senin gibi oldu yeni evli ve kocasını çok sevdiği halde hep onu nasıl öldürebilirim diye düşünüyormuş hep aklından senaryolar yazıyomuş en sonunda abisine söylemiş abiside ne kadar hoca var almış gitmiş ama fayda etmemiş en sonunda dr götürmüşler meğer beyninde valla şimdi tam hatırlamıyorum ama bi su eksikmiş dr ilaçla düzeltmiş demişki eğer geç kalınsaydı hayallerini gerçeğe çevirirdi diyordu bence canım sende yardım al daha yaşın küçük önünde güzel günler var bende abimden çok çektim bekarken hep döverdi biryere yollamazdı ama şimdi çok mutluyum herşeyim var hiç bir sıkıntım yok evliyim kocam dünya iyisi ama panük atağım oda geçmiştekisıkıntılar işte ama olsun başedebiliyorum çok şükür:9:

Onlara karşı nefret uyandırmayı sağlayacak hareketler yaptıkları fikrindesin anladığım kadarıyla.. Ama böyle düşünmek içten içe hırsını almaya yarasa da, ilerde büyüdüğünde seni içten içe tüketecek bunu biliyor muydun :)

Her evebeynin hataları olur, nasıl bir aile ortamın var, olayların detaylarını bilmiyorum ama ileride belki senin de ailen olacak.. sosyal ortamlara gireceksin.. kendi iç sesini dinle lütfen.. ve yardım al mutlaka..

bu benim kuzenimde de var, arkadaş dalga geçmiyor kuzenimdebirine kızdığı zaman onun kafasını duvarda patlamış olarak görüyormuş, kuzenimde obsesif kompulsif bozukluk var.

psikolojik bir duruma hastalık demek kolay değildir, eğer ki durum kişiyi rahatsız ediyorsa, hayatını, günlük yaşamını etkiliyorsa bu hastalıktır. ve sen eğer yaptıkların yüzünden normal yaşamının dışına çıkıyorsan evet hastasın, bir uzmana görünmende fayda var,

dua etmenin gücüde zaten belirlenmiş bir şey
her gece yatmadan önce Allah'a bir şükür duası oku, sonra konuş sadece konuş dertleş:) benimde psikolojik olarak zora düştüğüm zamanlar oldu çok ama çok dua ettim, uzman yardımı almadımi o zamanlar bunu yapacak cesaretim yoktu, sadece dua ettim ve yendim rahatsızlığımı, yardım alsam daha da çabuk yenebilirdim belki.

bunlar anlık düşünceler geçici şeylerse hastalık değildir.

Kesinlikle katılıyorum.

Arkadaşım eğer doktora hala gitmediyse bir an önce git mutlaka git! Psikiyatrik ilaç kullanmak kötü ve utanılacak birşey de değil, gidip tedavi olmalısın. Tamam hayalindeki şeyleri uygulamıyorsun ama bunları bi psikiyatri uzmanına anlatmazsan içinden çıkılmaz bir hal alır.
bir an önce doktora gitmelisin tek başına da gayet gidebilirsin lütfen ama lütfen bir doktora en kısa zamanda git:(
Bunu normal bişeymiş gibi görme, hastalık olduğunu kabul et işin kolaylaşır.
VE bolca dua et..

bu tür şeyler düşünmek garip geliyor ama anlıyorum bende birilerine çok kızdıgım zaman küfür ediyorum sonra küfür etmek bile boş geliyor unutuyorum ama kımsenın kafasına saplanmış balta hayalim yok çünkü kimsenin canının yanmasından hoşlanmam böcekleri bile mecbur kalmadıysam öldürmüyorum sonuçta onunda bir yaratıcısı var bu saygısızlık olur her canlının yaşama hakkı var AMA ÖNERİM ŞU NE ZAMAN BÖYLE DÜŞÜNÜRSENİZ SİZİ BİRİNİN ÖLDÜRDÜGÜNÜ HAYAL EDİN KAFANIZI KESTİGİNİ NE HİSSEDİCEGİNİZİ NASIL BİR ACI OLDGUNU BUNU KENDINIZE UYGULARSANIZ ANLICAKSINIZ ASLINDA ZEVKLI OLUP OLMADIGINI BUNU YAPARSANIZ BASKALARI İÇİNDE ÖYLE HAYALLERİNİZ OLMAZ İNTERNETTEN KAFA KESME VİDEOSU İZLEYİN VE KENDINIZI O KISININ YERINE KOYUN GERCEKTEN DENERSENIZ BAŞARIRSINIZ

Allah aşkına 15 yaşındasın şu an buradakilerle dalga geçiyo olabilirsin ki hiç hoş değil sonuçta psikopatça düşünülmüş öldürme planları anlatıyorsun şakası bile hoş değil yok gerçekten böyle düşünüyorsan birine sinirlendiğinde ölsede kurtulsam diyebilirsin ama bu şekilde hayal kurmak ....mutlaka dr görün kendin kendini tedavi edemezsin grip değilki bu geçsin gitsin...................Allah korusun hayaller gerçeğe dönüşürse bir anlık öfke bir anlık cinnet insanları dönülmez yollara sokabilir.............

Son düzenleme:
..................................mesaj tekrarı üzgünümmmm..........

Son düzenleme:
Benim anladigim kadariyla siddet uygulanan bir ailenin icindesin ve boylede buyudun saniyorum.Buda neden boyle sacma seyler dusundugunu acikliyor.Siddet goren hamuru siddetle yogrulmus insanlarda bunlar olur bence.Cunku baska birsey gormemiski cocuk.Buyuklerden ne gorurse onlar icin aynisini hayal ediyo demekki.Yazik uzuldum haline.Bu bir hastalikmi diye sorarsan kesinlikle hastalik bence ama senin duzelmen icin ailedeki yasantinin degismesi gerekiyo tek terapi ve ilacla olacak is degil.:20:

O düsünceler aklına gelince baska seylerle ilgilen kafan dagılsın yok o düsüncelerden kurtulamıyorsan doktora danısmalısın

çok ilginc ben anneme babama yada ailemden birine birsey olacak diye korkarken sen neler hayal ediyorsun
yazdıklarınla eger ciddi ve bundan hoslanıyorsan bende en kısa zamanda bi doktora gorun sen
hasta ruhlusun kesinlikle ben normal oldugunu dusunmuyorum

bu tür şeyler düşünmek garip geliyor ama anlıyorum bende birilerine çok kızdıgım zaman küfür ediyorum sonra küfür etmek bile boş geliyor unutuyorum ama kımsenın kafasına saplanmış balta hayalim yok çünkü kimsenin canının yanmasından hoşlanmam böcekleri bile mecbur kalmadıysam öldürmüyorum sonuçta onunda bir yaratıcısı var bu saygısızlık olur her canlının yaşama hakkı var AMA ÖNERİM ŞU NE ZAMAN BÖYLE DÜŞÜNÜRSENİZ SİZİ BİRİNİN ÖLDÜRDÜGÜNÜ HAYAL EDİN KAFANIZI KESTİGİNİ NE HİSSEDİCEGİNİZİ NASIL BİR ACI OLDGUNU BUNU KENDINIZE UYGULARSANIZ ANLICAKSINIZ ASLINDA ZEVKLI OLUP OLMADIGINI BUNU YAPARSANIZ BASKALARI İÇİNDE ÖYLE HAYALLERİNİZ OLMAZ İNTERNETTEN KAFA KESME VİDEOSU İZLEYİN VE KENDINIZI O KISININ YERINE KOYUN GERCEKTEN DENERSENIZ BAŞARIRSINIZ

kusura bakmayın ama böyle bir yöntemin mantıklı olacağını sanmıyorum.ayrıca insanlar öldürme duygusuna sahiptir.Ancak bu törpülenir.sağlıklı toplum ve aile tarafından. ayrıca kendine zarar verme ve vucudundan parçalar kesme gibi psikolojik rahatsızlıklar da varken kendinin öldürüldüğünü hayal et videolar izle ne demek:20:

bununla başa çıkmaya çalışıyorsa hayal etmesi suç değil,ona verdikleri acıyı hissetmelerini istiyor... ancak önemli olan ailesine acı vermenin ona birşey kazandırmayacağının,,,,,sağlıklı bir insan olmak için doğru adımlar atması gerektiğinin ve onu güzel bir hayatın bekledğinin anlatılması...

kusura bakmayın ama böyle bir yöntemin mantıklı olacağını sanmıyorum.ayrıca insanlar öldürme duygusuna sahiptir.Ancak bu törpülenir.sağlıklı toplum ve aile tarafından. ayrıca kendine zarar verme ve vucudundan parçalar kesme gibi psikolojik rahatsızlıklar da varken kendinin öldürüldüğünü hayal et videolar izle ne demek:20:

bununla başa çıkmaya çalışıyorsa hayal etmesi suç değil,ona verdikleri acıyı hissetmelerini istiyor... ancak önemli olan ailesine acı vermenin ona birşey kazandırmayacağının,,,,,sağlıklı bir insan olmak için doğru adımlar atması gerektiğinin ve onu güzel bir hayatın bekledğinin anlatılması...

sizi anlıyorum ne demek istediginizi ama benim anlatmak istedigim farklı birşey önce kendinde düşünmeli yaptıgının dogru olmadıgını anlaması için yani zevk almaz birsüre sonra ben napıyorum diye düşünebilir belki bunu denrse kendı öldürüldügünü hayal etmesınden kastım buydu acıdan zevk alma sorununu çözmek için daha iyi yöntem yok sadist insanlar neden kendı canını yakmak istemez çünkü bu zevk vermez degilmi bunu idrak etmek zor degil

Bence bu konunun buyumekle olgunlaşmakla alakası yok.:45: :20:
İş tamamen AİLEde başlayıp AİLEde bitiyor.Benımde üvey bir babam ve 4 üvey kardeşim var.
Nasıl bır pskolojı olduğunu ıyı bılırım. Şayet bende tedavi görüyorum benım sıkayetlerım bırılerını öldürmek gbi değil tabiki farklı sekilde ama bu neyi değiştirir ki.
İlgisiz ailen varsa evde üvey olrak bıldığın ınsanlar var vede ve onlarla yasamak zorunda olduğunu bılıyorsan bu sekılde hayaller kurmaya engel olamayabılır ınsan.
Seni çok iyi anlıyorum ama kendıme care bulamadığım gıbı sanada tavsıyede bulunamıyorum.. :59:
Gördüğün gibi artık ınsanlar o kadar taşlaşmış ki hiç birşey konuşup paylaşamıyorsun içinde çözmeye çalışıyorsun ortaya bu ve bunun gıbı fotoğraflar çıkıyor..:85:

Sürekli insanları beynimde öldürüyorum annemi, babamı, üvey abimi . kafam da ölümlerini hayal ediyorum . mesela babamın kafasını bi sopanın üstünde hayal etmek çok hoşuma gidio
istesem de engel olamıorum sonra annemin kafasına çekiç vurduğumu falan hayal ediyorum özellikle çok sinirlenince .ama en güzeli abiminki; midesini tamamen bozağından dışarı çıktığını görmek özelliklede bana vurduğu zaman çok hoşuma gidio :86: ...
Sizce bu bi hastalık mı__?

insanın kendini ne türlü olursa olsun rahatlatıcak şeyler düşünmesi hayal etmesi iyidir. bir bakıma kendini tedavi ediyorsun düşünerek. ancak annen hakkında da bunları düşünüyorsun ha??:53::53: babalar ve abilerden nefret eden çok var da..

herneyse bunlar seni rahatlatıyorsa hayal etmeye devam et. herkesin psikopat huyları vardır.:75:

üslubun fake olduğunu düşündürüyor bunu da geçemeyeceğim:55:

Konu fake olabilir de olmayabilir de
Ama olması imkansız bi durum değil
Konu sahibi gerçekten anlattığı gibi şeyler düşünüosa
ve bunlar ona zevk veriosa 'annene bile mi' gibi şeyler söyleyip yadırgamamak şaşırmamak gerekir
Bu bir hastalıktır sonuçta aynı hisleri kendisine karşı da beslio olabilirdi bi yabancıya karşı da

nanatam
Bu şekilde bi konu açtığına göre
ve bunu psikoloji bölümüne açtığına göre bu düşüncelerinin ve hayallerinin normal olmadığını kendin de biliosun
Bu görmen gereken/göreceğin tedavinin büyük ihtimalle olumlu sonuçlanacağının bi göstergesi
Mutlaka bi psikiatrdan ilaçlı destek alman gerekio
Yaşının daha küçük olması da bi avantaj senin için
Yapılan yorumları dikkate alıp psikolojik destek alırsan atlabileceğini düşünüyorum ben

Back