• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü İnsanlar

cnm zaten sorun bu kendime engel olamıyorum sadece ailem için deil ne zaman sinirlensem bu böyle . benim sorduğum soru sizce bu bi hastalık mı ve dışardan yardım almam
gerekio mu __?

bilmiyorum. ben de sinirlenince canım ailemi dövesim gelir :) ama bu derece sadist hayallerim yok hehe. birikmişlikten dolayı böyle hayaller kuruyor olabilirsin.

ciddi ciddi düşün bi, eline fırsat geçse öldürür müydün onları?
gerçekten nefret mi ediyorsun onlardan?

Evet diyorsan bu bir hastalık olmasa bile hastalığa yol açacak bir ruh halidir. Suçlular hep ailesiyle sorunları olan tiplerdir, biliyor musun? O yüzden bence psikoloğa git ve biraz rahatla.

Hayır, sadece çok kızdığım zamanlarda rahatlamak için bunları düşünüyorum ama sakinleşince ölmelerini istemiyorum diyorsan çok da bir sorun yok bence :)

bilmiyorum. ben de sinirlenince canım ailemi dövesim gelir :) ama bu derece sadist hayallerim yok hehe. birikmişlikten dolayı böyle hayaller kuruyor olabilirsin.

ciddi ciddi düşün bi, eline fırsat geçse öldürür müydün onları?
gerçekten nefret mi ediyorsun onlardan?

Evet diyorsan bu bir hastalık olmasa bile hastalığa yol açacak bir ruh halidir. Suçlular hep ailesiyle sorunları olan tiplerdir, biliyor musun? O yüzden bence psikoloğa git ve biraz rahatla.

Hayır, sadece çok kızdığım zamanlarda rahatlamak için bunları düşünüyorum ama sakinleşince ölmelerini istemiyorum diyorsan çok da bir sorun yok bence :)

Bak şöyle anlatim bugün abim sevgilisine sinirlenmiş gelip benim üzerime yürüdü bnde korkmuyorum sndn dedim sn kimsin ki bndn korkmuyon dedi tokat attı tabii bn yerdeyken kafamdan önce üzerine kezzap döküp sonrada çivili tahtayla beynini kulaklarından akıtmak geldi :53: :53: sonra kendi kendime gülünce neye gülüon dedi bi daha vurdu bu olayın üzerinden 2-3 saat geçti ama bnm düşüncelerim hala değişmedi :53: soru : şimdi bn haksız mıyım. O vuruo, bense sadece hayal kuruom

bence o ilaçlardan gayette korkmalı. ha tabi belki geçiştirici bi kaç ilaç verirler pek zararı olmaz. ama diğer türlü düşünmek bile istemiyorum!

Bak şöyle anlatim bugün abim sevgilisine sinirlenmiş gelip benim üzerime yürüdü bnde korkmuyorum sndn dedim sn kimsin ki bndn korkmuyon dedi tokat attı tabii bn yerdeyken kafamdan önce üzerine kezzap döküp sonrada çivili tahtayla beynini kulaklarından akıtmak geldi :53: :53: sonra kendi kendime gülünce neye gülüon dedi bi daha vurdu bu olayın üzerinden 2-3 saat geçti ama bnm düşüncelerim hala değişmedi :53: soru : şimdi bn haksız mıyım. O vuruo, bense sadece hayal kuruom

işte bu yüzden ne derlerse he de geç diyorum ya :)

ımm, son kararım psikoloğa gitmen yönünde :) çok kızgınsın ve yardım almadan bu kızgınlığınla başa çıkamayacaksın.

bence o ilaçlardan gayette korkmalı. ha tabi belki geçiştirici bi kaç ilaç verirler pek zararı olmaz. ama diğer türlü düşünmek bile istemiyorum!

diğer türlü derken??? alanında uzman bir insan en kötü nasıl ilaç verebilirki terapiste???

sana sürekli böyle davranıyosa seninde sürekli böyle düşünmen anormal değil bence. istem dışı aklını bunlar çeliyosa şizofreniye kadar yolu var bunun o yüzden engel ol. ve ilaçla tedavi yerine düzelmeye bak senin açından daha iyi olur.

o kötü olduğunu düşünmeden verir belki. ama kullanan açısından kötü oluyo genelde :)

bir ilaç herkeste aynı etkiyi yaratmaz o kadar kötü bir şey olsa kimse psikitriste gitmez ilaç da kullanmazdı...sonuçta bir kere gitmiyorsun ve de alacağın ilacı ömür boyu kullanmıyorsun. terapistin iyileşme süreci sürekli gözlemlenir ilacın etkilerine bakılır eğer ilacın tesiri yoksa ya da olumsuz sonuç üretmeye başlarsa ilaç değiştirilir. ağır bir sorunsa ilaçla müdahele olası şart ki bayanın durumu hafife alınacak bir şey değil....

sana sürekli böyle davranıyosa seninde sürekli böyle düşünmen anormal değil bence. istem dışı aklını bunlar çeliyosa şizofreniye kadar yolu var bunun o yüzden engel ol. ve ilaçla tedavi yerine düzelmeye bak senin açından daha iyi olur.

doğru diyorsun fakat düşüncelerine engel olması yeterli değil. ailesine çok çok kızgın, ve sadist hayallerini engellese bile bu kızgınlık başka şekilde çıkacak karşısına. sorunu kökten halletmek lazım ve bunu da tek başına yapamaz.

zaten doğru dürüst bir doktorun ilaç kullanmadan düzeltilebilecek durumlarda ilaç vereceğini sanmıyorum

bir ilaç herkeste aynı etkiyi yaratmaz o kadar kötü bir şey olsa kimse psikitriste gitmez ilaç da kullanmazdı...sonuçta bir kere gitmiyorsun ve de alacağın ilacı ömür boyu kullanmıyorsun. terapistin iyileşme süreci sürekli gözlemlenir ilacın etkilerine bakılır eğer ilacın tesiri yoksa ya da olumsuz sonuç üretmeye başlarsa ilaç değiştirilir. ağır bir sorunsa ilaçla müdahele olası şart ki bayanın durumu hafife alınacak bir şey değil....

ben ufak tefek ilaçlardan bahsetmedim. daha yüksek dozda ki ilaçlardan bahsettim zaten. ömür boyu kullananlar var ayrıca. ve o ilaçların yan etkileride... ve sanıyorum ki ilaç tedavisinde bu kızın ailesinden bu kızı gözlemleyebilecek kimse yok. bu daha kötü şeylere de yol açar. şuan ne hafif ne ağır bence. fakat düzelme göstermezse dediğim gibi şizofreniye yol açar bu durum. benim istediğim şey ilaç tedavisi olmadan düzelmesi. bunuda başarabilir elbet.

doğru diyorsun fakat düşüncelerine engel olması yeterli değil. ailesine çok çok kızgın, ve sadist hayallerini engellese bile bu kızgınlık başka şekilde çıkacak karşısına. sorunu kökten halletmek lazım ve bunu da tek başına yapamaz.

tamamda en azından o iğrenç şeyleri kullanmadan da yapabilir bunu.

tamamda en azından o iğrenç şeyleri kullanmadan da yapabilir bunu.

evet :)

Neyse hayalperest kız, bir daha böyle hayaller kurasın gelirse onun yerine bana özel mesaj atıp derdini anlat.

İyi geceler herkese.

Sevgili nanatam,
Ailenizle yaşadığınız sorunlar yüzünden psikolojik bir rahatsızlık yaşıyor olabilirsiniz,size tavsiyem sitemizde gönüllü çalışan Psikoloğumuz Dr.Meltem Hanım'ın bölümünde sorununuzu dile getirmeniz,kendisi size yardımcı olmaya çalışacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/dr-meltem-kavcar-sirmaliya-sorun-f473/

çok teşekkür ederim ama bi de şöyle bi sorun var daha 15 yaşımdayım nasıl tek başıma pskoloğa gidicem __??

psikologa gitmek için herhangi bir yaş sorunu yoktur. ne zaman nerede gitmek istersen yalnız gidebilirsin ki yanında biriyle gidiyor olsan bile odaya yalnız gireceksin. devlet hastaneerinde de olur özellerde de olur biraz araştır buluduğun yerdekileri

psikologa gitmek için herhangi bir yaş sorunu yoktur. ne zaman nerede gitmek istersen yalnız gidebilirsin ki yanında biriyle gidiyor olsan bile odaya yalnız gireceksin. devlet hastaneerinde de olur özellerde de olur biraz araştır buluduğun yerdekileri

peki çok teşekkür ederim hepinize ii geceler

bu benim kuzenimde de var, arkadaş dalga geçmiyor kuzenimdebirine kızdığı zaman onun kafasını duvarda patlamış olarak görüyormuş, kuzenimde obsesif kompulsif bozukluk var.

psikolojik bir duruma hastalık demek kolay değildir, eğer ki durum kişiyi rahatsız ediyorsa, hayatını, günlük yaşamını etkiliyorsa bu hastalıktır. ve sen eğer yaptıkların yüzünden normal yaşamının dışına çıkıyorsan evet hastasın, bir uzmana görünmende fayda var,

dua etmenin gücüde zaten belirlenmiş bir şey her gece yatmadan önce Allah'a bir şükür duası oku, sonra konuş sadece konuş dertleş:) benimde psikolojik olarak zora düştüğüm zamanlar oldu çok ama çok dua ettim, uzman yardımı almadımi o zamanlar bunu yapacak cesaretim yoktu, sadece dua ettim ve yendim rahatsızlığımı, yardım alsam daha da çabuk yenebilirdim belki.

bunlar anlık düşünceler geçici şeylerse hastalık değildir.

Son düzenleme:
Back