• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü İnsanlar

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
116
İstanbul
Sürekli insanları beynimde öldürüyorum annemi, babamı, üvey abimi . kafam da ölümlerini hayal ediyorum . mesela babamın kafasını bi sopanın üstünde hayal etmek çok hoşuma gidio
istesem de engel olamıorum sonra annemin kafasına çekiç vurduğumu falan hayal ediyorum özellikle çok sinirlenince .ama en güzeli abiminki; midesini tamamen bozağından dışarı çıktığını görmek özelliklede bana vurduğu zaman çok hoşuma gidio :86: ...
Sizce bu bi hastalık mı__?

Sürekli insanları beynimde öldürüyorum annemi, babamı, üvey abimi . kafam da ölümlerini hayal ediyorum . mesela babamın kafasını bi sopanın üstünde hayal etmek çok hoşuma gidio
istesem de engel olamıorum sonra annemin kafasına çekiç vurduğumu falan hayal ediyorum özellikle çok sinirlenince .ama en güzeli abiminki; midesini tamamen bozağından dışarı çıktığını görmek özelliklede bana vurduğu zaman çok hoşuma gidio :86: ...

inci'den mi geldin yivrum sen

ilgi çekmeye çalışan liseli olayı. klasik. boşverin :)

Sadistlik bu uygulama mazallah tehlikelisin sen
üstüne yaz tehlikeli madde diye öyle gez

Yazdıklarınız doğruysa.Allah yardımcınız olsun.En kısa zamanda bir ruh ve sinir hastalıkları uzmanına gidip tedavi olmanızı öneririm.Ne sebeple olursa olsun bu tür hayaller kurmak hastalıklı bir ruh göstergesi...

Yok;bu tür bir durum yok ta siz sadece eğlenmek için şaka yapıyorsanız ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ...
Mübarek günlerde nasıl böyle şeyler yazmak aklınıza gelir anlayamadım...Çocuk yaştasınız sanırım...

eğer üvey abinde sana sabah akşam vursaydı ne demek isteğimi anlardın =)

eğer gerçekten söylediklerin doğruysa stresini atacak bir şeyler bul. içinde tutman psikolojin için hiç iyi değil. ayrıca üvey abin senden çok büyük ve güçlü değilse sen de ona vur, ciddiyim. öz abim de bana 3-4 defa vurduğu için ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim. ama o benden çok büyük ve güçlü olduğu için karşılık verememişimdir. sinir bozucu bi şey

Bu sekilde hayal ettignize gore sevmiyorsunuz demektir.. Sevmeme nedeniniz ne acaba ? Bir insan babasinin olùsùnù hayal ederken sevinebilirmi ya :44: Tuhaf..

Back