Ölü Gibi Kokuyor!

aynen bardaklar asıl sorun. yoksa diğerlerinden koku alma durumuolmuyor pek. ama o bardaklarla bir şey içmek işkence. ben filtreye ne zaman baksam temiz. temizlenecek bir şey de bulamıyorum. hani bi koku alırsın ayy ölü gibi kokuyor dersin ya öyle bi koku.

metalmiş. :/

Bu arada sirke icin servis elemani kesinlikle koymayin makinenin kasasini deler uzun omurlu olmaz demisti. Parlatici zararli sirke diye koyardim artik koymuyorum bu da bardaklarin kokusunu daha belirgin hale getiriyor sanki

Bende aynı detarjanı kullanıyorum her şey mis gibi kokuyor. Sorun makinede sanırım.
tabanı çelik mi makinenin
Okurken yoruldum. Gider yeni makine alırım daha iyi

Makine kokuları var oldukça etkililer.

hımmmservis çağırmak lazım galiba

aynen son çözüm servis gibi. ama ondan önce bir şey daha deneyeceğim. sürekli en yüksek ısıda yıkayacağım.

bu arada benim makina da siemens, bir firmanın ürün serisinin hatalı olma olasılığını da elemiş oluyoruz. yüksek ısıyı da denedim ben sonuç farklı değil.

aynen son çözüm servis gibi. ama ondan önce bir şey daha deneyeceğim. sürekli en yüksek ısıda yıkayacağım.

bu arada benim makina da siemens, bir firmanın ürün serisinin hatalı olma olasılığını da elemiş oluyoruz. yüksek ısıyı da denedim ben sonuç farklı değil.
Sürekli kokulu mu senin de. Benim gibi bununla yaşamaya alıştın mı. : D ikimizin ortak bi hatası olmalı.

Sürekli kokulu mu senin de. Benim gibi bununla yaşamaya alıştın mı. : D ikimizin ortak bi hatası olmalı.

başka bir olasılık aklıma gelmiyor ama gerçekten denedim tüm önerilen şeyleri, bardakları su içmeden, masaya koymadan çalkalıyorum tekrar tekrar. birileri kadınların çay keyfini bitirmek için düğmeye basmadıysa sorumlu su :)) barajlardaki dipteki kalan suyu aldığımız zamanlarda ne bileyim kızılırmak suyu karışırken böyle oluyo falan diye kendimi avutuyorum. kimseye de sormamıştım şimdiye kadar şimdi iki örnek daha görünce rahatladım.

Bendeki de siemens. Cok eski bosh ve arceliklerde boyle bi sorun olmadi tanidiklarimda. Artik hastalik oldu kimde bisey icsem once bardagini kokluyorum onlarda da var mi diye

Tamam sorun suda diyelim ama o zaman tabaklar catallar neden kokmuyo? Uzun zamandir kabullenmistim ben de bu kokuyu smdi yine aklima geldi

Tamam sorun suda diyelim ama o zaman tabaklar catallar neden kokmuyo? Uzun zamandir kabullenmistim ben de bu kokuyu smdi yine aklima geldi

metal koku tutmaz diye çözümüm vardı ona karşı, hani eldeki soğan, sarımsak kokusunu da metal bir şey yıkayarak geçiririz ya. porselen için sebep bulmamıştım ama gören de günün 24 saati bulaşık makinası önünde araştırma yapıyorum sanacak ))

Iyi guldum gece gece:))) kafayi bi seye taktim mi arastirir dururum ben de metalin cozumu dogru bence porseleni de cozersen oldu bu is

Iyi guldum gece gece:))) kafayi bi seye taktim mi arastirir dururum ben de metalin cozumu dogru bence porseleni de cozersen oldu bu is

Porselen sağlık ve temizliğin göstergesidir. Pekişmiş yapısı sayesinde kiri ve mikrobu barındırmaz. Aynı zamanda, yapısal olarak üzerinde hiçbir leke tutmaması ve kolay temizlenir olması, tat ve koku barındırmaması, tercih edilme sebeplerinin
başında geliyor.

İsviçreli boş beleş bilim adamlarının yanında yerimi garantiledim artık. Semtlerimiz de aynıysa geriye çözülcek bir şey kalmıyor.

Vallahi arastirmissin pess :))) demek ki sorun ucuz kalitesiz cam bardaklarda butun kokuyu cekiyo hainler.
Semtimi msjdan yolliyim smdi cok muhim bi insanim cunku

Filtresini temizleyin ve makinenizi ara ara boş çalıştırın.

bu aralar çeşmelerden akan su deniz-yosun karışımı kokuyor .. tvde barajlardaki su baya azaldığı için olduğunu söylediler çok şikayet gitmiş..

arasıra makineyi çalıştırırken deterjan koyduktan sonra, makinenin içine bulaşıkların üzerine domestos döküyorum. hem çay kahve lekesini çıkarıyor hem de hijyen açısından iyi oluyor. denemediyseniz tavsiye ederim.
sirkeden korkuyorum, tavsiye üzerine ütümün haznesine elma sirkesi koymuştum, delinmişti.

Tuz ve parlatıcısı tammı bi kontrol edin isterseniz. İkisinden biri azalınca ya su damlaları bırakıyo yada lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…