Ölü doğum plasenta dekolmanı

Rabiaayt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
12
4
25
38 hafta 6 günlük hamileliğimde gün içinde bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hastaneye gittiğimde kalp atışları yoktu ve normal doğum için suni sancı veriliyorken bianda suyum kanlı şekilde geldi ve iç kanama riskiyle sezeryana alındım bu durumu yaşayıp tekrar hamile kalanlar varmı acaba

38 hafta 6 günlük hamileliğimde gün içinde bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hastaneye gittiğimde kalp atışları yoktu ve normal doğum için suni sancı veriliyorken bianda suyum kanlı şekilde geldi ve iç kanama riskiyle sezeryana alındım bu durumu yaşayıp tekrar hamile kalanlar varmı acaba
En az bir yıl bekleyin zaten doktor bilgilendirmiştir. Başınız sağolsun çok üzüldüm rahminizin toparlanması gerek bir daha ki gebeliğiniz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

basiniz saolsun ocak ayinda bebegimi kaybettim bende doguma cok az kala hareketleri azalmisti
gittigimde öldugunu ogrendim 😔 bu hafta mezar tasini yaptiricaz . dayanmasi cok zor tarifi yok acinin hergün aglarim cagre yok kendimi suclarim faydasız geri gelmiyo bebegim özluyorum sadece 😢 burada bebegini kaybeden annelerle dertleserek sureci gecirdim

basiniz saolsun ocak ayinda bebegimi kaybettim bende doguma cok az kala hareketleri azalmisti
gittigimde öldugunu ogrendim 😔 bu hafta mezar tasini yaptiricaz . dayanmasi cok zor tarifi yok acinin hergün aglarim cagre yok kendimi suclarim faydasız geri gelmiyo bebegim özluyorum sadece 😢 burada bebegini kaybeden annelerle dertleserek sureci gecirdim
Başınız sağolsun bende öyle dışarda yada etrafımda yeni doğmuş bir bebek görsem dayanamıyorum tabikide hiç bir zaman isyan etmek istemiyorum ama içimdeki bu acıda geçmiyor ultrason fotoğraflarına bakıp ağlıyorum geri gelmiyor ama hastaneden herkes ya bebeğiyle çıkıyor ya doğup yapıp bebeklerini yanlarına getiriyorlardi ben bı boşlukta gibiydim ne yanımda nede karnimdaydi Allah'ım sabrını bol versin Rabb'im bidaha yaşatmasın inşallah. mezat taşını bizde gittik seçtik.
şimdiye 40 mevlüdünu yapcaktim artık onsuz olcak dayanmasi çok zor😢

Benim de 22 haftalık dekolman plesanta nedeniyle öldü bebeğim acaba siz yukarıya uzanmış mıydınız ağır falan kaldırmış mıydınız ben yukarı uzandım kızımı kucağıma aldım o yüzden mi oldu diye çok vicdan azabı çekiyorum ben de 4 eylülde kaybettim bebeğimi 13 haftalıkken kanamam başlamıştı bazen duruyodu kanamam bazen duruyodu bu arada başınız sağolsun

Benim de 22 haftalık dekolman plesanta nedeniyle öldü bebeğim acaba siz yukarıya uzanmış mıydınız ağır falan kaldırmış mıydınız ben yukarı uzandım kızımı kucağıma aldım o yüzden mi oldu diye çok vicdan azabı çekiyorum ben de 4 eylülde kaybettim bebeğimi 13 haftalıkken kanamam başlamıştı bazen duruyodu kanamam bazen duruyodu bu arada başınız sağolsun

Alıntı Yorumla
Şikayet Et

0 seconds of 15 seconds

KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…

Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme

Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
  • Sola Yasla
  • Ortala
  • Sağa Yasla
  • Justify text
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar

Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle

Benzer Konular​

D
Gebe okulu önerileri
Yorumlar 35
15 Ağustos 2024
A
Yeni hamileler ve düşük sonrası hamile kalmak isteyenler için!
Yorumlar 9
20 Eylül 2024
[IMG alt="Fyprk"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/861/861710.jpg?1575973894[/IMG]
Doğumum kafamı kurcalıyor
Yorumlar 14
14 Eylül 2024
M
Bidaha doğurmaktan korkutan travmatik doğum hikayem
Yorumlar 46
18 Ağustos 2024
C
Nasıl hamile kaldım , yaşadığım serüveni anlatıyorum.
Yorumlar 23
Pazar 22:13
Paylaş

Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne buradan ulaşabilirsiniz.

X
Benim de 22 haftalık dekolman plesanta nedeniyle öldü bebeğim acaba siz yukarıya uzanmış mıydınız ağır falan kaldırmış mıydınız ben yukarı uzandım kızımı kucağıma aldım o yüzden mi oldu diye çok vicdan azabı çekiyorum ben de 4 eylülde kaybettim bebeğimi 13 haftalıkken kanamam başlamıştı bazen duruyodu kanamam bazen kanamam oluyordu bu arada başınız sağolsun

Siz yukarıya uzanmış mıydınız ağır kaldırmış mıydınız

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Dekolman plasenta ne demek acaba. Bende hamileyim çok korkuyorum bebeğe bir şey olur diye bir de çok fazla ilaç verdi doktorum vitaminler yani acaba bebeğe bir zarari olur mu ki çok korkuyorum

Ah canım tarifi olmayan bir acı 33 haftalık yavrumu kaybettim bi buçuk sene oluyo.. rabbim dayanma gücü versin 🥹
Başınız sağolsun
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Dekolman plasenta ne demek acaba. Bende hamileyim çok korkuyorum bebeğe bir şey olur diye bir de çok fazla ilaç verdi doktorum vitaminler yani acaba bebeğe bir zarari olur mu ki çok korkuyorum
Herkese böyle bir şey olacak diye bir şey yok her hamilelikte vitamin içiliyor zaten gebeliğiniz riskliyse mümkün olduğunca yatarak geçirin dekolman plesanta plesantanın yerinden erken ayrılması demek

Başınız sağolsun

Herkese böyle bir şey olacak diye bir şey yok her hamilelikte vitamin içiliyor zaten gebeliğiniz riskliyse mümkün olduğunca yatarak geçirin dekolman plesanta plesantanın yerinden erken ayrılması demek
Anladım çok teşekkür ederim

Uzanmazdim öyle bir yerlere zaten son ayimdaydim artık o zamana kadar bı sorun yoktu tek 2 hafta önde gidiyor du bide boyu uzun demişlerdi bian böyle yaşamak çok zor oldu bizim için.
Plasentayi patolojiye yolladılar sonuç olarak da kordon plasantanin ortasında olması lazimken benimki yanında oluşmuş bu yüzden miş çok zor bı durum Rabb'im kimseye yaşatmasın teşekkür ederim bu arada sizinde başınız sağolsun

Off çok üzüldüm :KK43: ben 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi paramparça oldum. Sizin acınızı düşünemiyorum. Doğuma bu kadar yaklaşmışken çok zor Allahım dayanma gücü versin. Evlat kaybetmek çok zor ama kim ne derse desin ne kadar sonra kaybedersen o kadar zor oluyor. Acısı daha büyük oluyor. Sözün bittiği yer ama cennette bizi bekliyorlar zamanımızı doldurup yanlarına gideceğiz inşallah 🌺

Off çok üzüldüm :KK43: ben 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi paramparça oldum. Sizin acınızı düşünemiyorum. Doğuma bu kadar yaklaşmışken çok zor Allahım dayanma gücü versin. Evlat kaybetmek çok zor ama kim ne derse desin ne kadar sonra kaybedersen o kadar zor oluyor. Acısı daha büyük oluyor. Sözün bittiği yer ama cennette bizi bekliyorlar zamanımızı doldurup yanlarına gideceğiz inşallah 🌺
Amin inşallah sizinde başınız sağolsun

X