• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü bir evlilik

WamadeusM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
15
2
1
27
26 yaşındayım eşimle 2 yıllık sevgililik sürecinden sonra evlendik 1.5 yıllık evliyiz 16 haftalık hamileyim ama eşim ve ailesinin 1.5 yılda yaptıkları evliliğimi ve psikolojimi mahvetti özeleştiri de yapıyorum çoğu zaman ama inanın nereden bakarsam bakayım benim hiç hatam yok bana yapılanlar karşısında bugün eşime evliliğimi bitirmeyeceğim ama gerçek bir evlilik de olmayacak bizim ki dedim nasıl olacak bilmiyorum kendime yaptığım büyük haksızlık farkındayım ama çıkmazdayım

26 yaşındayım eşimle 2 yıllık sevgililik sürecinden sonra evlendik 1.5 yıllık evliyiz 16 haftalık hamileyim ama eşim ve ailesinin 1.5 yılda yaptıkları evliliğimi ve psikolojimi mahvetti özeleştiri de yapıyorum çoğu zaman ama inanın nereden bakarsam bakayım benim hiç hatam yok bana yapılanlar karşısında bugün eşime evliliğimi bitirmeyeceğim ama gerçek bir evlilik de olmayacak bizim ki dedim nasıl olacak bilmiyorum kendime yaptığım büyük haksızlık farkındayım ama çıkmazdayım
Gerçek olmayan ve olmayacak bir evliliğe çocuk yapıyorsunuz yani? 👏

Yani o laflari ediyorsunuz ama ne degistrecek? Bizim toplumda b** evlilihe birde cocuk yapan kadinlara kimse magdur diye bakmiyor ki. 1.5 senedir cekiyorsunuz 16 haftalik hamilesiniz. Size hayati zehir edenler de "eh seks hayati devam ediyor ki, hamile de kaldi" demek ki halinden memnun" diye düsünür emin olun. Siz saniyorsunuz ki esiniz o laflarinizdan sonra pismanlik duyar, ama siz her isini gördükce kimse sizi ciddiye almaz

Önemli olan eşinin sana yaklaşımı.
Eşinle konuş ciddi ciddi.
Eşinin tepkisine bak.
Sana yapılan hiç bir şeye sessiz kalma.

Evliliğiniz boyunca sorunlarla uğramışsınız adam harikaymışta sonradan bozulmamış neden bebek?
Evlilik gerçek bir evlilik olmayacaksa neden boşanma yok? Aynı evin içinde evcilik mi oynayacaksınız?

Gerçek olmayan bu evlilikte ne siz ne de çocuğunuz mutlu olamazsınız. Çok sağlıksız bir ruh halinde büyüme ihtimali yüksek farkında mısınız? Peki eşiniz ve ailenizle aranızda ne gibi sorunlar yaşandı? Çözümü olmayacak kadar kötü mü yaşananlar?

Son düzenleme:
Adamın donunu yıka, yemeğini yap,cocuk ve kendiniz için yemek ,giyim için para isteyin (verirse)....Adam gidip dışarda gönül eglendirsin ,başka kadınla sevişsin eve gelsin odasına çekilsin .Siz çocukla uğraşın arada laf sokarsa susun,yanasmaya çalışırsa o anki ruh haline göre .....İstediğiniz evlilik bu, ben fotoğrafını çektim, işinize gelirse.......

Kendinize yaptığınız bi haksızlık değil de, bebeğinize yaptığınız en büyük haksızlık diyebiliriz.
Çocuğun geleceğini şimdiden mahvetmeye başlamışsınız bile.
Tebrikler.

Sevgiliyken birbirinizi daha iyi tanımadınız mı ki?
Flört aşamasında yada nişan zamanında

Buraya buna benzer bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum,uzun yıllardır evliymiş ama ayrı yatıyorlarmış çocuğu için birlikteymiş fln ama bu örneklerden o kadar çok varki,eşler birbirlerinin sabrını çok sınıyor ve dahada zor olanı resmiyette ayrılamıyorlar çocuk var haksızlık olsun istemiyorlar,kiralar pahalı,mutfak masrafları,evin temel masrafları derken ayrılıp aynı evde idare edende var,ekonomik sebepler bir yana mutsuz anne demek mutsuz çocuk demek,inanın bir yerden sonra eşinizle yabancılaşacaksınız,konuşma sıklığınız azalacak,bir süre sonra iki yabancı olarak birbirinize fazlalık olarak görüneceksiniz,sevmek sevilmek bir ihtiyaçtır bunun eksikliğinde agrasif geçimsiz bir kadına dönüşürsünüz bu da çocuğunuza yansır,gençken ayrılıp makul bir süre sonra yeniden denemek en mantıklı olanı.

Gerçek olmayan ve olmayacak bir evliliğe çocuk yapıyorsunuz yani? 👏
Gerçekti 2 aylık hamileyken bardağı taşıracak şeyler yaşattılar mesela kayınvalidem hasta kocasını boşayacağını (40 yıllık evlilik) bitireceğini söyledi eşimde bekar kız ve erkek kardeşlerine rağmen babama ben bakacağım dedi bende kabul etmedim boşanacağımı söyleyince kayınvalidem sesini kesti eşimin dediğine göre ise annesi yem atmış bende o yemi yemiş boşanmak için ayağa kalkmışım ben nereden bileyim kayınvalidem böyle iğrenç bir oyun oynuyacağını (eşimle küsler annesi onu huzursuz etmek için yapmış )

Bu sözlerinizin hiç ciddiye alınacak tarafı yok, nereden tutsan elinde kalır. Çok dizi falan mı izliyorsunuz ondan mı böyle ciddiye alınmayacak sözleri söylediniz acaba?
Yok dizi izlemekten ziyade kitap okumayı tercih ediyorum da sizin yazdıklarımı anlamadığınıza şaştım sadece

Back