• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Olmuyor olmuyor olmuyorrr!!!

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Allahım inşallah iki ay içinde bir kız bebek Nasip etsin sana. Kalpten dua ettim. İçimden kız geçti , kızın olsun,hayırlısı olsun.Hiç takma stresede girme . 🙏
Yaaa Allah razı olsun bende hep kız isterim zaten şuan o kadar duygulandım ki ailemden görmediğim desteği burada tanımadığım insanlardan gormek artık derdimi içimde ki acıları tanımadığım insanlara anlatmak daha iyi geliyo hepinizden Allah razı olsun

beklemekten başka caremiz yok,4,5 yıldırdı ben bekliorum tüp bebek sonrası bir düşşük nereye kadar bekleyecegiz bilmiyorum sabır lazım artık oda kalmadı:(

Kendinizi ne kadar yıpratsanız da bu işin de bi matematiği var 1 yıl takviyesiz olmadıysa diğer yöntemlere geçilir. Çünkü problem dahi olsa nasipse olabiliyor hamilelik. Siz zaten şimdiye kadar rahim filmi çekilecek kadar strese soktuysanız kendinizi şu dakika tüp bebek yapılsa da tutmaz. Mecburen sakinleşmek zorundasınız. Kendinize zaman verin.
Ben normal hayatta da panigimle meşhur bı insanım panik yaparım hemen haklısınız gerçekten o yüzden normal hayata geçiş yapmak için başka şeylerle oyalicam kendimi

beklemekten başka caremiz yok,4,5 yıldırdı ben bekliorum tüp bebek sonrası bir düşşük nereye kadar bekleyecegiz bilmiyorum sabır lazım artık oda kalmadı:KK43:
Allah yardımcınız olsun siiznde gerçekten 1 yıl önce bu günleri bana söyleseler güler geçerdim bunları düşündüğüne yaptığıma inanamıyorum yanlış anlasilmasin evlenmek aklımda yokken şimdi çocuk derdine düştüm hayat çok enteresan

Back
X