• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Olmuyor olmuyor olmuyorrr!!!

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
34
Bebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik

Bebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik
Ne kadardır istiyorsunuz 🤔 oluruna bırakabilirsen Ennn güzeli zaten 😉

Bizimde olmuyor vardir bir hayir canim elden bisey gelmiyor :(

Rahim filmi cektirdin mi?

Pardon yazmissin zaten. O zaman cok kafaya takiyorsun. Dusunmemeye calis

1 senedir belki erken diceksiniz ama herbi ay 1 yıl gibi
Erken diyemem her insanın zaman anlayışı farklı oluyor dediğin gibi😞 şimdiki aklım olsa ben çok erken başlardım tedavilere, eğer çok takıyorsan yumurta takibi aşılama tüp bebek başla derim

Oncelikle merhaba canm. 2 sene kendi cabamla 3 sene doktor kontrolunde tedawi ile klomen hormon ignesi catlatma ignesi daha yeni hamile kalabildim canm 8+5 gunluk dha cok yeniyiz anlicagin. Ewet her ay cok zor umutsuzluk buyuk hepsini yaşadım düşünme diyemem bende dusunmekten kendimi alamazdım 🙏 ama bol bol dua et canm eminim rabbim nasip eder sana da senin gibi her isteyene de 🙏 üzülme umutsuzluga kapilma ummadgin anda nasip olur o bebiş emin ol 💕

Oncelikle merhaba canm. 2 sene kendi cabamla 3 sene doktor kontrolunde tedawi ile klomen hormon ignesi catlatma ignesi daha yeni hamile kalabildim canm 8+5 gunluk dha cok yeniyiz anlicagin. Ewet her ay cok zor umutsuzluk buyuk hepsini yaşadım düşünme diyemem bende dusunmekten kendimi alamazdım 🙏 ama bol bol dua et canm eminim rabbim nasip eder sana da senin gibi her isteyene de 🙏 üzülme umutsuzluga kapilma ummadgin anda nasip olur o bebiş emin ol 💕
Amin amin inşallah yaa Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizede ❤️

Erken diyemem her insanın zaman anlayışı farklı oluyor dediğin gibi😞 şimdiki aklım olsa ben çok erken başlardım tedavilere, eğer çok takıyorsan yumurta takibi aşılama tüp bebek başla derim
[/Aynen bu korku bende hep vardı evlendigim günden itibaren başladım bende zaman kaybetmeyeyim diye çocuk denemelerine

Sebepsiz işte. Benimde öyle. Herşeyi denedik doğal yolla olmuyor. Son zamanlarda da çok yaygınlaşti bu durum.Yedigimiz hormonlu gıdalar cihazlar yapıyor sanırım.

Kendinizi ne kadar yıpratsanız da bu işin de bi matematiği var 1 yıl takviyesiz olmadıysa diğer yöntemlere geçilir. Çünkü problem dahi olsa nasipse olabiliyor hamilelik. Siz zaten şimdiye kadar rahim filmi çekilecek kadar strese soktuysanız kendinizi şu dakika tüp bebek yapılsa da tutmaz. Mecburen sakinleşmek zorundasınız. Kendinize zaman verin.

Benimde iki yıldır olmuyor caninm takma üzülme Allah'ım hepimizin hakinda en iyisini bilir hakkımızda neyse nezmansa o olur

Eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa ,bazen süt salgılıyormuşuz,farkında bile olmadan,o gebeliği engelliyormuş( ilk bebekte ondan olmamıştı,bir ay ilaç içtim hamile kaldım),Düşününce olmuyor. Vazgeçince ,istemediğin anda oluyor.bende bir dönem ikinci için istiyordum bir türlü olmuyor.vazgeçtim bu süreçte korona korkusuna multivitamin ve multimineral hapı içmeye başladık eşimde bende,Bebek isteğini unuttuk .Bir baktım hamile kalmışım.Taktıkca olmuyor. Stresten.

Eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa ,bazen süt salgılıyormuşuz,farkında bile olmadan,o gebeliği engelliyormuş( ilk bebekte ondan olmamıştı,bir ay ilaç içtim hamile kaldım),Düşününce olmuyor. Vazgeçince ,istemediğin anda oluyor.bende bir dönem ikinci için istiyordum bir türlü olmuyor.vazgeçtim bu süreçte korona korkusuna multivitamin ve multimineral hapı içmeye başladık eşimde bende,Bebek isteğini unuttuk .Bir baktım hamile kalmışım.Taktıkca olmuyor. Stresten.
Yok fiziksel herhangi bir sıkıntı süt hotmonumda normal değerlerde çıkmıştı hormon testinde ama aynen öyle beklemede kalıcak artık ☺️

Yok fiziksel herhangi bir sıkıntı süt hotmonumda normal değerlerde çıkmıştı hormon testinde ama aynen öyle beklemede kalıcak artık ☺
Allahım inşallah iki ay içinde bir kız bebek Nasip etsin sana. Kalpten dua ettim. İçimden kız geçti , kızın olsun,hayırlısı olsun.Hiç takma stresede girme . 🙏

Back
X