Ölmeye değer mi...

Alkol işte nasılda dilini çözdürüyor insanın, şimdi bu pırlanta gibi iki evlat vermiş kadına yapılacak iş mi ? çok şey yazarım ben bununla ilgilide ama müsait değil ortam, intihar etmeye gelince Allah yaşatmasın o anki psikoloji nasıl bilmiyorum ama ne olursa olsun yaşamak çok güzel, Kimse ama hiç kimse için ölüm bir kurtuluş kaçış olamaz olmamalı hele ki beni sevmeyen biri için !!!

hiçkimse için ölmeye değmez..avikabım çok üzücü bir durum allah kimseye yaşatmasın..arkadaşının kardeşinin de o içkili halle mantıklı düşünmesi mümkün değil oda br hata yapmış ama belkide beklenilmesi doğal bir hata..allah çocuklarına bağışlasın onu..eşi için diyecek çok söz var ama bir yerde tıkanıyoruz işte...derler ya bir adamı konuşturmak istiyorsan sarhoş edeceksin....oda tam ötmüş hayatının hatalarını bir bir sıralamış ne eşi önemli ne çocukları..şimdi kurtarsın onu eşinin amcasının kızı...

hepimizin haksızlığa uğradığı, kendini dipte hissettiği zamanlar oluyor. bu siteyi çok seviyorum. çünkü özellikle böyle soluksuz kaldığım anlarda burada kafamı dağıtabiliyorum. bu arkadaşın yaşadıklarına çok üzüldüm. kıssadan hisse hepimiz kendimize ders çıkarmalı; hayatın anlamını herzaman kaybetmesi muhtemel kişilere, alışkanlıklara yüklememeliyiz. sadece kendimize ait, en dardayken bile soluklanabileceğimiz alanlar yaratmalıyız.

anlattığın olay gerrçekten çok üzücü.ve sana hak veriyorum değmeyecak bir insan için ölmeye değer mi?
ama kadını biraz garipsedim çünkü inandığım bir şey varsa kadınlar duygusal ,anneler güçlüdür.ne gibi ruh hali içinde olursa olsun iki tane evladını unutup ölmeyi düşünebilecek bir anneyi anlamıyorum.

Karı-koca hala aynı evde yaşıyorlar üstelik çok üzülüp çocuklarını bile gözü görmeyerek intihara teşebbüs eden kadın, şimdi çocukları için kocasını affetmiş..
Allahım aklıma mukayyet ol.. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…