• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmesini istediğim insanlar var

Olmuştur öyle hissettiğim dönemler.
Ama sağlıklı olmadığını biliyorum.

İnsan sinirlenip bi an öyle hissediyor ama gerçekten ölse üzülürsünüz eminim
Kimse için ölümü içten şekilde dilemeyin derim..

Olmesini istemek birinin hos degil oyle aklina herkesin gelirde ama uykuyu etkilemesi bana normal gelmedi :-/

Uykundan edecek kadar Nasıl bir nefret o öyle? Benim de olmuştur sevmediğim insanlar ama dünya büyük. Benden uzakta istedikleri kadar yaşayabilirler. Beni alakadar etmez Allah herkesin iyiliğini versin fani dünyada kimse acı çeksin istemem.

Gerçekten..Ölmesini istediğim insanlar var. Benim gibi düşünen var mı
Bende senin gibiyim. Bence doktora git. Gerçekten canını nasıl yaktılarsa eminimki yapabilceğin bir şey olmadığından böyle düşünüyorsundur. Aklından çıkar desemde çıkmazlar. Laf sok desemde öyle yüzsüzler laf anlamazlar. Tek kurtuluşun belki içinin soğuyacağını düşünürsün ama emin ol soğumıcak. Geçmezde o acı. O yüzden doktorla görüş. Konuşmayı umarım kesmişindir. Engelle telefondan falan heryerden vede spora başla box gibi acayip stres atrsın yada herhangi bir spor. Doktoruda unutma lütfen. Ve bu dünyada iyi insanlar var onuda bil. Bırak onlar kendi pisliklerinde debelensin. Ölümü onların kurtuluşu

Back