ölmek istiyorum

Gözlerim kocaman oldu okurken inşalalh fakesindir. Oofff çok sinir oldum ha :KK47:

Eğer bu konu fake ise başkalarının acılarını kendinize eğlence konusu yapmanız hiç hoş değil:stop::KK20:
Bunu gerçekten yaşayan insanlar var. Edep, insaf, vicdan..

Eğer bu konu fake değilse, evden uzaklaşamıyorsanız bile mutlaka psikolojik destek almalısınız. Terapiler sayesinde kendinize güveniniz gelir, hayatınıza yen bir yol çizmeyi öğrenirsiniz. Bunları gerçekleştirmek için size gereken cesaret ve gücü toplarsınız ve böylece büyük adımlar atabilirsiniz.

Taciz olayı olabilir..Bir çok kadının başına gelebiliyor bu..Benim inanmadığım,30 yaşına gelmiş,öğretmen olmuş,kendi ekonomik özgürlüğü var ve hala o evde yaşıyor..17-18 yaşındayım dese tamam dicem..Böyle bir olay yaşayan 30 yaşında ve meslek sahibi bir kadın asla o evde kalmaz..

Bence de. Çaresizmiş gibi burada konu açması falan tuhaf mesleğin var paran var.. Ben öyle bir durumda olsam kimin ne dediğini umruma takmaz yeni ve aydınlık günlere doğru yol alırım.

bazen insanlar malasef bole seyler yasiyorlar ve bu gercekten cok uzucu
Ama su varki bu yazi bana cok fazla inandirici gelmedi bole bisey yazicak olan insan coktannn o evi terketmisti tahinini uzak yere isteyip te ogretmen evleri denen bisey var oralarda hayatini devam ettirmisti
Kimse bunu uzun sure bu sessizlik icinde yutkunamaz insan katil olur yani sahsen ben olurdum
Bunu yasayipta her gun bu insanlarda ayni sofradn yemek yemek bile tiksindirici
Melasef ben bole bir olayi bir arkadasimdan diblemistim abisi kiza tecavuz etmis kiza abisinide kendinide vurmus intihar etmisti ilk inanamadim ama hemde migde bulandirici ama malesef var
Ama bu arkasas inandirici gelmedi vana malesef

Bu vatandasin yazdıkları cok cocuklu, tek odada yatilan bölgelerde yasaniyor aslında.
Nazinizin geçtiği,samimi oldugunuz bir polis size gördüklerini anlatirsa zannedersem etkisinden kurtulamazsiniz.
Lakin konu sahibi canı sıkılmış bir vatandaş.
Hanimefendi ailemde polis var ve polis olmasada bazi seyleri tahmin edebiliyoruz cok sukur . Ama sizinde dediginiz gibi bu adamin cani skilmis baya baya.ayiptir ya. Bunu okuyan hamilelerde var zaten hamilelik psikolojisi tasiyorlar bide bunlari okuyup kimbilir nasil etkileniyorlar ee genc kizlar okuyor ve fake oldugunu anlamayip uzulenler cok.cidden artik kk fake hesaplardan gecilmiyor

Yaa meslektaşımmm paran var güvencen varrr. neyi bekliyorsn? zaten 30 yaşındyım, diyorsun bence terk et git evini. yalnız kız kardeşini de al yanınaaa...

Bu gercek mi...nasil bir aile bireyi bunlar?bence kardesinide babanida akil hastanesine tiktirmak lazim..tum insanlar boyle degil canim benim..

Back