- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanmak zorunda değilsinYumuşak 'g' harfini de 'y' olarak yazan telefon yani. Haaa tamam o zaman..
erkek kardeş rahatsız bile olsa anne mani olmalıydı bence..Birebir ayni olayi babamin bir akrabasi yasamisti.Yanliz fark iki kizkardes var .Evin babasi buyuk kizina bir kac kez taciz etmek isterken anne gormus ve kiyamet kopmus evde.Sonrasini pek bilmem ben bunlari annemden duymustum baskasina anlatirken.Ben o donem kucuk oldugum icin yanimizda konusmamaya dikkat ediyorlardi yinede duymustum iste.Evin kucuk kizi ise erkek kardesi tarafindan surekli taciz edilmis banyodayken izlermis falan.
Bu olayin ustunden yillar gecti bu kizlar ikiside evli simdi.ben birebir onlardan duymadim bu olaylari.Ama kucuk olan kizkardes hala erkek kardesinden ve annesinden.nefret ettigini duymustum.Erkek kardesiyle hic bir sekilde gorusmeyip mezarima bile gelmesin diyormus annesine ise defalarca anlatmis ama annesi ogluna arka cikmis oglu hastaymis rahatsizmis faln
Yani Allah yardimcin olsun zor gercekten.Ama imkanin varken orda kalmani anlayamam bende cek git sana asla soz haklari olmamali.Beni bu olaylari sadece duymak bile psikolojimi bozarken siz yasiyorsunuz tahmin edemiyorum Allah korusun ben olsam katil olurdum herhalde
napalım bacım biz toplum olarak duyguları sömürülmeye çok açık bi milletizYa yonetim ciddi sekilde el atsin su fake hesap olayina.bugun karsilastigim 3 . Fake hesap ve konu.kimiside gercekten inanip uzulmusler hayret yaa.kimse gormuyormu bu insan kilikli hayvanatlari yaa.
Deşifre olmamak için yazmadım diyecek, kalıbımı basarım!Profilinde lise mezunu olduğun ve çalışmadığın yazıyor. Nasıl öğretmensin sen? Her yerin fake inanmamızı bekleme.
Deşifre olmamak için yazmadım diyecek, kalıbımı basarım..
bende bir aile dostumdan duymuştum. baba 5 yaşındaki oğluna sürekli tecavüz ediyor ve karısı şüphelenip basıyor bunu bigece. hemen boşanıyor. çocuk terapi falan görmüş. adamada devlet psikolog vermiş, sonra öğrenmişlerke o rezil adamada babası olacak rezil yıllarca tecavüz etmiş. Artık hasta ruhlu çoğunu sevdiğinimi sanıyor, yoksa intikammı aldığını sanıyor bilemicem. böyleleri midemi bulandırıyorBirebir ayni olayi babamin bir akrabasi yasamisti.Yanliz fark iki kizkardes var .Evin babasi buyuk kizina bir kac kez taciz etmek isterken anne gormus ve kiyamet kopmus evde.Sonrasini pek bilmem ben bunlari annemden duymustum baskasina anlatirken.Ben o donem kucuk oldugum icin yanimizda konusmamaya dikkat ediyorlardi yinede duymustum iste.Evin kucuk kizi ise erkek kardesi tarafindan surekli taciz edilmis banyodayken izlermis falan.
Bu olayin ustunden yillar gecti bu kizlar ikiside evli simdi.ben birebir onlardan duymadim bu olaylari.Ama kucuk olan kizkardes hala erkek kardesinden ve annesinden.nefret ettigini duymustum.Erkek kardesiyle hic bir sekilde gorusmeyip mezarima bile gelmesin diyormus annesine ise defalarca anlatmis ama annesi ogluna arka cikmis oglu hastaymis rahatsizmis faln
Yani Allah yardimcin olsun zor gercekten.Ama imkanin varken orda kalmani anlayamam bende cek git sana asla soz haklari olmamali.Beni bu olaylari sadece duymak bile psikolojimi bozarken siz yasiyorsunuz tahmin edemiyorum Allah korusun ben olsam katil olurdum herhalde
bari daha farklı içerik bulsalar ensest mide bulandırıcıfake çıksın.... gece gece düşünmek istemiyorum ...Yinede böyle olayların yaşandığını duyduğumuz için böyle iğrençliklerden Allah herkesi korusun....
Bu vatandasin yazdıkları cok cocuklu, tek odada yatilan bölgelerde yasaniyor aslında.Ya yonetim ciddi sekilde el atsin su fake hesap olayina.bugun karsilastigim 3 . Fake hesap ve konu.kimiside gercekten inanip uzulmusler hayret yaa.kimse gormuyormu bu insan kilikli hayvanatlari yaa.
Taciz olayı olabilir..Bir çok kadının başına gelebiliyor bu..Benim inanmadığım,30 yaşına gelmiş,öğretmen olmuş,kendi ekonomik özgürlüğü var ve hala o evde yaşıyor..17-18 yaşındayım dese tamam dicem..Böyle bir olay yaşayan 30 yaşında ve meslek sahibi bir kadın asla o evde kalmaz..Hiçbir anlattığı tutarlı değil gerçek de olabilir tabi ama yüksek ihtimal fake. Allah bu rezilliği gerçekten yaşayanların yardımcısı olsun..