ölmek istiyorum

Öz oldugunuza eminmisiniz?
Ailenin butun erkekleri sana musallat olmus,ilginc. Boyle seylerin saklanmasi taraftari degilim. Annen zaten o serefsizden ayrilsin,niye bunun icin sakladin ki?
bide şu var acaba sadece selay a mı musallat oldular belki diğer kızlarınada yaptılar ama kimse korkudan açıklayamıyor.

O evden ayrıl demek kolay çevreden böyle bir zararın gelmeyeceginin garantisi mi var :KK43: .benim yaşadığım yer ufak bi yer ne derim çevreye niye ayrıldın derlerse .ufacık bir dedikodu hayatımı mahfeder
dedikodu nedir ya böyle insanlarla aynı evde olmak bence hayatını mahveder

Bir önceki konuda mal varlığınızdan falan bahsetmişsiniz maddi durumunuzun iyi olduğunu yazmışsınız 2 odalı eve ne oldu?

Bu yazdıklarım 7 8 yıl önceki olaylar.babama miras düştü onun varlığı o yazdığım

Allah korusun, kimsenin başına vermesin, lakin benzer şeyleri yaşasam, elime mesleğimi aldığım an, o evden giderdim. Neden kaldın orda, resmen stockholm sendromu gibi. Mesleğin var, paran var, iyi bir meslek hemde. Çık git o evden. Nasıl yaşıyorsun?

Arkadaslar kimseyi zorla inandiramam , ben yaşadığımı bilirim :( kafayı mı yedim ki böyle bir konu açayım bu olayı yasamasam :(

Madem ayni evde olmak istemiyorsun niye ayni evde yasmaya devam ediyorsun demezler mi?

Normal bir kadin bunlari yasayip ekonomik ozgurlugunu de kazanmissa hicbir guc onu o evde tutamaz, hala orda yasmaya devam ediyorsa o kadar da rahatsiz olmamistir bu tacizlerden...

Diger hikayelere gore daha profesyonelce kurgulanmış ama yine de olmamis... fake konunun gercekten inandirici olmasi icin bir kadin tarafindan yazilmasi lazim, erkekler yazdiginda cok belli oluyor, yapmayin etmeyin, kadinlari biraz anlamaya calisin, hikayelerinizi ona göre yazin...

turk erkeginin kadinlari gercekten hic anlamiyor oldugu surda eglence icin actiklari fake konularda bile goruluyor. Bu hikayedeki gibi bir kadin yoktur, olamaz, ancak ensest meraklisi bir erkegin fantazilerinde yasar 30 yasinda, egitimli, ekonomik ozgurlugu oldugu halde tacizcileriyle ayni evde yasmaya devam eden bir kadin.
dutdum seni kardeş:KK36:

Igrenc igrenc igrenc. ..
kac git ogretmenmissin para kazaniyorsun cik git 30 yasinda bayansin.
ayip bsy babana abine guvenmiceksen kime guveneceksin ya sok gecirdim.

Valla kusura bakma bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu Allah biliyor ne diyeyim ben yine günahını almadan yorum yapıcam..Inanmamamın asıl sebebi tacizler değil,bunu yaşayan binlerce kadın var..Ama sen 30 yaşına gelmişsin,mesleğin var ve hala o evde yaşıyorsun olayın kilit noktasıda bu zaten..Böyle bir olay yaşayan kadın yaşadığım yer küçük,elalem ne der falan diye asla düşünmez..O evden çeker gider ne pahasına olursa olsun çadırda yaşar gerekirse çalışıp kendine bakar..17 -18 yaşındayım desen hadi neyse inanırım ama yok yani aklım almadı benim kusura bakma

Benim açtığım konulara bakabilirsin .ve bunun gerçek olduğunu ancak yemin ederek inandirabilirim sizi başka nasıl ispatlayayim ki :KK43:
neden ayrı eve çıkmıyorsunki..insan panorayak olur banyoda vs.gözleniyormuyum diye..

Arkadaslar kimseyi zorla inandiramam , ben yaşadığımı bilirim :KK43: kafayı mı yedim ki böyle bir konu açayım bu olayı yasamasam :KK43:

Madem elalem çok umrunda, tayin istersin, olur biter. Soran olursa da tayinim çıktı dersin.
Ayrıca çevreden böyle bir şey olmayacağının garantisi mi var demişsin, evet çevremiz böyle pis, rezil, manyak sapıklarla dolu ama kendine dikkat edersen, düzgün insanlarla bir arada olursan hiçbir şey olmaz.

O evden kurtul!

Ha bu arada, eğer bu konu sahteyse, sen muhtemelen sapık ruhlu bir erkeksin. Allah senin gibi pisliklerin, sapıkların bin bir türlü belasını versin. Böyle aklındaki pislikçe şeyleri buraya gelip anlatıp tatmin mi oluyorsun nedir, anlamadım ama sizin gibiler yüzünden sokağa çıkmaya korkan kadınlar var. Çocuklarını sokağa bırakamıyor insanlar. İnşallah bulursunuz belanızı.

Öğretmen olan "göysüm" yazmaz "allah tan" yazmaz. Bunca anlatım bozukluğuyla sınavı kazanamaz. Sınavı kazansa vizeleri finalleri veremez.
Zerre inanmadım.. Fantezi diyorum üzülerek....
Telefondan giriyorum farkindaysan ı harfleri i olarak yazıyo bazı yerlerde .Ayrıca inanmak zorunda değilsin

Birebir ayni olayi babamin bir akrabasi yasamisti.Yanliz fark iki kizkardes var .Evin babasi buyuk kizina bir kac kez taciz etmek isterken anne gormus ve kiyamet kopmus evde.Sonrasini pek bilmem ben bunlari annemden duymustum baskasina anlatirken.Ben o donem kucuk oldugum icin yanimizda konusmamaya dikkat ediyorlardi yinede duymustum iste.Evin kucuk kizi ise erkek kardesi tarafindan surekli taciz edilmis banyodayken izlermis falan.
Bu olayin ustunden yillar gecti bu kizlar ikiside evli simdi.ben birebir onlardan duymadim bu olaylari.Ama kucuk olan kizkardes hala erkek kardesinden ve annesinden.nefret ettigini duymustum.Erkek kardesiyle hic bir sekilde gorusmeyip mezarima bile gelmesin diyormus annesine ise defalarca anlatmis ama annesi ogluna arka cikmis oglu hastaymis rahatsizmis faln
Yani Allah yardimcin olsun zor gercekten.Ama imkanin varken orda kalmani anlayamam bende cek git sana asla soz haklari olmamali.Beni bu olaylari sadece duymak bile psikolojimi bozarken siz yasiyorsunuz tahmin edemiyorum Allah korusun ben olsam katil olurdum herhalde

Birebir ayni olayi babamin bir akrabasi yasamisti.Yanliz fark iki kizkardes var .Evin babasi buyuk kizina bir kac kez taciz etmek isterken anne gormus ve kiyamet kopmus evde.Sonrasini pek bilmem ben bunlari annemden duymustum baskasina anlatirken.Ben o donem kucuk oldugum icin yanimizda konusmamaya dikkat ediyorlardi yinede duymustum iste.Evin kucuk kizi ise erkek kardesi tarafindan surekli taciz edilmis banyodayken izlermis falan.
Bu olayin ustunden yillar gecti bu kizlar ikiside evli simdi.ben birebir onlardan duymadim bu olaylari.Ama kucuk olan kizkardes hala erkek kardesinden ve annesinden.nefret ettigini duymustum.Erkek kardesiyle hic bir sekilde gorusmeyip mezarima bile gelmesin diyormus annesine ise defalarca anlatmis ama annesi ogluna arka cikmis oglu hastaymis rahatsizmis faln
Yani Allah yardimcin olsun zor gercekten.Ama imkanin varken orda kalmani anlayamam bende cek git sana asla soz haklari olmamali.Beni bu olaylari sadece duymak bile psikolojimi bozarken siz yasiyorsunuz tahmin edemiyorum Allah korusun ben.olsam katil olurdum herhalde

Canım hayatta var böyle sapiklar :( ALLAH benide bu evden kurtarsin işallah en tez vakitte

Allah el vermiş ayak vermiş, öğretmen olacak kadar akıl vermiş istersen bir ara bunları kullan.. ne dersin?

dua et tamam da ilahi güç seni oturduğun yerden başka yere taşımayacak..

Back