bide şu var acaba sadece selay a mı musallat oldular belki diğer kızlarınada yaptılar ama kimse korkudan açıklayamıyor.Öz oldugunuza eminmisiniz?
Ailenin butun erkekleri sana musallat olmus,ilginc. Boyle seylerin saklanmasi taraftari degilim. Annen zaten o serefsizden ayrilsin,niye bunun icin sakladin ki?
dedikodu nedir ya böyle insanlarla aynı evde olmak bence hayatını mahvederO evden ayrıl demek kolay çevreden böyle bir zararın gelmeyeceginin garantisi mi var.benim yaşadığım yer ufak bi yer ne derim çevreye niye ayrıldın derlerse .ufacık bir dedikodu hayatımı mahfeder
Bir önceki konuda mal varlığınızdan falan bahsetmişsiniz maddi durumunuzun iyi olduğunu yazmışsınız 2 odalı eve ne oldu?
dutdum seni kardeşMadem ayni evde olmak istemiyorsun niye ayni evde yasmaya devam ediyorsun demezler mi?
Normal bir kadin bunlari yasayip ekonomik ozgurlugunu de kazanmissa hicbir guc onu o evde tutamaz, hala orda yasmaya devam ediyorsa o kadar da rahatsiz olmamistir bu tacizlerden...
Diger hikayelere gore daha profesyonelce kurgulanmış ama yine de olmamis... fake konunun gercekten inandirici olmasi icin bir kadin tarafindan yazilmasi lazim, erkekler yazdiginda cok belli oluyor, yapmayin etmeyin, kadinlari biraz anlamaya calisin, hikayelerinizi ona göre yazin...
turk erkeginin kadinlari gercekten hic anlamiyor oldugu surda eglence icin actiklari fake konularda bile goruluyor. Bu hikayedeki gibi bir kadin yoktur, olamaz, ancak ensest meraklisi bir erkegin fantazilerinde yasar 30 yasinda, egitimli, ekonomik ozgurlugu oldugu halde tacizcileriyle ayni evde yasmaya devam eden bir kadin.
wwwaaaaaooooowwww süperdiBir önceki konuda mal varlığınızdan falan bahsetmişsiniz maddi durumunuzun iyi olduğunu yazmışsınız 2 odalı eve ne oldu?
neden ayrı eve çıkmıyorsunki..insan panorayak olur banyoda vs.gözleniyormuyum diye..Benim açtığım konulara bakabilirsin .ve bunun gerçek olduğunu ancak yemin ederek inandirabilirim sizi başka nasıl ispatlayayim ki
Olayı sürekli dramatikleştirmeye çalışman bile konunun fake olduğunu kanıtlıyor.Arkadaslar kimseyi zorla inandiramam , ben yaşadığımı bilirimkafayı mı yedim ki böyle bir konu açayım bu olayı yasamasam
Üzgünüm ama bana hiç inandırıcı gelmedi
Arkadaslar kimseyi zorla inandiramam , ben yaşadığımı bilirimkafayı mı yedim ki böyle bir konu açayım bu olayı yasamasam
Telefondan giriyorum farkindaysan ı harfleri i olarak yazıyo bazı yerlerde .Ayrıca inanmak zorunda değilsinÖğretmen olan "göysüm" yazmaz "allah tan" yazmaz. Bunca anlatım bozukluğuyla sınavı kazanamaz. Sınavı kazansa vizeleri finalleri veremez.
Zerre inanmadım.. Fantezi diyorum üzülerek....
Yumuşak 'g' harfini de 'y' olarak yazan telefon yani. Haaa tamam o zaman..Telefondan giriyorum farkindaysan ı harfleri i olarak yazıyo bazı yerlerde .Ayrıca inanmak zorunda değilsin
Birebir ayni olayi babamin bir akrabasi yasamisti.Yanliz fark iki kizkardes var .Evin babasi buyuk kizina bir kac kez taciz etmek isterken anne gormus ve kiyamet kopmus evde.Sonrasini pek bilmem ben bunlari annemden duymustum baskasina anlatirken.Ben o donem kucuk oldugum icin yanimizda konusmamaya dikkat ediyorlardi yinede duymustum iste.Evin kucuk kizi ise erkek kardesi tarafindan surekli taciz edilmis banyodayken izlermis falan.
Bu olayin ustunden yillar gecti bu kizlar ikiside evli simdi.ben birebir onlardan duymadim bu olaylari.Ama kucuk olan kizkardes hala erkek kardesinden ve annesinden.nefret ettigini duymustum.Erkek kardesiyle hic bir sekilde gorusmeyip mezarima bile gelmesin diyormus annesine ise defalarca anlatmis ama annesi ogluna arka cikmis oglu hastaymis rahatsizmis faln
Yani Allah yardimcin olsun zor gercekten.Ama imkanin varken orda kalmani anlayamam bende cek git sana asla soz haklari olmamali.Beni bu olaylari sadece duymak bile psikolojimi bozarken siz yasiyorsunuz tahmin edemiyorum Allah korusun ben.olsam katil olurdum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?