ölmek istiyorum

Böyle bir ailede!okuyup iş güç sahibi olup maddi bağımsızlığını alacaksın eline. Üstüne taciz edilmeye devam edeceksin, o evden ayrılmayacaksın.

Üzgünüm ama bizimle değilsin...

Ya inanmayın arkadaşlar ya 3 gündür salağın teki böyle konular açıp duruyo ruh hastası.

Benim açtığım konulara bakabilirsin .ve bunun gerçek olduğunu ancak yemin ederek inandirabilirim sizi başka nasıl ispatlayayim ki

Öz oldugunuza eminmisiniz?
Ailenin butun erkekleri sana musallat olmus,ilginc. Boyle seylerin saklanmasi taraftari degilim. Annen zaten o serefsizden ayrilsin,niye bunun icin sakladin ki?

İğrenç fake bir konu sadece. Bi gidin işinize allah aşkına yaa..

Bu yaşadıklarımı 7-8 yıl önce yaşadım diye belirttim şu an öyle değiller ama ben onlarla aynı evde olmak istemiyorum

Bu yaşadıklarımı 7-8 yıl önce yaşadım diye belirttim şu an öyle değiller ama ben onlarla aynı evde olmak istemiyorum
Ayni evde olmak istememen normal ama bunu hayata niye gecirmiyorsun 30 yasindasin, kendi ayaklarinin ustunde durmalisin. Ben olsam beni taciz eden birinin yuzunu hem de her gun , gormek bile istemezdim.

ayrı eve cık kimseyede hesap vermek zorunda degilsin heleki boyle bir aileye hic hangi anne babanda olsa dikkat et diye kızına ogut verir ve boyle bir suphesi oldugu halde o adamla aynı evde yasamaya devam eder

inşallah tez zamanda hayırlı bi kısmetin çıkarda evlenirsin arkadaşım

ama bunların yaptığını başka bir erkeğe fatura etme sakın, güvensizlik yapma

bence aynı evde yaşadıklarından daha hayırlıdır en azından, en azından hayırsızsada el oğlu normaldir dersin,

baban abin bunu yaptıktan sonra.

ya bunlar aklınımı kaybetmiş , cinsellik nedir ya bu derecemi ihtiyaçtır, hiçmi kimse yok etraflarında, hiç yokta mastürbasyon diye bişey var , iman zayıflığı var demekki şeytan girmiş içlerine resmen

bu ülkede CEZA YAPTIRIMLARI ARTSIIIIIIIIIIIIIIINNNNN

Madem ayni evde olmak istemiyorsun niye ayni evde yasmaya devam ediyorsun demezler mi?

Normal bir kadin bunlari yasayip ekonomik ozgurlugunu de kazanmissa hicbir guc onu o evde tutamaz, hala orda yasmaya devam ediyorsa o kadar da rahatsiz olmamistir bu tacizlerden...

Diger hikayelere gore daha profesyonelce kurgulanmış ama yine de olmamis... fake konunun gercekten inandirici olmasi icin bir kadin tarafindan yazilmasi lazim, erkekler yazdiginda cok belli oluyor, yapmayin etmeyin, kadinlari biraz anlamaya calisin, hikayelerinizi ona göre yazin...

turk erkeginin kadinlari gercekten hic anlamiyor oldugu surda eglence icin actiklari fake konularda bile goruluyor. Bu hikayedeki gibi bir kadin yoktur, olamaz, ancak ensest meraklisi bir erkegin fantazilerinde yasar 30 yasinda, egitimli, ekonomik ozgurlugu oldugu halde tacizcileriyle ayni evde yasmaya devam eden bir kadin.

Son düzenleme:

O evden ayrıl demek kolay çevreden böyle bir zararın gelmeyeceginin garantisi mi var .benim yaşadığım yer ufak bi yer ne derim çevreye niye ayrıldın derlerse .ufacık bir dedikodu hayatımı mahfeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…