- 25 Ağustos 2023
- 552
- 210
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Sadece onun icin degerliym buyuyunce oda begenmeyecek belki de ama.onun icin ayakfa plmak zorundaymSenin çocuğun var nasıl değersiz olabilirsin?o çocuğun sadece bir annesi var o da sensin bu dünyada onun için dünyadaki en değerli insan sensin.
Allah tan baska kimsem yok ana baba kalmadi ahirete goctulerEnnn geçmez dediğin şeyin bile Allah'ta çaresinin olduğunu unutma canım bir ol demesine bakar herşey duadan vazgeçme bende şuan biraz çaresizlik ve korku içindeyim bir süredir namazı flnda brakmıştım tekrar başliycam nasipse bugün duadan başka bir çare yok inanıyor musun bilmiyorum ama dua tek çaren oluyor bazen...
Kesinlikle haklisiniz bazen dusunuyorim.dogal yoldan olsem oglum mahvolur akli basinda babasi da yok zatem esimn ailesi deccal gibi Allah im guc kuvve verse hayirli is kapisi nasip etse kurtulsam bazen o kadar canima cezalar ki olup kurtulsam diyorumEger intihar eder, onu kucucuk yasinda annesiz birakirsaniz, bu dediginiz olmaz.
Bunu akliniza sokun ve kulaginizi esiniz ve ailesine kapatin. Cocugunuz varken hayattan vazgecme lüksünüz olamaz. Dogurdugunuz cocuga anneligi borclusunuz.
Merkezi sinavlar 2026 da alan sinvini yetistirebilir migim giricem keske olsa kafamk toplayamigorm unv hastanesimd gidip odak sorunum icin de destek alacam gune bir djnc baslayamiyofm kafam ambalaj gibi her tuAlan sınavına da gir. Tabiri caizse her yere saldır. Katiplik düz memurluk alan hangisi olursa artık. Çocuk okuldayken ful ders çalış. Akşam uyuyunca da aynı şekilde. Daha sınava çok var. Başka çarem tok diye düşün. Ha çare her zaman vardır elbet bi çıkar yol bulursun ama eylüle kadar kendini böyle motive et.
Part time islere cagrj merkezlerjns basvurdum tum gun olan devlet okulu bu donem gecti bulamam ama onumuzdeki sene arar bulurumÖncelikle sakin ol. 4 yaşındaki oğlunu bu kötülerin eline bırakamazsın. Muhtemelen gençsin taşı çıksan suyunu çıkarırsın. Çocuk büyümüş şükür. Onu devlet anaokuluna ver günboyu olana. Ben kızımı 3,5 yaş devlet anaokuluna verdim. Ücreti var ama özel gibi değil. Sonra da gir bir işe çalış. Kendine güvenin gelir bu sıkıntıların geçer. Her akşamda eve gelince otur 2 saat kpss çalış o yeter. Ben bu şekilde 87 küsür alıp atanmıştım. Anne baban ölmüş başın sağolsun. Bak kaç yaşında onları istiyorsun 4 yaşındaki bebek sensiz durur mu???
Neyse ailenden hiç gelir kalmadı mı? İnş kalmıştır. Özelde de terapi al psikologdan. Eşine de kimseye de söyleme. Hayat tadını alınca güzel. Kimsenin harika hayatı yok. Kendini üzüp durma lütfen.
Baska işler öğrenirsinKendimi oyle beceriksiz ise yaramayan olarsk goruyorum ki oylr de zaten bir baslangic yapabjlicek bi kapi olsa gerisi gelir zaten kpas calisiym diyorm kafa basmiyo ulkenin hali ortada atanmak zor degjl imkansiza yakn
Isbasvurusu da yaptim evet oyle illa memurluk olmak zorunda degil ama memurluj cogunlkla yalnz yasayan anne.icin daha uygun cocuguma okulda bisi olsa alacak kimse yok hasta olsa basinda duracak kimse yok is uzasa geciksem benim yerime cocugu okuldam alacak kimse yok keske atansam en onceligim kpass ise girsem de calismayu birakmicam zorlucamBaska işler öğrenirsin
İlla memurluk olmak zorunda değil
Eşiniz neredeIsbasvurusu da yaptim evet oyle illa memurluk olmak zorunda degil ama memurluj cogunlkla yalnz yasayan anne.icin daha uygun cocuguma okulda bisi olsa alacak kimse yok hasta olsa basinda duracak kimse yok is uzasa geciksem benim yerime cocugu okuldam alacak kimse yok keske atansam en onceligim kpass ise girsem de calismayu birakmicam zorlucam
Elinden gelenin en iyisini yap sonra keşke deme. Daha mart ayındayız eylüle kadar vaktin var. 2026 yı bekleme. Allah yardımcın olsun.Merkezi sinavlar 2026 da alan sinvini yetistirebilir migim giricem keske olsa kafamk toplayamigorm unv hastanesimd gidip odak sorunum icin de destek alacam gune bir djnc baslayamiyofm kafam ambalaj gibi her tu
Tsk edrrim AminnElinden gelenin en iyisini yap sonra keşke deme. Daha mart ayındayız eylüle kadar vaktin var. 2026 yı bekleme. Allah yardımcın olsun.
Asker komando durmuyo ki cok 3 ayda bir izne geliyoEşiniz nerede
Tabi yaparsın neden olmasın. İş yerimde bir kadın vardı 2 çocuğu vardı kazanmıştı. Sonra da boşandı. Şimdi fotilerine bakıyorum çok mutlu kızlarıyla maşAllah. Ayrıca bu dönem geçti ama yaz okulunu ayrı açıyor devlet okulları. Mayısta kayıtlar var mesela bizim okulumuzun. Çocuklar çok eğleniyor üstelik hep gezip oynayıp tadını çıkarıyorlar. Araştır sen. Bir de en değerli benim de. Kimse senden değerli değilPart time islere cagrj merkezlerjns basvurdum tum gun olan devlet okulu bu donem gecti bulamam ama onumuzdeki sene arar bulurum
14 nisan itibariyla devletin psikologundan haftalik 40 dk seansa baslicam odak sorunum var onun icinde unv de iyo bir psikiyatrjye gidcem kafamda bu pslikler yuzunden bynim iyice kuculdu resmen donus olmuyo canim ona da skliyo keske atanabjlsem temelim yok calisicam asilicam enistem 40 yasinda atandi diyotm ins bende bi sekilde mucize olur atanirim o sekilde kendimi motive etmeye calisiyorm
Benim de kimsem yok canm annm var ama anne demeye utanıyorum diyim sen anla...Ben de çok ağır şeyler yaşadım yarısı geçti çok şükür o da namaz ve dua ile gerçekten. Seninle iş ve beceri konusunda aynı durumda gibiyiz aynen kpssye hic vakit harcama meslek edindirme kursuna git derim terzilik, aşçılık ne olursa....Elinde bu şekilde altın bileziğin olsun o meslek öğren kpssden fln bi halt olmuyor. Bak ben yıllarca işsiz kaldım ama bir arkadaşım terzi kendi dükkanını açtı maşallahı var. Ben de öyle gözü açık olmadım hiçbir zaman başıma ne geldiyse öyle olamadığımdan geldi zaten..... Bazen düşünüyorum hayat kurmak kolay belki de biz yapamıyoruz ama hayat dediğin bir iş,ayrı bir ev bitti gitti..Kuruyorsun öyle hayatını Allah'ın yardımıyla tabiAllah tan baska kimsem yok ana baba kalmadi ahirete goctuler
Beceriksizim oyle gozu acik biri degilim kpss desen yillar yili calisan atanamiyor temeli olan kafam basmiyo da birkac yere isbasvurusunda bulundum bekliyorm
Allah tan mucize bekliyorm mucadelemi baslatmak icin ben niye bu kadar acizim niye bu kadar kptu insanlarin icine dustum duadan baska carem yok
Sanırım sorun eşiniz ile. Siz çaresizsiniz ama çocuğunuzu neden daha zor bir çaresizlikle başbaşa bırakmak istiyorsunuz?Oyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun
aÖncelikle merhaba canınizi sıkmayın bakın oglunuz var çok şanslısınız sizi koşulsuz şartsız seven birisi ilerde daha güzel olucak kimseye ihtiyaçiniz olmaz arkadaş gibi olursunuz bu hayatta hiç bişey çözümsüz değildir gelin buraya yazın derdinizi sizi hiç tanimayan insanlarin yorumları çok iyi geliyor bazende insanjn gözünü açıyor dua edin hep Allah a sığınin hep kötü şeyler oalcak diye bişey yok inanin ilerde çok daha güzel günlerimiz olir
Haklisinz onun icin yasamaya mecburm acimasizca bencillik yapamam zaten hayat zor tovbe cekp devam etmelymSanırım sorun eşiniz ile. Siz çaresizsiniz ama çocuğunuzu neden daha zor bir çaresizlikle başbaşa bırakmak istiyorsunuz?
Acaba şuan nasılsınız inşallah siz değilde sizi üzenler bu duruma getirenler ölmüştürOyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun
Suan ayniyim bu aksam gitti 3 ayda yok yalnizlik bi yandan maneviyatsizlik bi yandanAcaba şuan nasılsınız inşallah siz değilde sizi üzenler bu duruma getirenler ölmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?