Ölmek istiyorum.

Allah tan baska kimsem yok ana baba kalmadi ahirete goctuler
Beceriksizim oyle gozu acik biri degilim kpss desen yillar yili calisan atanamiyor temeli olan kafam basmiyo da birkac yere isbasvurusunda bulundum bekliyorm
Allah tan mucize bekliyorm mucadelemi baslatmak icin ben niye bu kadar acizim niye bu kadar kptu insanlarin icine dustum duadan baska carem yok

Eger intihar eder, onu kucucuk yasinda annesiz birakirsaniz, bu dediginiz olmaz.

Bunu akliniza sokun ve kulaginizi esiniz ve ailesine kapatin. Cocugunuz varken hayattan vazgecme lüksünüz olamaz. Dogurdugunuz cocuga anneligi borclusunuz.
Kesinlikle haklisiniz bazen dusunuyorim.dogal yoldan olsem oglum mahvolur akli basinda babasi da yok zatem esimn ailesi deccal gibi Allah im guc kuvve verse hayirli is kapisi nasip etse kurtulsam bazen o kadar canima cezalar ki olup kurtulsam diyorum

Merkezi sinavlar 2026 da alan sinvini yetistirebilir migim giricem keske olsa kafamk toplayamigorm unv hastanesimd gidip odak sorunum icin de destek alacam gune bir djnc baslayamiyofm kafam ambalaj gibi her tu

Part time islere cagrj merkezlerjns basvurdum tum gun olan devlet okulu bu donem gecti bulamam ama onumuzdeki sene arar bulurum
14 nisan itibariyla devletin psikologundan haftalik 40 dk seansa baslicam odak sorunum var onun icinde unv de iyo bir psikiyatrjye gidcem kafamda bu pslikler yuzunden bynim iyice kuculdu resmen donus olmuyo canim ona da skliyo keske atanabjlsem temelim yok calisicam asilicam enistem 40 yasinda atandi diyotm ins bende bi sekilde mucize olur atanirim o sekilde kendimi motive etmeye calisiyorm

Baska işler öğrenirsin
İlla memurluk olmak zorunda değil
Isbasvurusu da yaptim evet oyle illa memurluk olmak zorunda degil ama memurluj cogunlkla yalnz yasayan anne.icin daha uygun cocuguma okulda bisi olsa alacak kimse yok hasta olsa basinda duracak kimse yok is uzasa geciksem benim yerime cocugu okuldam alacak kimse yok keske atansam en onceligim kpass ise girsem de calismayu birakmicam zorlucam

Eşiniz nerede

Merkezi sinavlar 2026 da alan sinvini yetistirebilir migim giricem keske olsa kafamk toplayamigorm unv hastanesimd gidip odak sorunum icin de destek alacam gune bir djnc baslayamiyofm kafam ambalaj gibi her tu
Elinden gelenin en iyisini yap sonra keşke deme. Daha mart ayındayız eylüle kadar vaktin var. 2026 yı bekleme. Allah yardımcın olsun.

Öncelikle merhaba canınizi sıkmayın bakın oglunuz var çok şanslısınız sizi koşulsuz şartsız seven birisi ilerde daha güzel olucak kimseye ihtiyaçiniz olmaz arkadaş gibi olursunuz bu hayatta hiç bişey çözümsüz değildir gelin buraya yazın derdinizi sizi hiç tanimayan insanlarin yorumları çok iyi geliyor bazende insanjn gözünü açıyor dua edin hep Allah a sığınin hep kötü şeyler oalcak diye bişey yok inanin ilerde çok daha güzel günlerimiz olir

Tabi yaparsın neden olmasın. İş yerimde bir kadın vardı 2 çocuğu vardı kazanmıştı. Sonra da boşandı. Şimdi fotilerine bakıyorum çok mutlu kızlarıyla maşAllah. Ayrıca bu dönem geçti ama yaz okulunu ayrı açıyor devlet okulları. Mayısta kayıtlar var mesela bizim okulumuzun. Çocuklar çok eğleniyor üstelik hep gezip oynayıp tadını çıkarıyorlar. Araştır sen. Bir de en değerli benim de. Kimse senden değerli değil

Benim de kimsem yok canm annm var ama anne demeye utanıyorum diyim sen anla...Ben de çok ağır şeyler yaşadım yarısı geçti çok şükür o da namaz ve dua ile gerçekten. Seninle iş ve beceri konusunda aynı durumda gibiyiz aynen kpssye hic vakit harcama meslek edindirme kursuna git derim terzilik, aşçılık ne olursa....Elinde bu şekilde altın bileziğin olsun o meslek öğren kpssden fln bi halt olmuyor. Bak ben yıllarca işsiz kaldım ama bir arkadaşım terzi kendi dükkanını açtı maşallahı var. Ben de öyle gözü açık olmadım hiçbir zaman başıma ne geldiyse öyle olamadığımdan geldi zaten..... Bazen düşünüyorum hayat kurmak kolay belki de biz yapamıyoruz ama hayat dediğin bir iş,ayrı bir ev bitti gitti..Kuruyorsun öyle hayatını Allah'ın yardımıyla tabi

hastalıklar ve kayıplar ardı ardına olunca ağırlık geliyor.Bu süre geçici lütfen güçlü ol
Hepimiz bu yollardan geçtik ama ölüp ölüp dirildik
Allaha sığın içine ferahlık versin neler var neler haline şükredersin Allah yardımcın olsun

Sanırım sorun eşiniz ile. Siz çaresizsiniz ama çocuğunuzu neden daha zor bir çaresizlikle başbaşa bırakmak istiyorsunuz?

a

Allah razi olsn hepinizden

Acaba şuan nasılsınız inşallah siz değilde sizi üzenler bu duruma getirenler ölmüştür

Acaba şuan nasılsınız inşallah siz değilde sizi üzenler bu duruma getirenler ölmüştür
Suan ayniyim bu aksam gitti 3 ayda yok yalnizlik bi yandan maneviyatsizlik bi yandan
Benim duamla kimse olmez yada yasamaz ama ilahi adalet bu dunyada tecelli etsin
5 yildir.bunlarin zulmune ek annemi.babami da kaybetmem sonucunda bunlarin zulmu daha da artti bildiigim tek bisey daha var bu dunyada kotulere bi halt olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…