- 6 Mart 2024
- 6.829
- 10.288
- 168
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Çalışıyor musunuz çocuğunuzu alın cıkın o evdenSon 5 yildir bu haldeyim hos hicbir zaman gulluk gulistanlik olmadi da son donemdeki ana babami kaybettim derdimi acacagm kimsem kalmadi kocam ve ailesinin zulmu daha da artti
Kimsesizlik cok zor oglum aklimdan cikmiyo yasayacaklarini az cok tahmin ediyorm o beni ayakta tutuyoCanım benim kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Allah 'a güven er ya da geç yaptıklarının karşılığını bulurlar.
Onları arkanda bırak sadece kendini ve oğlunu düşün. Sıkı sıkı hayata tutun
şu fani hayatta geçici olmayan hiç bişey yok dertde geçiyo sıkıntıda. ne yaşadıgını bilmiyorum ama canını sıkanların inadına dİmdİk duracan ölmek zaten bigün hepimize var evladından önemli hiç bişey yok en caresiz anında bile geçecek oldugunu bil çetin zamanlar iyi günlerin habercisi sabretmek işte onun için var üzülme ALLAHA BIRAKOyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun
Allah’a sığının lütfen . Bazen böyle kötü hissedebilirsiniz . Bol bol yürüyüş yapın , aktivite edinin , dışarda fazlavakit geçirin geçecek .Oyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun
Bilmiyorm tek bildigim kpss tek carem oda olursa uzuntuden odaklanamiyorum umudum yok ozelde calissam oglum kucuk birakacak kimse yok okulq goturup getirecek korkarim ki bu hayata mahkumumşu fani hayatta geçici olmayan hiç bişey yok dertde geçiyo sıkıntıda. ne yaşadıgını bilmiyorum ama canını sıkanların inadına dİmdİk duracan ölmek zaten bigün hepimize var evladından önemli hiç bişey yok en caresiz anında bile geçecek oldugunu bil çetin zamanlar iyi günlerin habercisi sabretmek işte onun için var üzülme ALLAHA BIRAK
Onu dq gozleri goturmuyo gidiyorum bir hafta bir ay sonra basima kalkinc oluyo ev karisimiymisim qnca gezermisim kursa gittm somrq burnumdn geldoAllah’a sığının lütfen . Bazen böyle kötü hissedebilirsiniz . Bol bol yürüyüş yapın , aktivite edinin , dışarda fazlavakit geçirin geçecek .
Canım benim inan takma . Ne söylenirse söylensin sen devam et . Nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yap . İnanın sabah çıkın yürüyüşlere , parka gidin. Kimseye söylemeden , aldırmadın . İçiniz nasıl rahat edecek görürsünüz . Kulak asarsanız bu noktaya gelirsiniz . Lütfen psikolojinizi sağlam tutun . Beyninizi siz yönetirseniz size kim ne derse desin bu psikolojiye düşmezsiniz .Onu dq gozleri goturmuyo gidiyorum bir hafta bir ay sonra basima kalkinc oluyo ev karisimiymisim qnca gezermisim kursa gittm somrq burnumdn geldo
hiç korkma ALLAH TÜM KAPILARI KAPATTIYSA EMIN OL VE SAKİN OL Bİ KAPI ACACAKTIR. BAZEN Bİ MÜDDET İNSANIN İMTAHANI ÖYLE OLUYO HİÇ ÇARE OLMUYO İŞTE O ZAMAN ALLAHA GÜVEN VE BEKLE Allahım izniyle HER ŞEY İSTEDİGİNDENDE İYİ OLACAK. cocugun içinde senin içinde en hayırlısı olacak inşallah.Bilmiyorm tek bildigim kpss tek carem oda olursa uzuntuden odaklanamiyorum umudum yok ozelde calissam oglum kucuk birakacak kimse yok okulq goturup getirecek korkarim ki bu hayata mahkumum
Beni hyttan soguttular Allah larindam bulsn en basta kocam olacak bagnaz adam kendisi sohbeti konusmasi paulasimi yok varsa yoksa elestiri ailesini anlatmaya baslasam ifsa olurum ne rezillikler yasattilar hirsizlik,buyu, namusuma onuruma hakaretler neler neler hepsini kimsesizligimden koacamjn onlrim doldurusuna gelip kendi akli fikri olgunlugunun olmayoskmdam geliyoCanım benim inan takma . Ne söylenirse söylensin sen devam et . Nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yap . İnanın sabah çıkın yürüyüşlere , parka gidin. Kimseye söylemeden , aldırmadın . İçiniz nasıl rahat edecek görürsünüz . Kulak asarsanız bu noktaya gelirsiniz . Lütfen psikolojinizi sağlam tutun . Beyninizi siz yönetirseniz size kim ne derse desin bu psikolojiye düşmezsiniz .
Odaklanip calisamiyorm bile benden bi halt olmaz bu hayata mahkumhmhiç korkma ALLAH TÜM KAPILARI KAPATTIYSA EMIN OL VE SAKİN OL Bİ KAPI ACACAKTIR. BAZEN Bİ MÜDDET İNSANIN İMTAHANI ÖYLE OLUYO HİÇ ÇARE OLMUYO İŞTE O ZAMAN ALLAHA GÜVEN VE BEKLE Allahım izniyle HER ŞEY İSTEDİGİNDENDE İYİ OLACAK. cocugun içinde senin içinde en hayırlısı olacak inşallah.
Keşke ailesi ile mesafeli olsaydınız . Bakın size zarar verecek insanlarla asla tartışmaya girmeyin . Tartışma uzayınca hakaretler vs maalesef işin içinden çıkılmıyor . Birisi bir şey dediğinde biz böyle düşündük , biz bunu uygun gördük diyip tartışmaya başlamak yerine direk kesseydiniz maalesef ailevi problemlerini en aza indirirdiniz . İnsanlar çirkef maalesef en güze yolu ters gitmek değil de uygun bir dile karşı tarafı da tahrik etmeyerek onu ezmek .Beni hyttan soguttular Allah larindam bulsn en basta kocam olacak bagnaz adam kendisi sohbeti konusmasi paulasimi yok varsa yoksa elestiri ailesini anlatmaya baslasam ifsa olurum ne rezillikler yasattilar hirsizlik,buyu, namusuma onuruma hakaretler neler neler hepsini kimsesizligimden koacamjn onlrim doldurusuna gelip kendi akli fikri olgunlugunun olmayoskmdam geliyo
Inanin tek basima hayat mucadelesi veriyorm
Kendisi asker gidiyo tek basina herseyi kendim yapiyprm 4 duvr arasindayim oyle tutkun akrabam yok bunalsam daralsam calacak kapim yok geldi izinde burnimdan getirdi ne zman gelse ailesine sik gitsr gelse zindan ediyo elestiriyo atanamama dem vuruyo kafa beyin birakmadilar
Kursa baslarim arkafas edinirim kmsem yok ayagima surt dur kimseyle paylasimim olmqain kendi zindqnalrinda daha da suruneym istiyolar
Inanin onu da denedim esim olacak adam onlaron sozune gidio artok sifir iletisime gectim ama bitmiyo bitmez deKeşke ailesi ile mesafeli olsaydınız . Bakın size zarar verecek insanlarla asla tartışmaya girmeyin . Tartışma uzayınca hakaretler vs maalesef işin içinden çıkılmıyor . Birisi bir şey dediğinde biz böyle düşündük , biz bunu uygun gördük diyip tartışmaya başlamak yerine direk kesseydiniz maalesef ailevi problemlerini en aza indirirdiniz . İnsanlar çirkef maalesef en güze yolu ters gitmek değil de uygun bir dile karşı tarafı da tahrik etmeyerek onu ezmek .
Oğlunun mutluluğunu isteyen aile bu şekilde davranamaz . Ne yapıyorlar size mesela ,?Inanin onu da denedim esim olacak adam onlaron sozune gidio artok sifir iletisime gectim ama bitmiyo bitmez de
Ne yaşadığınızı ve sorununuz ne olduğunu açık açık yazar mısınız? Herkesin kötü geçtiği bir dönem var, benim bile ağlayarak ölmeyi istediğim zamanlarım oldu, klişe olacak ama gerçekten her şey geçiyor. Oğlunuz daha çok küçük, annesiz bırakmayın onu. Psikolojik bir destek alın lütfen, umarım iyi olursunuz.Allah im guc ver acziyetimi gider ayaga kaldir kimsesizlerin kimsesi elimden tutacak yonumu bulduracak guc zihin berakligi firsat versin inanin bu dunayda cehennemi yasattilar tatli canimdan bezdirdiler tukettiler yediler beni omrumu hayatimin baharini burnumdan getirdiler Yaradanim gpruyorsn sahit oluyosn bjr cikis yolu Rabbim
En başta böyle bir hayata mahkumum diyerek kötüye yönelme, sen öyle dedikçe öyle olacak. Hangi bölümden mezunsunuz, özeldeki iş imkanları nelerdir? Bu sene kpss çalışın güzelce, olmadı özelde işe başlayın. Oğlunuzu kreşe yazdırıp çalışabilirsiniz, biraz birikim yaptıktan sonra boşanırsınız. İçinize atmayın, içinize attıkça ruhsal olarak daha kötü etkileneceksiniz, psikolojik destek alın.Odaklanip calisamiyorm bile benden bi halt olmaz bu hayata mahkumhm
Oglum suan devlet anaokuluna gidiyor fakat devlette tam gun yok yarim gun var kit zekalo olmusum kafam basmiyo dikaktimi toplayamiyorm ben issizlikle bu sacma hayata mahkymum zaten alim da yok dort dortluk calissam da isletme mezunuymEn başta böyle bir hayata mahkumum diyerek kötüye yönelme, sen öyle dedikçe öyle olacak. Hangi bölümden mezunsunuz, özeldeki iş imkanları nelerdir? Bu sene kpss çalışın güzelce, olmadı özelde işe başlayın. Oğlunuzu kreşe yazdırıp çalışabilirsiniz, biraz birikim yaptıktan sonra boşanırsınız. İçinize atmayın, içinize attıkça ruhsal olarak daha kötü etkileneceksiniz, psikolojik destek alın.
14 nisan da psikoterapiye basliyorm kucuk ilde yasamanin avantaji 40 dklik seansa baslicakmsim gittim inanjn o kadar kimsezizim ki psikiytr ,psikolog tan baska icimi acacak kimsem yok zatenNe yaşadığınızı ve sorununuz ne olduğunu açık açık yazar mısınız? Herkesin kötü geçtiği bir dönem var, benim bile ağlayarak ölmeyi istediğim zamanlarım oldu, klişe olacak ama gerçekten her şey geçiyor. Oğlunuz daha çok küçük, annesiz bırakmayın onu. Psikolojik bir destek alın lütfen, umarım iyi olursunuz.
Her şey yoluna girer herseyde olurOdaklanip calisamiyorm bile benden bi halt olmaz bu hayata mahkumhm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?