- 25 Ağustos 2023
- 552
- 210
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Olur mu bende bi halti basarip bu hayattan kurtulur muyim kafam basmiyp mankafamHer şey yoluna girer herseyde olur
Yaşınız kaç? Polislik falan da düşünebilirsiniz ya da güvenlikle alakalı bir sertifika alıp çalışabilirsiniz. Gençlik merkezlerinde, kız öğrenci yurtlarında çalışan çok kadın tanıdığım da var. Gayet memnunlar. Stresli bir dönemden geçtiğiniz için normal derslerinizi anlayamamanız. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Yazarken aklıma geldi, çağrı merkezlerinde de çalışabilirsiniz. Tam zamanlı ve part time olarak var, evden çalışma imkanları da var.Oglum suan devlet anaokuluna gidiyor fakat devlette tam gun yok yarim gun var kit zekalo olmusum kafam basmiyo dikaktimi toplayamiyorm ben issizlikle bu sacma hayata mahkymum zaten alim da yok dort dortluk calissam da isletme mezunuym
Gerçekten çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda toplanırsınız. Lütfen çaresiz hissetmeyin, eşiniz ve ailesi ile sorunları içinize atmayın.14 nisan da psikoterapiye basliyorm kucuk ilde yasamanin avantaji 40 dklik seansa baslicakmsim gittim inanjn o kadar kimsezizim ki psikiytr ,psikolog tan baska icimi acacak kimsem yok zaten
34 yasindaym doktora da dedim dikkati toplayamiyorm yogun depresyondaain normaldir daha cok strese giriyotm napcam bilmiyorm onlara basvyrdum donus bekliyprm cagri merkezine ins bir helal ekmek kapisi acilir insAllahYaşınız kaç? Polislik falan da düşünebilirsiniz ya da güvenlikle alakalı bir sertifika alıp çalışabilirsiniz. Gençlik merkezlerinde, kız öğrenci yurtlarında çalışan çok kadın tanıdığım da var. Gayet memnunlar. Stresli bir dönemden geçtiğiniz için normal derslerinizi anlayamamanız. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Yazarken aklıma geldi, çağrı merkezlerinde de çalışabilirsiniz. Tam zamanlı ve part time olarak var, evden çalışma imkanları da var.
Umarım olur, bence size ruhsal olarak zarar veren insanlara susmayın, sustukça daha kötü olacak. Ağızlarının payını verin.34 yasindaym doktora da dedim dikkati toplayamiyorm yogun depresyondaain normaldir daha cok strese giriyotm napcam bilmiyorm onlara basvyrdum donus bekliyprm cagri merkezine ins bir helal ekmek kapisi acilir insAllah
Inanilmaz manipulasyoncular sen onlara esimde dahil meramini anlatiyosn onlar alakasiz konudan konuyla ufak illiyet bagi olmayan seyde seni asagiliyolar konuyu alakasiz yere getirip enerjimi sokup atiyolar yalanlarla manipulasyonlarla beni tukettilerUmarım olur, bence size ruhsal olarak zarar veren insanlara susmayın, sustukça daha kötü olacak. Ağızlarının payını verin.
Sizde aynı şekilde onları aşagılayin, bir şey anlattıklarında dinlemeyin, olabildiğince onun ailesi ile az görüşün, imkanınız varsa hiç görüşmeyin. Eşinize gelecek olursak tavrinizi koyun. Şuandan sınırlarınızı çizin, hiç geç değil çünkü. Sizden daha önemli değiller, birde sizi bu hale getiren adamdan sakin bir çocuk daha yapmayın, iyice bağımlı olursunuz ona.Inanilmaz manipulasyoncular sen onlara esimde dahil meramini anlatiyosn onlar alakasiz konudan konuyla ufak illiyet bagi olmayan seyde seni asagiliyolar konuyu alakasiz yere getirip enerjimi sokup atiyolar yalanlarla manipulasyonlarla beni tukettiler
Asla kendi cehennemime bir cocugu daha dahil edemem boyle bir insan baba olmayi asla haketmiyor keske oglumda olmasaydi ona da uzuluyorum vcdan azabi cekiyorumSizde aynı şekilde onları aşagılayin, bir şey anlattıklarında dinlemeyin, olabildiğince onun ailesi ile az görüşün, imkanınız varsa hiç görüşmeyin. Eşinize gelecek olursak tavrinizi koyun. Şuandan sınırlarınızı çizin, hiç geç değil çünkü. Sizden daha önemli değiller, birde sizi bu hale getiren adamdan sakin bir çocuk daha yapmayın, iyice bağımlı olursunuz ona.
Siz içinizi hâlâ ferah tutun, daha önce de atlattiginiz kötü günleri düşünün. Umarım bir işe girersiniz ve her şey gönlünüzce olur. Ailenizden kalan bir ssy olmadı mı? Boşanmayı maddi nedenlerden dolayı mı dusunmuyorsunuz?Asla kendi cehennemime bir cocugu daha dahil edemem boyle bir insan baba olmayi asla haketmiyor keske oglumda olmasaydi ona da uzuluyorum vcdan azabi cekiyorum
Esim bide kufuru var coxugin yaninda spyleme dedikce daha da artiriyor beni yildirdilar
Ailemin bir evi var kardesimde var maddiyat kaynakli elim kolum bagli oldugi icin katlaniyorum elimden bi sekilde parayi alip ustune para cekip ev alacam der konar korkusundan kardesimin de eli kolu baglandi kardesimin ustine verdim tapuyu bu adam hakkimi ziyan etmesin diye sirfSiz içinizi hâlâ ferah tutun, daha önce de atlattiginiz kötü günleri düşünün. Umarım bir işe girersiniz ve her şey gönlünüzce olur. Ailenizden kalan bir ssy olmadı mı? Boşanmayı maddi nedenlerden dolayı mı dusunmuyorsunuz?
Ne güzel işte, tapuyu vermişsiniz. Boşanirsaniz kardeşinizin yanına gidersiniz, kardeşiniz ile ayri şehirlerde iseniz sizin için iş baksın. Boşanırsanız nafaka da alırsınız. Bence kendinize daha fazla yük etmeyin, birikiminz varsa az çok açın davayı ve gidin.Ailemin bir evi var kardesimde var maddiyat kaynakli elim kolum bagli oldugi icin katlaniyorum elimden bi sekilde parayi alip ustune para cekip ev alacam der konar korkusundan kardesimin de eli kolu baglandi kardesimin ustine verdim tapuyu bu adam hakkimi ziyan etmesin diye sirf
Kardesim cok cevresi olan biri degil yeni evli evi satip ustine kredi cekip ev alacak ama su pislik kocama guvenemedigi icin yapamiyoNe güzel işte, tapuyu vermişsiniz. Boşanirsaniz kardeşinizin yanına gidersiniz, kardeşiniz ile ayri şehirlerde iseniz sizin için iş baksın. Boşanırsanız nafaka da alırsınız. Bence kendinize daha fazla yük etmeyin, birikiminz varsa az çok açın davayı ve gidin.
Tamam da tapu onun üstüne, birde o alacağı evde o mu oturacak? Kocanız bir şey derse cevabını verin. Adama bak ya, mirasınızda gözü var.Kardesim cok cevresi olan biri degil yeni evli evi satip ustine kredi cekip ev alacak ama su pislik kocama guvenemedigi icin yapamiyo
Allah im nolur is kapusi acar da biter bu iskence bu arada konusmak iyi geldi herkesten Allah razi olsn
Iste.payimi vermek istiyo evi alirken ama biliyoki parama cokmek isticekTamam da tapu onun üstüne, birde o alacağı evde o mu oturacak? Kocanız bir şey derse cevabını verin. Adama bak ya, mirasınızda gözü var.
Onun yuzunden yalan soyledik annemin evi ona bagsladigini soyledik pesini birakti yoksa alacakto annemin dedemden kalma.tarlasi var 50 bin duser en fazla ona bile diyo ki ne zman satilir kiIste.payimi vermek istiyo evi alirken ama biliyoki parama cokmek isticek
O zaman şöyle yapın, kardeşiniz sizin payinizla altın alsın ve saklasın. Güveniyorsanız böyle yapın ya da eşinizde banka sifreleriniz falan yoksa siz alıp bankaya koyun. Paranızı TL olarak tutmayın, ekonomi malum.Iste.payimi vermek istiyo evi alirken ama biliyoki parama cokmek isticek
Oyle yapariz yine kardesimde dursun bu adama gunahimi bile vermek istemiyorum artikO zaman şöyle yapın, kardeşiniz sizin payinizla altın alsın ve saklasın. Güveniyorsanız böyle yapın ya da eşinizde banka sifreleriniz falan yoksa siz alıp bankaya koyun. Paranızı TL olarak tutmayın, ekonomi malum.
Aynen öyle.Oyle yapariz yine kardesimde dursun bu adama gunahimi bile vermek istemiyorum artik
Tam tersinr var olmalısınız! Ben varım diyeceksiniz inadına yaşayacaksınız! Size kim ne yaşattıysa intikam almadan yolunuza devam ederek daha güzel bir hayat sürerek devam etmelisiniz. Ayrıca yavrunuza yazık günah , ne kadar çile çekseniz de güçlü bir annesi olmalı:)Oyle careisizim.oyle daralmis cemberin icindeyim ki olmek istiyorum beni hayata baglayan 4 yasinda oglum onu.annesiz.birakacak.kadar.bencil olma diyorum ama.suan su dk Allah dese ki.olum ister misin suan isterim
Caresiz dertlerin icindeyim.yasamaktan.umidimi.yitirdim tutamacak tek el yavrum bu caresizlikle.yasamak istemiyorm dayanamigorum.beni bu duruma getirenler tum.hakkim.zehiri zikkim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?