bende halen sevsemde ıstemıyorum artık
nasıl döneyım bende ona dönsem başkalarının hakkına gırcem o çocuğun hakkına gırcem ham ailem hayatta vermez
sayet o ayrilirsa, yani o ayrildiktan sonra bence bir sorun yoktur, sonucta ayrildilar. senin tek düsünmen gerek konu su. egerki babasi evladini yanina alirsa sen o cocuga sevkat verebilirmisin, ben mesela kisligmden dolayi, herseyi yaparim o cocuk icin, ben cocuk manyagim, ana okul ögretmeniyim ben.
bu konuyu düsün, egerki sen o cocugu kaldirabileceksen sorun yok ama sayet kaldiramicaksan sana cok agir geliyorsa yapma, o cocugun gercekten ne günahi var, dicem ama off kalb iste hicbirseyi dinlemiyorki, keske kalbinde bir manitgi olsa. söyle bir kapatma acma, yada reset tusu.
onu başkasıyla paylaşmak çok zor ama gerçek bu o benı sevseydı erkek olduğu halde bırakıp gtmezdı düğün sabahı aradım yapma dedım yuzume kapattı bunları unutamıyorum yutamıyorum
haklısın zaten başkasıyla olurum dye kendıne yedıremıyo benı tehdıt edıyo başkasıyla evlenırsen kendımı öldürürüm dye
yavaş yavaş kendımı uzaklaştırıp nişanlanmak istıyorum benı gercekten sevdiğine inandığım bir insan var onunla evlenmeyı mantıklı buluyorum artık
nekadaar düşünsemde onu hak veremıyorum
nekadaar düşünsemde onu hak veremıyorum
o benı terkettığı zaman ailem vardı yanımda o annesını seçtı ozaman şimdide ben ailemı seçiyorum dicem
çok güzel allah nazarlardan saklasın mutluluğun daim olsun aşkınızın meyvesıde bıran önce gelsın üzmesın annesını inşallah:ecrin_bebek:
irem ardkadaşım üzülme dye anlattım sana ders olsun dye üzülmeye değmez dye anlatmak istedım ben neler çektım ama allahım karşılıksız bırakmadı sende allahtan dıle bak neler olucak hep hayırlısını ıste