Ölmeden Önce Okunması Zorunlu 40 Kitap

ben okuduğum kitapların sayısını hatırlamıyorum
amaaaaaa bunlardan pek azını okumuşum genelde roman ağırlıklı ondanmı acaba kesin ondandır:)
teşekkürler buket sağolasın canım

buketim gene döktürmüşsün ama acıdım şimdi kendime daha okumam gereken 37 tane kitap var ölmeden boynumun borcu

inşallah canım inşallah genel kültür seviyesini artırıyo bu tip kitaplar tam kitap kurdu sayılmasamda şimdi ben bunları okumadan duramam başlarım artık tek tek

arkadaşım çok teşekkürler çok iyi oldu bu liste.pc ye kaydettim en kısa zamanda okumadıklarımı okuyacağım.

Bu kadar olur yani. 40 kitaptan tam 20sini okumuşum 20si kalmış.
Sanki ömrümün yarısındaymışım gibi hissettim.

buket ablacım paylaşımın için teşekkürler. hepsi de gerçekten ounması gereken kitaplar.

Kara Kitap, Orhan Pamuk (1990)
Ecinniler, Fyodor Dostoyevski (1872)
Yunus Emre Divanı (d.ö. 1238?-1320?)
Mrs. Dalloway, Virginia Woolf (1925)
Malte Laurids Brigge'nin Notları, Rainer Maria Rilke (1910)
Şeyh Bedrettin Destanı, Nâzım Hikmet (1936)

bunların dışındakilerin hepsini okudummm ben yerimseniben sengözlerimebaksanab

bunların hepsi mükemmel kitaplar ve başarılı yazarlar..ben bi kitap ismi daha ekleyebilirmiyim, müsadenizle...

Said Alpsoy-Allah ı sevmek ve O nun tarafından sevilmek...(gelenek yayınları)

paylaşımın için tşler,yüzyıllık yalnızlığı bu listeed görmek şaşırttı beni bitmedi o kitap bitemedi bitmezdee alahım yaaa nasııl yorucu birşey:çok üzgünüm:

çoğunu okudum ama okumadıklarımda varmış , bana hitap etmeyenler var. napalım artık ölmeden önce okuyacağım bir kaç kitap eksik olsun. :))

böyle bir listeden haberdar olduk en azından sağolasın paylaşım için...

madam bovary nin lıstede olmasına sasırdım..niyeyse bana ole okunması cok gereklı bır kıtap gıbı gelmemıstı..

Hepsini okumak şart bencede ..
Bu sene hepini nerdeyse okudum insana hepsi birşeyler katıyor...
Ve farkettim ki kitap okudukça konuşmamda o derece düzeldi yani güzel konuşmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…