Olmazssa olmaz

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Kızlar çarşıya yada gezmeye giderken mutlaka yanıma laırım takarım sürerim vb. gibi olmazsa olmazınız nedir?
Güneş gözlüğüm, rujum, göz kalemim, mini çantam, telefonum falan filan

Telefonsuz tuvalete dahi gitmem bağımlı olduk birbirimize. Anahtarimi kartlarimi cuzdanimi kimligimi ve ehliyetimi mutlaka yanimda taşırim. Asla paspal bi halde cikamam spor sekilde cikacaksam bile şık olurum. Olmazsa olmazim güneş gözlüklerim yaz kış benimle. Gözlerim renkli oldugu icin açık havada gözlüksuz rahat edemem o gozluk ya gözümdedir ya da kafamda. Ders anlatırken sinifta bile kafamda gözlük :)

Tarzssın:)

telefonsuz asla banyoya bile girerken bornozumun cebindedir :) güneş koruyucumu yaz kış sürerim az biraz yüzümüde renklendiririm hatta zamanım varsa fön maşa vs şekillendiririm :)

ay öneli telefonsa ben banyoda bile açıyorum tatlım hahahahahah

Ben su sesinden duymuyorum bile çaldığıni :)

Duş alırken müzik olsa iyi ama ona görede ev lazım

Çocuk olduktan sonra olmazsa olmazlarım :)
Bir küçük şişe su, az bir meyve, çubuk kraker, yedek atlet ve kıyafet.Çanta doldu daha ne olsun:))

Makyaj çantam, güneş gözlüğüm, parfümüm ve mini çantam tabii ki bi de arabamın anahtarı. ev anahtarı zaten fiks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…