- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
- 18
- Konu Sahibi YeldaBaris
-
Tarzssın:)Telefonsuz tuvalete dahi gitmem bağımlı olduk birbirimize. Anahtarimi kartlarimi cuzdanimi kimligimi ve ehliyetimi mutlaka yanimda taşırim. Asla paspal bi halde cikamam spor sekilde cikacaksam bile şık olurum. Olmazsa olmazim güneş gözlüklerim yaz kış benimle. Gözlerim renkli oldugu icin açık havada gözlüksuz rahat edemem o gozluk ya gözümdedir ya da kafamda. Ders anlatırken sinifta bile kafamda gözlük :)
Hahaha :)Tarzssın:)
telefonsuz asla banyoya bile girerken bornozumun cebindedir :) güneş koruyucumu yaz kış sürerim az biraz yüzümüde renklendiririm hatta zamanım varsa fön maşa vs şekillendiririm telefonu okuyunca kendimi gördüm bir an :) benimde hep birnozun cebinde durur annem dalga geçer ne yapacaksin kizim arayan olunca duşa ara verip telefon mu cevaplayacaksin diye
Aynen radyolu mp3 calarli telefonlu dusakabinler var ama ömrü en fazla 3 yıl onlarindaDuş alırken müzik olsa iyi ama ona görede ev lazım
neden üç yıl? koçtaşta falan gordum var evet müzık yayınlı duşlarAynen radyolu mp3 calarli telefonlu dusakabinler var ama ömrü en fazla 3 yıl onlarinda
Bozuluyor arıza yapiyir jakuzi ve su masajı özelliği de var ya sular kirecli oldugu icin zamanla tikaniyor kanallarneden üç yıl? koçtaşta falan gordum var evet müzık yayınlı duşlar
alkışşşşTelefon*Rimel Olmazsa Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?