Canlar merhaba. Ben geçen ilk buluşmamı yaptım. Benim için her şey iyiydi. O kadar süslendim, özene bezene gittim. Bu konuştuğum çocuğun aman aman bir tipi yok. Saçı azalmıl, dişleri seyrek ve sarı (sigaradan dolayı sanırım.) Her neyse ama sempatik. Bunları da geçtim çok özgüvenli bu yönünü daha çok sevdim, çok rahattı.(ilk buluşma olmasına ragmen) belki de benden dolayıdır rahat olması. Kalp atışını hızlandıramadım sanırım. Benim yapım gereği biraz utangaçımdır. Neyse bir cafeye gittik. Genelde o konuştu ben sadece ara ara eşlik ettim. Ben sonradan açılanlardanım. Bu benim yanaklarımı beğeniyodu. Fotodaki gibi dedi. Elmacık kemiklerim belirgin sanırım ben pek anlamam ama başkaları da demişti. Sonra modayı takip ediyosun dedi, kolyen güzelmiş dedi. Olumsuz yorum olarakta emekli, çocuklarını evlendirmiş biri gibisin, hayat seni yormuş gibi dedi. Bu da mizaç demişmez dedi.Ben sakin biriyim öyle deli dolu değil konuşmamda yavaş sanırım. Ben bu yorumuna alındım biraz . Neyse onu söylüyorum dedi. Ben de minyon gibi duruyordum fotolarda normalde öyle değilmişsin ve çok rahatsın dedim. Şunları da ekliyeyim ben oruç tutuyorum o tutmuyordu o alevi ben sünniyim. Bunları zaten biliyorduk sorun etmem ,ben de etmem demişti. İlk dakikalar Ramazan bitti alkol ,sigara serbest mi dedi ben de sesimi çıkarmadım. Kullanmıyorum zaten o an dalgınlığıma geldi bi şey diyemedim. Kalkarken hesabı ben ödemeye niyet ettim ,o ödedi. Gider ayak makas aldı. Ben şurdan giderim dedim, yok ben bırakırım dedi ve bıraktı. Bu şapşal 1 gün sonra bi baktım instagramda beni çıkarmış. Ben şoke oldum. Mesaj attım niye çıkardın beni diye ki biz olurda olmazsa arkadaş kalalım demiştik. Dediği şey kafa yapılarımız farklı. İyi tamam arkadaş kalalım kafa dengi değiliz gerek yok dedi. Üzüldüm açıkcası. Aramızda kötü bi şey geçmedi sonuçta. Bu beni beğenmemiş mi bu bahane mi kızlarrr. Ve de nerde hata yapıyorum tavsiye verin lütfeeeeennnnnn.