Olmayınca olmuyor

Boşanamasan bile annenlere git aylarca kalsin yalniz. Adam edemedikleri oğullarini elalemin kizinin hayatini zehir etsin diye evlendirirler. Bu adam çekilmez. Seni mi eylendirecegim lafina çok sinirlendim. Rezil herif

İş yerinde sıkıntılar yaşadım o yüzden uzun zamandır buraya girmek mümkün olmadı boşanacağız eylül olmasını bekliyoruz 1 sene dolsun diye değişen birsey yok ben evdeyim hala eylülden sonra gidicem annemlerin evine o da kendi annesiyle kalıyor

Anlaşmalı kabul etti mi ? Hayırlı olsun berry.

Kesinlikle boşanın, insan neyse odur. benim abim de böyle bir karakter, akıl danışsanız bağırır aşağılar, iki çift laf edemezsiniz azarlar, her şeye bir laf. ben yılda en fazla 10 gün görüyorum ona bile tahammül edemiyorum, beni dibe çekiyor her seferinde olmadık bir şeye laf edip ağlatıyor falan, ben her seferinde bu kısa sürede kendimden şüphe ediyorum, mutsuz oluyorum , hemen gitsin istiyorum. Size allah yardımcı olsun bu tür davranışlar bazılarında karakter maalesef , insanın ruhunu delik deşik ederler. Çok radikal bir değişim göremezseniz boşanın bence çünkü değişmeyecek sizse günden güne kendinizi kaybedeceksiniz. yazık olacak size, yarın bir gün çocuğunuz olursa onun içinde sevgi dileneceksiniz, kendi pijamalarını almaktan aciz bir adamdan yardım dileyeceksiniz,sonuç yine boşanma olacak. bu sefer çocuk için ömür boyu bağlı kalacağınız aralarında ilişki tesis etmek için sürekli itip duracağınız bir baba-çocuk arasında ezileceksiniz. yazık ne gerek var.

Hayırlı uğurlu olsun. Anlaşmalı mı ?
Sağol canım sen çok destek oldun bana zamanında çok teşekkür ederim
Evet anlaşmalı ne istersen altına imzamı atarım dedi ex kişi. Eşyalarımı topladım işten istifa ettim avukatla zaten görüşüyorum bir sene dolsun diye bekliyorduk dava da açılır artık bende eşyaları yükleyip nakliyeyle memlekete döneceğim

Rica ederim canım ne demek.
Çok iyi. Çirkinleşmeden , bozulmadan ve hakkını bırakmadan. :) Yeni hayatında mutluluklar diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…