- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Boşanamasan bile annenlere git aylarca kalsin yalniz. Adam edemedikleri oğullarini elalemin kizinin hayatini zehir etsin diye evlendirirler. Bu adam çekilmez. Seni mi eylendirecegim lafina çok sinirlendim. Rezil herifMerhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
İş yerinde sıkıntılar yaşadım o yüzden uzun zamandır buraya girmek mümkün olmadı boşanacağız eylül olmasını bekliyoruz 1 sene dolsun diye değişen birsey yok ben evdeyim hala eylülden sonra gidicem annemlerin evine o da kendi annesiyle kalıyorBerry naptın ?
Anlaşmalı kabul etti mi ? Hayırlı olsun berry.İş yerinde sıkıntılar yaşadım o yüzden uzun zamandır buraya girmek mümkün olmadı boşanacağız eylül olmasını bekliyoruz 1 sene dolsun diye değişen birsey yok ben evdeyim hala eylülden sonra gidicem annemlerin evine o da kendi annesiyle kalıyor
Evet sağol canım bakalım artık neler olacak göreceğizAnlaşmalı kabul etti mi ? Hayırlı olsun berry.
Hakkınzda hayırlısı olsun. Umarım bundan sonraki hayatınızda mutluluk sizinle olurEvet nihayet Eylül ayı geldi 1 senemiz doldu ve boşanıyoruz çok şükür gidiyorum artık
Teşekkür ederim çok daha mutlu olacağıma eminim annemle babam dört gözle bitmesini bekliyor sagolsunlar bana olan desteklerini hep hissediyorumHakkınzda hayırlısı olsun. Umarım bundan sonraki hayatınızda mutluluk sizinle olur
Hakkinizda hayirlisi olsunTeşekkür ederim çok daha mutlu olacağıma eminim annemle babam dört gözle bitmesini bekliyor sagolsunlar bana olan desteklerini hep hissediyorum
Sağol canım sen çok destek oldun bana zamanında çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun. Anlaşmalı mı ?
Rica ederim canım ne demek.Sağol canım sen çok destek oldun bana zamanında çok teşekkür ederim
Evet anlaşmalı ne istersen altına imzamı atarım dedi ex kişi. Eşyalarımı topladım işten istifa ettim avukatla zaten görüşüyorum bir sene dolsun diye bekliyorduk dava da açılır artık bende eşyaları yükleyip nakliyeyle memlekete döneceğim
Çok teşekkür ederim canımRica ederim canım ne demek.
Çok iyi. Çirkinleşmeden , bozulmadan ve hakkını bırakmadan. :) Yeni hayatında mutluluklar diliyorum sana.
Ailece oynadı hepsi resmen kandırıldık1 yılda nasıl belli etmez bir insan kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?