hayırlısı der geçerim çünkü bi şeyi zorla oldurmaya çalışınca hiçte hoş olmayan şeylerle karşılaşıyorum
başımdan geçen kısa bi olayı anlatayım;
seneler önce görücü usulü tanıştığım bi vardı. ben arkadaşlarımla marmarise gidicem sende gel hem birbirimizi daha iyi tanır hemde stres atar yüzeriz falan dedi. yalnız olmayacağımız kalabalık olacağımız için kabul ettim. lakin ufak bi sorunum vardı o gün nöbetçiydim ve muadilim yoktu. müdürlere yalvar yakar dizine kapandım yok olmadı müdürler direttikçe diretti. ama ben inattçı ve hırslıydım ya el mi yaman bey mi yaman dedim veri tam dört arkadaşıma rica ettim yerime bakın diye kabul etmediler hepsininde o gün iyi vardı. en son biri kabul etti. ve ben marmarise yola koyuldum. otele gittiğimde benimki çoktan zil zurnaydı. ertesi gün odamdan çıkıp onula buluşmaya havuz kenarına indim benimle hiiç ilgilenmedi. sen az ötede yüz dedi. arkadaşlarımla ilgilenmem lazım ayıp oluyo dedi. gruptaki kızlar çarşıya çıkmıştı. tek kız ben kaldım erkeklerin arasındada kalmıyom diye onlardan ayrı takıldım. tabi benim öküz naptı. ruslara iş atı
neyse uzatmıyım gece erkeler bizi ekti o ruslarla eğlenmeye gitti...
o gün anladım bi şey olmuyorsa zorlamaya gerek yok. o olaydan sonra buna benzer bidçok şey oldu çok istediğim iş başvurum bakan bile onaylamıştı. ama olmadı sadece 2 gün üzüldüm sonra nasip değilmiş dedim..
zorlamamak lazım