• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan gebelik hayali

BadLuck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
57
42
3
Aranıza bugün katıldm. Öncelikle herkese merhaba. Ben 10 senelik evliyim. 34 yaşındayım. Eşim azosipermi. Hiç sağlklı siperm yok. Hatta sağlıksız bile yok. Bazen 3-5 tane olabiliyor. 2 kere tüp bebek denedik mikrotese ile sağlklı siperm elde edildi ama tutmadı. O günleri nasl atlattm bilmiyorum. Şimdi biraz ara verdik gibi. Çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandık. İşin garip tarafı ben hala bir ümit normal yolla da hamile kalmaya çalışıyorum. Komik dimi. Mesela son bir kaç aydır yumurtlama kanaması yaşıyorum. 2 adet arasında bir kaç gün süren hafif lekelenme şeklinde ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Ben bunun yumurtlama kanaması olduğunu yeni öğrendim ve eşimede anlattm. Bu ay o günleri iyi değerlendirdik. Ya tutarsa hesabı. Bilmiyorum bazen gülüyorum kendime mikroteseyle olmayan şey normal yolla nasl olacak kendini kandırıyorsun diyorum kendime. Şimdi adet zamanım geldi ama hiç bir belirti yok. Ne karın ağrısı ne göğüslerimde acıma. En ufak birşey yok. Test yapmıcam çünkü o tek çizgiyi görmekten bıktım. Merak ettiğim hiç benim durumumda olup normal yolla hamile kalan var mı?? Çevrenizde yada duyduğunz ?? Şuan bunu duymaya çok ihtiyacım var yoksa artk ümidimi tamamiyle yitirip çocuk işinden vazgeçeceğim. Birdaha tüp bebek yaptırmak istemiyorum.

Valla olcak olduktan sonra pantolon üstünden olur yine olur ama hiç duymadım bu durumda olup kalan. Belki vardır biri çıkar üste çıksın diye yazdım

Allah dilerse olmayacak şey yok, inşallah gebe kalırsın cnm.. Ümidini sakın kaybetme.. O değil mi Hz İbrahim'e Hz Zekeriya'ya çocuk nasip eden. Ve milyonlarca kuluna.. Seni de isteyen herkesi de eksik bırakmaz inşallah 🤲🙏 dualara sarıl cnm. Rabbim yardımcınız olsun🤲🙏
Amin güzel duaların için çok teşekkür ederim ama ben bunu 10 senedir yaşıyorum ve çok zorlanıyorum artk.

Amin güzel duaların için çok teşekkür ederim ama ben bunu 10 senedir yaşıyorum ve çok zorlanıyorum artk.
Bende 9 sene sonra anne oldum cnm. Sabırla bekledim. Eşimin dayısının hanımı da 10 sene sonra anne oldu ki şimdi 2 oğlu 1 kızı var. Bak Rabbim dilerse ardarda verir. Duyduğuma göre tabi doğruluğunu Allah bilir eşimin dayısının sorunu varmış. Karısının değil.. Çokk soğukta çalışıyordu, buzhanede.. Ama Allah dilerse nasip ediyor. Akışına bırak. Ben kızımı 5 aylıkken öğrenmiştim düşün. Bilmiyordum.. 7-8 ayda regl olurdum. İlaçsız, tedavisiz sürpriz oldu. Seninde olacak inşallah 🤲🙏❤️ kendini yıpratma

Birde günde 1 bardak türk kahvesi ve ılık duş alsın eşin. Spermi çoğaltıp kalitesini artırıyor die biliyorum. Ve araştır, doğal yollarla da sperm çoğalabilir bence.. Yine dr kontrolüne de gidin tabi. İnşallah Rabbim seni anne eşini de baba yapar, inşallah kucağınızı boş bırakmaz🤲🙏 dualarım sizinle

Çok zor bir imtihan. Hele tüp bebek tedavisinin her aşaması zor. Fakat 2 defa denemissiniz yaşınizda müsait bence kendinizi hazır hissedince bir kez daha denemelisiniz. Cellattin Peru diye doktoru duydunuz mu azosprmi olan hastalarda çok başarı elde etmiş. Bir netten araştırın önce eşinize tedavi uygulanır. Biliyorum maddi manevi çok ağır ama bence denemeye değer. Rabbim sabır ve güc versin kucağınızi boş bırakmasın 🙏🏻

Aranıza bugün katıldm. Öncelikle herkese merhaba. Ben 10 senelik evliyim. 34 yaşındayım. Eşim azosipermi. Hiç sağlklı siperm yok. Hatta sağlıksız bile yok. Bazen 3-5 tane olabiliyor. 2 kere tüp bebek denedik mikrotese ile sağlklı siperm elde edildi ama tutmadı. O günleri nasl atlattm bilmiyorum. Şimdi biraz ara verdik gibi. Çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandık. İşin garip tarafı ben hala bir ümit normal yolla da hamile kalmaya çalışıyorum. Komik dimi. Mesela son bir kaç aydır yumurtlama kanaması yaşıyorum. 2 adet arasında bir kaç gün süren hafif lekelenme şeklinde ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Ben bunun yumurtlama kanaması olduğunu yeni öğrendim ve eşimede anlattm. Bu ay o günleri iyi değerlendirdik. Ya tutarsa hesabı. Bilmiyorum bazen gülüyorum kendime mikroteseyle olmayan şey normal yolla nasl olacak kendini kandırıyorsun diyorum kendime. Şimdi adet zamanım geldi ama hiç bir belirti yok. Ne karın ağrısı ne göğüslerimde acıma. En ufak birşey yok. Test yapmıcam çünkü o tek çizgiyi görmekten bıktım. Merak ettiğim hiç benim durumumda olup normal yolla hamile kalan var mı?? Çevrenizde yada duyduğunz ?? Şuan bunu duymaya çok ihtiyacım var yoksa artk ümidimi tamamiyle yitirip çocuk işinden vazgeçeceğim. Birdaha tüp bebek yaptırmak istemiyorum.
Canim merhaba ilk once Allah hepimize sabirlar versin. Cocuk hepimiz istiyoruz ama oyle evlatlar varki dusman başina dedirten cinsden. Hayat evlatdan ibaret degil. Ama konuya gelirsek bizim komsunun oglunsa azospermi var. Annesi hep gelip aglardi oglumda sifir diyerek. Ama nasil oldu bilmiyorum 2 oglu var şu an. Tedavi aliyordu surekli

Bana normal geldi anormal bir durum yok ki 🤗 Rabbim ol dese bir anda olur ne güzel ki ümidini hiç kaybetmemişsin ☺️ ben her ay kendimi hamile hissederim göğüslerim acır belim ağrır tamam derim bu ay hamileyim diye 😂😂😂 bu ay çift çizgiyi gördüm havalara uçtum ama çabuk çakıldım 😂😂😂😂😂 dış gebelikle sonuçlandı ama olsun hiç yoktan o çizgiyi görebildim 🤗🤗

Bende 9 sene sonra anne oldum cnm. Sabırla bekledim. Eşimin dayısının hanımı da 10 sene sonra anne oldu ki şimdi 2 oğlu 1 kızı var. Bak Rabbim dilerse ardarda verir. Duyduğuma göre tabi doğruluğunu Allah bilir eşimin dayısının sorunu varmış. Karısının değil.. Çokk soğukta çalışıyordu, buzhanede.. Ama Allah dilerse nasip ediyor. Akışına bırak. Ben kızımı 5 aylıkken öğrenmiştim düşün. Bilmiyordum.. 7-8 ayda regl olurdum. İlaçsız, tedavisiz sürpriz oldu. Seninde olacak inşallah 🤲🙏❤️ kendini yıpratma
Çok teşekkür ederim. Böyle şeyler duymak çok iyi geldi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 🤩❤❤

Back