inşAllah cnm gönlünce olsun hayırlısıyla. ve sağlıklı bi gebeliktir inşAllahh❣Hemde çok şükür Hamdi senalar olsun yüce mevlama:) kuzular hastaydım ben grip hastaneye gittim serum taktılar şüphem var dedim bakmadi lar sonra içime sinmedi ilaçları kullanmadim test yaptım silik hatta konu açtım hatta çok yazan olmadi sonra prodictor yaptım baya koyu çıktı kan verdim hemen 11.23 çıktı zaten adete 3 gun var daha o yüzden değer iyu dediler ama inşallah yukselerek devam eder sağlıkla devam eder Siyah00 rabbim tez zamanda sana da nasip etsin canimm kızlar dua edin sağlıklı gebelik olsun yatın tekrar kan vercem inşallah ilerler :)
Aminn canimmm aminn insallahhh çok dua ettim şükür namazı kildim elhamdulillah :) dualar ediyorum tutunsun meleğim annesineinşAllah cnm gönlünce olsun hayırlısıyla. ve sağlıklı bi gebeliktir inşAllahh❣
Allah kabul etsin cnm❣Aminn canimmm aminn insallahhh çok dua ettim şükür namazı kildim elhamdulillah :) dualar ediyorum tutunsun meleğim annesine
AMİNNN CANIMMAllah kabul etsin cnm❣
Aminnnn canimmmm aminnnnnnnnRabb'im sanada nasip etsinn tez vakitte hayırlı ve sağlıklı bebeklerrr❣AMİNNNN❣
Aminnn canim.dualarimiz swninle insallah guzel olacak her sey bizi haberdar et canimHemde çok şükür Hamdi senalar olsun yüce mevlama:) kuzular hastaydım ben grip hastaneye gittim serum taktılar şüphem var dedim bakmadi lar sonra içime sinmedi ilaçları kullanmadim test yaptım silik hatta konu açtım hatta çok yazan olmadi sonra prodictor yaptım baya koyu çıktı kan verdim hemen 11.23 çıktı zaten adete 3 gun var daha o yüzden değer iyu dediler ama inşallah yukselerek devam eder sağlıkla devam eder Siyah00 rabbim tez zamanda sana da nasip etsin canimm kızlar dua edin sağlıklı gebelik olsun yatın tekrar kan vercem inşallah ilerler :)
Allah razı olsun canm tez zamanda Rabbim sana da nasip etsin. Amin hayirli evlat olsunlar sağlıklı sıhhatli hepimizin insallahhhAminnn canim.dualarimiz swninle insallah guzel olacak her sey bizi haberdar et canim
Zaten ancak yaşayan anlar canım bu acıları. Geciyor geciyor bir sekilde ama delip geciyor işte. Her ay yeni bir umutla basliyorum.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. En zoru da tam oldu derken yaşanan yıkım oluyor.o tarifsiz özlem o tarifsiz hasret içimde uhte kalmaz insallahçok zor çok acı şeyler yaşamışın.seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü o azapları bende yaşadım yaşıyorum ama umutsuz olma.ben ilk çocuğuma 3.aşılamada hamile kaldım 2 yıl gibi bir süre tedavi gördüm o yüzden.şimdi ise 2.5 yıldır 2.için mücadele ediyorum.hatta şuan transfer oldum test için gün sayıyorum.nasibimizde varsa olacak illaki.kalbini tam tut Allaha sığın.zaten başka çarede yok.
inşallah...Zaten ancak yaşayan anlar canım bu acıları. Geciyor geciyor bir sekilde ama delip geciyor işte. Her ay yeni bir umutla basliyorum.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. En zoru da tam oldu derken yaşanan yıkım oluyor.o tarifsiz özlem o tarifsiz hasret içimde uhte kalmaz insallah
Canm değerim yükseldi inşallah devam eder böyle kuzumm :)Hamile arkadaşlarım bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz
Masallah canim kat artsın insallahCanm değerim yükseldi inşallah devam eder böyle kuzumm :)
Ayy canimm aminnn aminnn insallahhh tez zamanda seninde gobusun dolaaaMasallah canim kat artsın insallah
Insallah canimmmmmmmAyy canimm aminnn aminnn insallahhh tez zamanda seninde gobusun dolaaa
Rabb'ime hamd olsun keseyi gördük❣ Rabb'im sizlerede nasip etsi tez vakitte inşAllah AMİNNRunkli canim senin nasıl gidiyor gebelik dr ne dedi kontrolde?
Masallah canımRabb'ime hamd olsun keseyi gördük❣ Rabb'im sizlerede nasip etsi tez vakitte inşAllah AMİNN
Seni cok iyi anliyorum okurken burnumun diregi sizladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?