Aminnnnnn canım aminnn. Rabbim sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin sana da .Yasamayanın cok anlayacağı duygular degil bunlar. Ancak yaşayan anlar bu hasreti. Kaçıncı ayındasın.gözyaşlarımla okudum yazdıklarını. 5. gebeliğim ve ayaklarımı kıstırarak yatıyorum o kadar cok korkuyorum ki düşücek diye :/ seni cok iyi anlıyorum. Rabb'im hayırlısıyla saglıklı bi şekilde önce göbeğimize sonra kucagımıza nasip etsin bebeklerimizi. 2 düşük 2 kimyasal gebeliğim var benımde :/ Allah kimseyi caresiz bırakmasın.AMİN❣
Amin cnm saol Allah'ım sanada nasip etsin saglıklı ve hayırlı bebekler❣ Allah bu durumuda kimseye yaşatmasın :/ daha yeni öğrendim cnmAminnnnnn canım aminnn. Rabbim sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin sana da .Yasamayanın cok anlayacağı duygular degil bunlar. Ancak yaşayan anlar bu hasreti. Kaçıncı ayındasın.
Aminnnnn canım. Rabbim bebeğini korusunAmin cnm saol Allah'ım sanada nasip etsin saglıklı ve hayırlı bebekler❣ Allah bu durumuda kimseye yaşatmasın :/ daha yeni öğrendim cnm
Amin saol Allah razı olsun cnm❣Aminnnnn canım. Rabbim bebeğini korusun
Canim tekrar ne zaman kan vereceksin?Amin saol Allah razı olsun cnm❣
bilmiyorum ki cnmCanim tekrar ne zaman kan vereceksin?
2 gune bir tekrarla kan sulandirici doZunu felan ayarlar dr un belki.dr un ne diyorbilmiyorum ki cnm
keseyi görünce kan sulandırıcı başlatıcak cnm nasipse2 gune bir tekrarla kan sulandirici doZunu felan ayarlar dr un belki.dr un ne diyor
Guzelce dinlen canim ama vücutta kan dolasimi olmasi acisindan cok hareketsiz de kalma.keseyi görünce kan sulandırıcı başlatıcak cnm nasipse
Guzelce dinlen canim ama vücutta kan dolasimi olmasi acisindan cok hareketsiz de kalma.
Aminnnnn insallah canım insallahtmm cnm. Allah seninde önce karnınI sonra kucagını sağlıklı ve hayırlı bebeklerle doldursun ❣ AMİN
Ruyalarima giriyor.uyaniyorum ki hepsi rüya.o an o kadar içim acıyor ki.senin hikayen nedir canım. Paylasmak ister misin?Bende burdaym.. öyle zor ki ama inanıyorum bizde anne olcaz. Bende olmayan meleğim le konuşuyorum ona mektuplar yazıyorum...
Hayırlısıyla insallah bu ay hamile kalırsın canim. Dr ne diyor nedeni var mi?Bnde öyleyim hep rüya görüyorum öyle gerçek ki uyanınca çok kötü oluyorum. 3 yıllık evliyim 15.ay içindeyim bebek denemelerinde. hiç hamile kalamadım klomen kullandım 4 5 kere olmadı femara kullandım bu ay ilk defa bakalım her şeyin hayırlısı
İnşallah canimm yaa pcos var bendeeHayırlısıyla insallah bu ay hamile kalırsın canim. Dr ne diyor nedeni var mi?
bal tarçın çörekotu denedin mii?? aşılama tüp bebek??İnşallah canimm yaa pcos var bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?