• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Olması gereken adet günüm geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1213

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
131
23
27
Hayırlı ramazanlar. Ben iki aydır döngümün aynı olduğu adet kanamanın uzun sürdü. Bu ay ise 5 gün olmam gereken adet tarihimi geçti bir haftadır bel ağrısı adet olacakmışım gibi oluyor akıntım fazla her dakika adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum test yapmayada korkuyorum o kadar yoldumki tek çizgi görmekten umut da kalmadı bir buçuk senede. Sizin bu konuda fikirlerinizi aktarabilirmisiniz lütfen :KK43:

Hayırlı ramazanlar. Ben iki aydır döngümün aynı olduğu adet kanamanın uzun sürdü. Bu ay ise 5 gün olmam gereken adet tarihimi geçti bir haftadır bel ağrısı adet olacakmışım gibi oluyor akıntım fazla her dakika adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum test yapmayada korkuyorum o kadar yoldumki tek çizgi görmekten umut da kalmadı bir buçuk senede. Sizin bu konuda fikirlerinizi aktarabilirmisiniz lütfen :KK43:
İdrar testi yapmanızı tavsiye ederim

Canım bende aynı durumdayım ve mide kalkması yaşıyorum test yapmakta istemiyorum. Ağrılarım da var. Göğüs hasasiyeti inanılmaz var umarım hamileyizdir 😁 degilsekte sağlık olsun bidahaki aya 🌺

Bekleme bence yap testi zaten 5 gün geçmiş, böyle beklemek daha çok strese sokar seni. En azından tek çizgi görürsen de psikolojikse bir süre sonra gelir adetin. İnşallah güzel haberler alırsın🤗

Canım bende aynı durumdayım ve mide kalkması yaşıyorum test yapmakta istemiyorum. Ağrılarım da var. Göğüs hasasiyeti inanılmaz var umarım hamileyizdir 😁 degilsekte sağlık olsun bidahaki aya 🌺
Benimki sadece kasıklarım ağrıyor baika belirti yok ☺

İdrar testinde çıkarmı hemen
Benim de adet tarihimden bir kaç gün geçmişti test yaptım ve silik çıktı arkasından yaptığım diğer testler de aynı şekilde çıktı. Sonra çok şiddetli bacak ağrısı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yerleşme olduğunu düşündüm . İkimci gebelik olduğu için öyledir diye umdum. Kan vermeye gideceğim gün kahverengi lekem geldi ardından kanama başladı şuan. 2 günde bir kan testi veriyorum betam takip ediliyor ve kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetiniz geçtiyse ciddiye alın ve test yapın her türlü olasılığa karşı doktor kontrolü şart 🌸🥰 umarım bebiş vardır 🌸🙏🏻🤲🏻

Benim de adet tarihimden bir kaç gün geçmişti test yaptım ve silik çıktı arkasından yaptığım diğer testler de aynı şekilde çıktı. Sonra çok şiddetli bacak ağrısı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yerleşme olduğunu düşündüm . İkimci gebelik olduğu için öyledir diye umdum. Kan vermeye gideceğim gün kahverengi lekem geldi ardından kanama başladı şuan. 2 günde bir kan testi veriyorum betam takip ediliyor ve kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetiniz geçtiyse ciddiye alın ve test yapın her türlü olasılığa karşı doktor kontrolü şart 🌸🥰 umarım bebiş vardır 🌸🙏🏻🤲🏻
Umatım inşallah dua edin lütfen 😇

Hiç aklimda yokken adetimin 5 gün gecikmesiyle test yapmistim.Sonuc pozitifti herhalde yaparsan sonuç alırsın.Allah gönlüne göre versin

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım . Rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlısı ise. Bugün benim bat 👏2 gün önce test yaptım silikti bugünde yapicam bakalim koyulaşma var mı 🤲 bende kasıklarıma sanki mil sokuyorlarmis gibi okuyir gogsum acayip hassas aciyor ve göğüs ucu perdesi genişledi benim ins kimyasal ya da dış gebelik değildir . Sağlıcakla kucağına alirim ins bugün de adet gelmezse yarın kan testi yapmaya gidicem. Dua edin kizlar 😘🤲🤗

Back