Bazen gerçekten bazı noktalarda tıkanıyorum , anlamıyorum .
Hani hükümete layık görmemek adına ülkenede layık görmemek ne demek ?
Paralimbik bizim neyimize der mi bir ülke vatandaşı ? Bir gazeteci olarak o madalyalarla dönen çocukların , gençlerin hayata tutunuşunu hiç izlemiş mi ?
Ha evet doğrudur , o kadar eksiklik var ki , ben bir anneyim , bu ülke sokaklarında bebek arabası ile yürümenin zorluğunu yaşarken çok düşünmüşümdür engelli insanları , yaşadıkları zorlukları . Ama bu demek değildir ki bu yoksa o da olmasın , ayranın yok içmeye tahterevanla gitme ..... demek değil ki bu .Gencecik ruhların , hayattan kopmayışına , spora bağlanmalarına paralimbik senin neyine diye bir cümle çok ağır ?
Konudan haylice saptırıyor yılmaz beyin köşe yazıları ama Türkiye de belediye denen bir yönetim var , bu ülkede farklı siyasi partilerin yerel yönetim başkanlıkları var . Ama her il birbirnin aynısı bu eksikliklerde .Çalışma , fikir üretme , koltukta kahve höpürdetme yerine icraat peşinde koşma konusunda çok zayıfız ama saldır hükümete ucuz politikasını aklamaz hiçbir zaman .
Benim öyle kına yollayacak bir uslubum yoktur ama , Türkiye'nin ali menfaatine bir durumda bile iyi ki olmadı , zaten biz haketmiyorduk denilmesi de ne kadar samimi bilemiyorum .
bazen amacımız geçekten bağcının ağzını burnunu kırmak oluyo. o kadar gözümüz dönüyo ki . eleştiri yapılrı, ama bi dozu vardır . yok tek gayemiz var, yıpratarak tüketmek.