heryere Can Dündarın villasını anlatan upuzun hatta ağdalı yazılar yazmıssınız ya
Can dündar ı geçin de ülkeyi yöneten hükümetin gemiciklerini anlatın biraz bize
gene böyle uzun uzun anlatın ama
O koca Ankara da bir villla rahatsız etmiş ya sizi bir de Melih Gökçek in Ankara da ki sahip olduklarını yazın
bu arada Dünya basınında bilinmek için her zaman iyi olmaya gerek yok
Hitler de cok biliniyordu hala da biliniyor
Elin Kanadalısı kendi işine baksın
Geziyi anlamak için Kanadalıdan fikir almak yerine bizzat gezicilerden dinleyebilirdiniz
Yazık oldu sadece o elini kolunu gözünü kaybeden genclerimize yazık oldu
oturup sorsaydınız ne istediniz diye
Kanadalıdan daha doğru bilgiyi verirlerdi size
kesinlikle öyle. hiçbir olimpiyat komitesinde ayrılan bütçe yeterli olmamış aksine daha da borçlanılmıştır. rakamlarla sabit. ama olimpiyat bahane rant şahane kimileri için. adamlrı tebrik etmek lazım ama dalavereyi çok iyi götürüyorlar, kılıf uydurmada 10 numaralar..
ayrılan bütçeyi eğitime yatırsınlar diyeceğim ama.. lisede evlenmeyi açık hale getirilen bir eğitim sisteminden bahsediyordum değil mi, unutmuşum...
Allahım beğenicem beğen butonu yok beğenemiyorumsuat kılıç'ın hamamönünde 25bin tl ye alıdğı restore edildikten sonra değeri 500bin lere kadar çıkan ev(cağız)ı unutulmasın ama..
doğalgaza, akaryakıta zamn yapılırken 'kimse kusura bakmasın bizim kaynaklarımız yok' derken elmasta zümrütte vergi olmaması da olsun. ha elmaz zümrüt madenlerimiz varsa! tabi orası ayrı. malum kimilerinin evciklerinden çıkabilir o tarz madenler..
Allahım beğenicem beğen butonu yok beğenemiyorumBurdan alkış yapayım bari
Şaka bir yana madem olaylar dışarıdan bu kadar net görürülüyor da biz içeriden göremiyoruz...O zaman insanlar sadece işlerine gelen yorumları dikkate alıp beğenmediklerini "dış mihrak" diye yaftalamamalılar değil mi?melekyavrum senin de dediğin gibi orada gözü çıkan adama "neden oradaydın kardeş" diye sormak varken elin Kanadalı'sını bilirkişi kabul etmek niye?
piyonist bizim de bütçemiz yetmeyecekti bir de olimpiyat vergisi toplayacaklardı hepimizden.Sonra o paraları stadyum,yol,üst geçit,kent meydanı düzenlemesi,peyzaj vs. vs. ihaleler açıp yandaşlarına peşkeş çekeceklerdi.Bununla birlikte bu çeşit imar işleri işinin ehli değil de "işinin ehli" kişiler tarafından yapılınca şehirdeki çirkin beton yığınlarına yenileri eklenecekti.
ah abla eklesemde gülsenn keşke... ama senin için bi kaç tanesini paylaşayım;
-işte bu kadar olimpiyatlar tokyo da teşekkürler melihin başbakanı..
-arjantnde üstünde istanbul yazılı çok sayıda oy pusulası bulundu
-oylama başka ülkede olunca elektriklerde kesilemiyor değil mi?
-inşallah canım ya
-erken öten horoun başını keserler diyeceğim ama sen öküzsün ona görede bişi bulurlar elbet :)
-kısaca hüloğğ deseydin anlardık biz
-yokyo belediye başkanı adayı melih gökçek
-rezil rüsva adlı çalışması
gece gece güldüm kendi kendime süperdi yaaa
ayyy bunlar ne böyle süpermiş yaa
bu daha hiçbişey neler var neler.. bende yazdım Japonlar kızlı erkekli olimpiyat yapar artık die
tanıtım filmleri bile neden seçilemediğimizi gösteriyor,japonya da sadece sporcular ve olimpiyatların simgesi barışı ve sevgiyi temsilen kalp gösterilmiş
bizim tanıtım filmimizde ise sadece camiler gösterilmiş
kaç tane sporcu görebiliyoruz ki tanıtım filmimizde
Madride yorum yapmıyorum onlar bu sene iddalı değillerdi zaten
2020 Olimpiyatları Adayı Üç Şehrin Tanıtım Klibi haberi - TIKLA İZLE
Dün çarşı'nın bir pankartı vardı, her sözüne katılıyorum..
"Sen kalk kadın-erkek ayrı olimpik havuz yapacağım de, olimpiyat ruhunun tersine Rusya'da savaş çığlıkları at, gösteri yapıyor diye polis insanların gözünü çıkarsın, öldürsün, sonra gel bunları yapan polise destan yazdı diye ikramiye ver, rekortmen atletin para için inşaatta ölsün, atlet denildğinde ülkenin %90'ının aklına iç çamaşırı gelsin, onlarca milli sporcun dopingli çıksın uluslararası ceza alsın, sonra da gel olimpiyatları geziciler yüzünden alamadık de.. Hadi oradan demezler mi adama?"
Tokyo tanıtımını şimdi izledim. (Bu kadar ilgiliyim işte...)
Kesinlikle kusursuz olmuş. İşte budur.
İtiraf etmeliyim ki... "Acıdım."
Allahım beğenicem beğen butonu yok beğenemiyorumBurdan alkış yapayım bari
Şaka bir yana madem olaylar dışarıdan bu kadar net görürülüyor da biz içeriden göremiyoruz...O zaman insanlar sadece işlerine gelen yorumları dikkate alıp beğenmediklerini "dış mihrak" diye yaftalamamalılar değil mi?melekyavrum senin de dediğin gibi orada gözü çıkan adama "neden oradaydın kardeş" diye sormak varken elin Kanadalı'sını bilirkişi kabul etmek niye?
piyonist bizim de bütçemiz yetmeyecekti bir de olimpiyat vergisi toplayacaklardı hepimizden.Sonra o paraları stadyum,yol,üst geçit,kent meydanı düzenlemesi,peyzaj vs. vs. ihaleler açıp yandaşlarına peşkeş çekeceklerdi.Bununla birlikte bu çeşit imar işleri işinin ehli değil de "işinin ehli" kişiler tarafından yapılınca şehirdeki çirkin beton yığınlarına yenileri eklenecekti.
Sulukule'de zaten kentsel dönüşüm bahanesiyle yüzlerce insan evlerinden oldu.Olimpiyatları alsaydık binlercesi daha evsiz kalacaktı.Cin'de bir çok insan evinden oldular, sirf yeni stadyumlar yapmak için. Bir daha okuyun, insanlar EVINDEN ATILDILAR sirf Olimpiyat denen saçma birsey için. Cin'de olmus ise, Türkiyede kesin olur. Ayrica baze insanlar Yunanistanin yasadigi ekonomik problemleri, 2004 olympiyatlara bagliyorlar.
Olympiyatlar benim gözümde çok saçma birsey zaten. Zenginlerin daha zengin oldugu, fakirlerin daha fakir, sporcularinda daha çok doping alma ve delice eglenmek için iyi bir firsat. Milyon degil, Milyarlarca dollar! harcaniyor ve ne için? Bir ülkenin diger ülkeye "benim sporcum seninkinden daha iyi" demesi için. Olympik ruh felan diyoruzda, kendimizi kandiriyoruz. Olympik ruhu felan filan yok. Sadece bir kapitalist ruhu var.
lafım size değil yılmaz özdile, japonlar dünkü millet mi, onları recep tayyipmi keşfetti? keşke yıllar önce böyle adımlar atılsaydı. bizim üniversitelerimiz onla bunla şunla uğraşmayı bıratığınd ainşallah, köprü de yapan, denizin altında yolda açan mühendislerini yetiştirir. adaın stratejisi , yapamıyosan yaptır demekki. ne yapalım şimdilik bu kadarla idare edecez
Sloganımız neydi?
Bridge together.
Fatih Köprüsü'nü kim yaptı?
Japonlar.
Marmaray'ı kim yapıyor?
Japonlar.
Güya "iki kıtayı birleştiren ülkeyiz" diyorsun...İki kıtayı,hem denizin altından hem denizin üstünden anca Japonlar sayesinde birleştiriyorsun.
Sen önce köprü yapmayı becer...
Bridge together'ı sonra düşünürüz!
Yılmaz Özdil-Hürriyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?