2 yaşındaki kedimi 2 gün önce kaybettim dün de topraga verdim. Kısırlastırma icin veterinere götürdüm bütün testlerini yaptırdım cok saglıklıydı hicbir problemi yoktu. Bıraktıktan 2 saat sonra doktor arayıp heranın ameliyatı bitti uyandı cok iyi korkmayın saat 6 da teslim alabilirsiniz dedikten 1 saat sonra arayıp acil gelmeniz gerekiyor dedi meger cocugum ölmüs. Yogun bakımdayken atak gecirmis sesine kosmuslar yarım saate müdehale etmisler ama kurtaramamıslar. Kalp krizi gibi birsey. Hic beklenmedik bir anda saglıklı yavrum öldü. Kendisi zaten cok ürkekti herseyden korkardı kesin korktu yavrum orda. Yavruyken daha 1 bucuk aylıktı bana geldiginde. Ben calıstıgım icin hep annem ilgilenirdi onunla o da annemi sahibi olarak bilirdi kendimi toparlamayı gectim annemin seker ve tansiyonu var onu nasıl toparlarım bilmiyorum. Canımız cok yanıyor asla tarifi yok. Evde onu görüyoruz sesini duyuyoruz sanki atlatamıyoruz. Onu unutabilmek icin ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bişey söyleyin canım cok yanıyor. Onun o güzel melek suratı gözümün önünden gitmiyor.