Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Trabzonspor Başkanı: Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız
Paylaş
Paylaş

"Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez"

inPaylaşın1
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, hakemleri ağır bir dille eleştirirken, Trabzonspor'un kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı olmadığını söyledi. Federasyon başkanı ve Kuddusi Müftüoğlu'nun telefonlarını açmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, "Tiyatronun aktörleri belliyse, o zaman bizi figüran olarak bu ligde tutmayın" dedi.

Hakemleri ve Federasyonu ağır sözlerle eleştiren Hacıosmanoğlu, "Hakemlere sanki özel görev verilmiş, Trabzon oynarken durdurun diye. Şunu konuşşanıza ya, Galatasaray maçında hangi güçle, federasyon içinde başlayan hangi ağabeyleri, hocayı kurtarmak için operasyon yaptı. Süleyman Abay'ı Trabzonspor maçına kim verdi? Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. Bu şehir bu kadar basit bir şehir mi? Hakkını yiyip çıkabilir misin yani? Bizi hangi yollara sevketmek istiyorlar. Bugün eşim çok ağır bir operasyon geçirdi, maçlara gidemiyorum. Bu şehrin kaderiyle oynamak kimsenin hakkı değil. Federasyon Başkanı'nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu'nu arıyorum cevap vermiyor. O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak? Sen Galatasaray'a beni yendireceksin, sonra Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin. Sonra biz Trabzon'da 'sorun var'ı konuşacağız. Son dakikada olan penaltı değil sadece, pozisyonlara bakın ya. Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Tiyatronun aktörleri belliyse, o zaman bizi figüran olarak bu ligde tutmayın. Bizi gönderin 2. lige. Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokatı atıp gidecek ha? Dünyanın önemli insanlarının yetiştiği bir şehir burası. Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalıları müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu.

http://t24.com.tr/haber/trabzonspor...gibi-olecegiz-kadin-gibi-yasamayacagiz,314549

Bu zihniyet le kadın olman imkansız zaten... adamlığından şüphenmi varki kadın olmaktan korkuyorsun...

kadınlar kadar taş düşsün başınıza(gündemdeki beddua)

Özür dilemeye çağırılıyor..
İbrahim Hacıosmanoğlu dünkü Gaziantepspor maçından sonra “Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" dedi sosyal medya ayağa kalktı

29 Ekim 2015 - 13:36 | Son Güncelleme: 29.10.2015 - 14:11 |
A+A-
Yorum Yaz0

Bugün medyaya yansıyan haberlere göre hakemin yönetimini beğenmeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın" dedi.

Hacıosmanoğlu daha sonra ASpor Televizyonu'na telefonla bağlanıp, "O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" diye rest çekti.

Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları 4 saat statta mahsur kaldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonu Hacıosmanoğlu’nu ikna edebildi. Hakemler 03.47’de serbest kaldı

Eski hakem Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nun sözleri için, "Futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamaları" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olaylı geçen Gaziantepspor maçının ardından bir televizyon kanalının canlı yayınında söylediği “Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleri de büyük tepki topladı.

Ağaç kesilmesin diye dozerin geçeceği güzergahın önüne elinde sopasıyla oturan Havva Ana'nın fotoğrafı da Hacıosmanoğlu'nu protesto için paylaşım rekorları kırdı..

İşte tepkilerden bazıları:

Rabia Arzu Yeğin: Kadın gibi yaşamayacağız diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, sen de bir kadının eserisin çıkıp bi’ özür dile istersen , ne dersin?

Nüjiyan: Nesi varmış kadınların! Sunun yaptığı ayrıma bak! Sen zaten bi’ kadın gibi onurlu yaşayamazsın! Ayıp ya ayıp

Alperen Sezin: Adam gibi ölmek tamamda kadın gibi yaşamayacağız ne demek

Semabbas: Emin ol hiçbir kadın da senin gibi yaşamak istemez.

00123 001122: "Adamın" zıttı "kadın" değildir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Kadına hakaret söylemini kınıyorum.

Günbatımı Çıkmazı: İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kadın gibi yaşamayacağız" diyerek annesini bile aşağılamış.

Favci: İbrahim Hacıosmanoğlu, bizi kadın gibi yaşatmaya kimsenin gücü yetmez demiş, kadın gibi yaşamaktan ne anlıyorsa zavallı..

FenerbahCHE: İbrahim Hacıosmanoğlu! Keşke kadınlar kadar cesur ve yürekli olabilsen! Kelimeleri nohut beyninde tart ve öyle konuş!

Seray Karakaş: 'Sevgili' İbrahim Hacıosmanoğlu adam gibi yaşamış, kadın gibi değil. Keşke kadın gibi yaşasaymış da azcık onurlu olsaymış…

"SABAHA KADAR O HAKEM STATTAN ÇIKMAYACAK"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maçın ardından bordo-mavili yöneticileri aradığını ve talimat verdiğini açıklarken, "Yöneticilerime, 'Trabzon'un misafirperverliğini gösterin, çayını, kahvesini yemeğini ısmarlayın, sabaha kadar, ben gelene kadar o hakem, o stattan çıkmayacak' dedim" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, devletin çeşitli kademelerinden kendisini arayanlar olduğunu ancak telefonlara bakmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim de saygı duyduğum, gönül bağım olan, onun için şahsım olarak yapamayacağım hiçbir şey yok, bunu defalarca söyledim; o değerli insan beni aradıktan sonra, 'hem Türkiye hem dünya genelinde büyük rezillik yaşamayalım. Ama yanlışların da hesabı sorulacak’ sözü üzerine ben de arkadaşları aradım. Bizi katleden şahısların, Trabzonluya yakışan şekilde en ufak fiziki müdahalede bulunulmadan bu şehri terk etmelerine izin verdik."

http://www.milliyet.com.tr/ozur-dilemeye-cagiriliyor--gaziantepspor-trabzonspor-2139772-skorerhaber/

gaf üstüne gaf

sanırım özür beklemek beyhude bir istek olacak

Konu futbolla ilgili olduğu için tamamını okumadım, kadın kısmı Gözüme Çarptı, bu abi iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım, "Kadın gibi yaşamayacağız" demişte zaten kadınları öldürüyor sizin hemcinsleriniz, biz yaşayamıyoruz ki abisi

Mal ya bir kadin kadar değerli ve yüce olabilsen keşke ama nerdeee.

savunmaya gellllll

'Karadenizliyim, mecazi söyledim'

Bizim söylediklerimizin karşılığı neyse göze alarak söyledik. Milyonlarca insanı temsil ediyorsanız, onların ruh hallerini de itiraf etmek zorundasınız. Öncelikle bugün milletvekilinden tutun, genel başkanlara kadar bu ülkenin gündeminde kendi işleri yokmuş gibi, aslında ne kadar boş olduklarını da ortaya koyuyorlar. Ben Karadenizliyim, mecazi anlamda kullandığımız sözler var. Mecazi anlamda biz kadın gibi yaşayacak yerine adam gibi ölürüz diyoruz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran annem de kadın, çocuklarımın annesi de kadın. Böyle bir saygısızlık düşüncesiyle hangi insan kullanabilir ki bu sözü? Malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler. Yorum yapan hanımefendiler hakkında konuşmuyorum, yaraları varsa gocunurlar, ne kadar kadın varsa onlardan bin kere özür diliyorum. Farklı yerlere çekip de malzeme çıkarmak onların kişilikleridir.

Aslında bildiğiniz kendi ayıplarını kendi yüzlerine vurmuş kadın olarak yaşamak zor tabi ev işi çamaşır bulaşık çocuk iş güzel ol bakımlı ol aman şş namuslu ol terbiyeli ahlaklı ol açık giyinme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…