- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
-
Elimden geleni yapiyorum, yalniz kalmamaya valisiyorum en cok. Surekli okuyorum dua. İnsallah atlatirimAnlık kayıplarınız tetiklemis derinde olan korkunuzu.
Dindeki adı vesvese bilimdeki adı okb. İkisininde temel taşı beyni susturmak. Vesvese çözümü boş durmamak boş kalınca bir işe sarılmak Ayetel Kürsi/Nas/Felak/İnşirah sureleri okumak. Okb olarak düşünürseniz terapi almak çözümü.
Bu arada belirttiğiniz yaşınız geçince hayatta olduğunuzda başka bir şeyi takıntı haline getireceksiniz. Korku kaynağını supurmedikce halının altına saklanan toz gibi ya bir misafiri yada bir rüzgarı bekliyor.
Bence senin yaptığın kötüyü çağırmak başka birşey değil.Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
İsteyerek yapmıyorum ki. Bir anda geldi icime boyle bisey unutmaya calisiyorum ustunde dusunmemeye. Ama tekrar hatirliyorum surekli.Bence senin yaptığın kötüyü çağırmak başka birşey değil.
okb belirtisi gibiOyle yapmaya calisiyorum aslinda ama her 28 duydgmda gordugumde yine aklima geliyor
Diger takinti korkularımı yendim ama bu gecmedi. belki digerlerinide yendgimi saniyorumdur simdlik. Bu hafta gidecegm bakalım..okb belirtisi gibi
bende de anksiyete var bir kaygı geçiyor diğeri başlıyor. malesef bu hastalıklar böyle garipDiger takinti korkularımı yendim ama bu gecmedi. belki digerlerinide yendgimi saniyorumdur simdlik. Bu hafta gidecegm bakalım..
Allah yardımcımız olsunbende de anksiyete var bir kaygı geçiyor diğeri başlıyor. malesef bu hastalıklar böyle garip
hadi yaa cok iyi :) bende derim insallah boyleBende de 25 yaşta vardı. Yaşım oldu 37
Ya illa oyle olcak diye degil aslında , sabaha cikacagimi nerden bileyim. o yasa gelecegmn yada gececegmnde garantisi yok da bu his beni yipratiyor. benimde gozlerm doluyor herkese inanilmaz merhamet tasiyorum icimde yani cok fazla olmasi gerekenddn once boyle degldgm . huyum bile degisti.Merak etmeyin aynı his 2 sene önce bana geldi hatta konu bile açtım dedim ben öleceğim gibi geliyor emindim buluştuğumuz kişilere sanki son kez görüyorum gibi gözüm doluyordu şimdi 2 sene geçti. Ha ne zaman olur bilinmez ama 2 yıl oldu kısaca gerçekleşmedi dediğim dönemde
Aklınıza geldiği anda iptal iptal deyip, 28 benim en ihtişamlı yaşım olacak diye tersine çevirin bari.Oyle yapmaya calisiyorum aslinda ama her 28 duydgmda gordugumde yine aklima geliyor
İlginize cok tesekkur ederim ama bunlara inanmiyorum. Olacaksa iptal etmenin engellemenin herhangi bir yolu yok malesef oyle olsaydi dunya gulluk gulistanlik olurdu. Cok saolun yinedeAklınıza geldiği anda iptal iptal deyip, 28 benim en ihtişamlı yaşım olacak diye tersine çevirin bari.
Olumsuz düşünceleriniz nasıl hep oluyor peki?İlginize cok tesekkur ederim ama bunlara inanmiyorum. Olacaksa iptal etmenin engellemenin herhangi bir yolu yok malesef oyle olsaydi dunya gulluk gulistanlik olurdu. Cok saolun yinede
Annem hep ölecem derdi.Kücüktüm anlamıyorum sanıyordu beni ve kardeşimi önüne gelene emanet ediyordu.Sonunda dediği oldu gencecik yaşta öldü.Bence ölümü çağırdı.O kadar çok dillendi tekrar etti ki istediği oldu.O aralar babası hastaydı bence ondan etkilenmişti.Babasi ölecek diye korkusunu kendine çevirdi.Siz de benzer durum olmuş olabilir.Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
Ölüm çağrılmaz. Belirlenen bir ecel vardır. bu bazen hissediliyor bir sekilde.Yani ne dersek diyelim aslında o tarihte olacagi varsa olur yoksa olmaz. Basiniz sagolsun bu arada.Annem hep ölecem derdi.Kücüktüm anlamıyorum sanıyordu beni ve kardeşimi önüne gelene emanet ediyordu.Sonunda dediği oldu gencecik yaşta öldü.Bence ölümü çağırdı.O kadar çok dillendi tekrar etti ki istediği oldu.O aralar babası hastaydı bence ondan etkilenmişti.Babasi ölecek diye korkusunu kendine çevirdi.Siz de benzer durum olmuş olabilir.
Olumsuz dusunceler bir anda geliyor normalde oturup herseyin kotusunu dusunmuyorum elbette. Siz enerji gondermek diyorsunuz ben dua ediyorum guzel seyler icin hep. ölüm bir secenek degildir kendimiz secemeyiz tarihini zamanini ne dersek diyelim zamanı vardır. Sadece bazen hissedilir bazı seyler.Olumsuz düşünceleriniz nasıl hep oluyor peki?
Seçim yasası diye bir şey var. Ayrıca kalple, samimiyetle birçok şeyi değiştirebilirsiniz. Tabi samimi bir kalp ve temiz bir niyet varsa.
Yani bugune kadar yakinlarimdan hissettiklerimde herhangi bir durum yoktu ölecegini falan bekledgmz insanlar degillerdi ani ölüm oldu. gozumun onunde hep onun cenazesi canlanırdı ve söylerdim cevreme boyle hisseidyorum diye. Bir kac gun sonra gercek olurdu.Bu arada benim de hislerim güçlüdür, hatta ruhsal konuların çok içindeyim ancak ölüm tarihi/yaşı gibi konularda bu tarz bir tesir alacağınızı düşünmüyorum.
Ölmek üzereyken genelde ölmüş yakınlarınızı çevrenizde görebilirsiniz,hepsi bu. Yani şu yaşta öleceksiniz şeklinde bir tesir gelmez. O sizin vesveseniz. Bilincinizi susturmak için güzel meditasyonlar var. Onlara bir bakın isterseniz.
Yok kesin olur gozuyle bakmiyorum zaten Ama his iste dusunmemeye calsiiyorum yas soylendgnde yine gelior aklima.Bazen hisler doğru olabilir ama hepsi doğru olamaz. Benim de bazen rüyalarım, bazen aklımdan geçen bişey gerçek olabiliyor. Ama hepsi gerçek olsa delirdim sanırım. Bı kere bı tanıdığımızin rüyamda öldüğünü gördüm. Unutmuştum bile sonra bı anda aklıma geldi babama söyledim. Bişey olmaz ona dedi güldü. Kısa bı süre içinde öldü.
En son babalar duyar da anne olan kadın vardı.( Adını hala bilmiyorum,Allah mekanını cennet eylesin). Bı anda aklıma geldi . Kendi kendime uzun zamandır ekranlarda yok diye düşündüm. Abartmıyorum 12 saat geçmedi aradan.
Bı defa da uykudan ölüm hissiyle uyandım sabah. Yavaş yavaş gözlerimi açtım, ağlasam aglanmiyor,anlatsam anlatilmiyor. İyiyim sakinim ama bişey var. Dedim herhalde ölucem bugün. Ama şükür bişey olmadı. Birisi gercek oldu diye hepsi gerçek olmaz. Ben düşünmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?