- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
-
Bu sadece dusuncede kaliyor boyle dusunuyorum ama faaliyete geciremiyorum . Umarım hersey iyi olur cok saolun desteginiz icinAman canim hicte uzme tatli caninı.hangimizin yarına çikacagi kesinki.bosver .aldıgımiz nefes belli yiyecegimiz lokmamiz belli.
Herseyi Rabbimin takdirine bırak
Insallah canim benimBu sadece dusuncede kaliyor boyle dusunuyorum ama faaliyete geciremiyorum . Umarım hersey iyi olur cok saolun desteginiz icin
Vallahi beimde hislerim çok kuvvetlidir rüyalarımda yüzde 90 i çıkar herkeste bilir canım hatta onu geçen hafta ben aşırı şekilde yaşadım hastane kontrolleri için akşam başka bir şehire gidecektik dedim ben olucemMerhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
İnsallah oyledir.. Ama ben cokkk yakin biri icin hissettm yillar once dedgnz gbi temizlik yaptm bir kac kisiye soyledim hatta ama kendisine diyemedim. Son kez bize geldi hatta ben o gun onun cenaze temizlgni yapiyordum kendi hissimle.. Ve bizden gittkten iki saat sonra öldü. Bizim evden olmamasina ragmen cenazesi bizden kalkti.Soyledgm herkes şok olmustu. Bende tabi. Bunun gibi kac kisiyi boyle hissettim.. Kendim icin dogumdan sonra heran olcekmsim gbi hissettm geceleri uyuyamadim falan ama bu bambaska bir his gibi sanki bilmiyorum..İnsallah atlatırımVallahi canım onu geçen hafta ben aşırı şekilde yaşadım hastane kontrolleri için akşam başka bir şehire gidecektik dedim ben olucemannemle ve kaç kişiyle helallestim ve durmadan şehirler arası yolculukta yaparız . Günler öncesinden dedim ben olecem evimi temizledim kendimi temizledim yola çıktık sisten göz gözü görmüyor başladım sahedet getirmeye . İlk kez bu kadar ölüm doğdu içime ama şükür sorunsuz gittik geldik . Yani demem o ki bazsn hislerimiz yanıltıyor şeytan akıla.sokuyor olabilir vesveseyi
Ya orası oyle tabi ama hani bu his gelince sanki gercekten biliyomus gibi oluyor ya ister istemez endise kapliyor icimi iste. Ölüm cok zor yavalla ben çok takmıyorum öleceğimi düşünerek her günü zehir etmektense ölene kadar istediğim gibi yaşıyorum sende öyle yap nasılsa hepimiz bigün öleceğiz ha bugün ha yarın..
Bak inan ki benimde hislerim çok kuvvetlidir herkes öyle söyler. Kaç kişi hamileyse önce ben rüyamda bir gördm kaç kez oldu bu . Bende dediğim gibi kendimi ölüme hazırladım 2 hafta falan oluyir kardeşime dedim ölürsem üzülme kendini yıpratma dedim ilk kez bunu çok yoğun yaşamıştım ama şükürler olsun bişey olmadı şeytan arada bir vesvese veriyor insanın aklıyla oynuyor ki hayatımıza sağlam sağlıklı devam edemeyelm diye . Güzel düşün güzel olsun zaten kaderde ne varsa onu yaşarız elbetİnsallah oyledir.. Ama ben cokkk yakin biri icin hissettm yillar once dedgnz gbi temizlik yaptm bir kac kisiye soyledim hatta ama kendisine diyemedim. Son kez bize geldi hatta ben o gun onun cenaze temizlgni yapiyordum kendi hissimle.. Ve bizden gittkten iki saat sonra öldü. Bizim evden olmamasina ragmen cenazesi bizden kalkti.Soyledgm herkes şok olmustu. Bende tabi. Bunun gibi kac kisiyi boyle hissettim.. Kendim icin dogumdan sonra heran olcekmsim gbi hissettm geceleri uyuyamadim falan ama bu bambaska bir his gibi sanki bilmiyorum..İnsallah atlatırım
Cok tesekkur ederimBak inan ki benimde hislerim çok kuvvetlidir herkes öyle söyler. Kaç kişi hamileyse önce ben rüyamda bir gördm kaç kez oldu bu . Bende dediğim gibi kendimi ölüme hazırladım 2 hafta falan oluyir kardeşime dedim ölürsem üzülme kendini yıpratma dedim ilk kez bunu çok yoğun yaşamıştım ama şükürler olsun bişey olmadı şeytan arada bir vesvese veriyor insanın aklıyla oynuyor ki hayatımıza sağlam sağlıklı devam edemeyelm diye . Güzel düşün güzel olsun zaten kaderde ne varsa onu yaşarız elbet
Umarım becerebilirim . cok saolunAnlayabiliyorum...
Çocukluk arkadaşımı kaybettik, üstelik yurt dışında olduğu için cenazesi çok geç geldi. 24 yaşındaydı.
Haberi aldığımdan beri çok tuhafım. Cenaze gününden beri de maalesef tanıdığım herkesi ölü olarak düşünüyorum. Bugün dersteydim mesela, hocamız da orta yaşlı bir kadın. "Bu kadın da ölecek" derken buldum kendimi.
Zor bir durum. Destek almadan çözülmez. Siz yine de (biliyorum bunu söylemem mantıksız ama) kendinizden uzak tutmaya çalışın bu tür şeylerden.
Ya başınız sağolsun. Benimde hislerim ccok kuvvetli burcunuz nedir ?Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Simdi yaklasik bir aydir durduk yere gelen 28 yasinda olecegim hissi var 27 ye cok az kaldı.
Biliyorum gaybı Allah tan baska kimse bilemez. Biliyorum daha once ölmeyecgm ne malum, garantisimi var. Bircok seyin mantiken aciklamasini kendi kendime yapiyorum zaten. Sadece merak ettigim daha once boyle bir his yasayip atlatan yada o yasi geciren var mı ?
Yok biliyorum demiyorum zaten basta da dedim bunu. Bu his icime coreklendigi icin surekli endise halindeyim. İcimi bu curutuyor.Bunu atamiyorumAdam çok iyidir
O kadar iyidirki mevla daha fazla dünyada acı çekmesin diye onu yanına almak ister
Bir melekle rüyasında bildirir
Melek ona falanca gün falanca saat öleceksin hazırlıklarını yap der
iNanır bu rüyaya çünkü birkaç defa tesadüfi tahminleri tutmuş insanlar onu ermiş olarak görmüştür ve kendiside buna inanmıştır
kÖtülük yapayımda ölmeyeyim der kendi kendine
Ne yaparda yapsın millet ona
Dua eder
Eki Görüntüle 3182826
Öleceği tüm kasaba tarafından duyulur
sEvenleri üzgün sevmeyenleri mutludur
Öleceği gün gelir
Sonrasını biliyorsunuz
Bu hikaye yabancı geliyor mu size
Demem o ki hepimiz birgün öleceğiz
aMa daha gününü kendin ayarlamamışsan kimse ne zaman öleceğini bilemez
Birkaç isabetli tahminde bulundun diye geleceği ölümü bilemezsin
Burclara pek inanmam ama koç.Ya başınız sağolsun. Benimde hislerim ccok kuvvetli burcunuz nedir ?
Peki tamamdirBurclara pek inanmam ama koç.
Basiniz sag olsun. Yok gunluk telaslarda hicbiseyle de gecmiyor. Hatta herkese surekli ölüm var uyarilari yapiyorum..Anneannemi kaybedeli 3 ay oldu. O günden beri kendimi ve etrafımdakileri ölüme çok yakın hissediyorum. Bazen sizin gibi şu yaşı görmem gibi düşüncülere kapılıyorum ama günlük hayatın telaşı ile geçip gidiyor. Allah sıralı ölüm nasip etsin.
Evet, her işaret öleceğimi gösteriyordu ve hissediyordum da... Bu sene gideceğim diyordum herkese. Rüyama girdi hatta arkadaşlarım bile rüyalarında öldüğümü gördü...Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
Merhabalar. Daha once korkularimdan bahsetmistim hatirlayan vardir belki. Dogum sonrasi bircok korku ve endiseye kapildim baya kotu gunler gecirdim. Gecti gercekten. Burdan aldigim fikirler falan bana cok iyi geldi. İyi ki varsınız. Butun endiselerim ve korkularım gecti rahatladım. En cok kendi kendime konusarak yendimm Tek birsey haric. Ben kucuklugumden beri bircok seyi hissederim . Bazı yakinlarımın ölümü gibi herkese o an soylerim boyle hissediyorum diye buna ne denir 6.his falan mi bilmiyorum ama inanilmaz guclu. Hatta bebegimi bile boyle hissettim 27. haftayi gormeyeck gbi hissettim hep 26 yasndaym anasinin yasinin haftasinda gidecek yavrm dedm esim korktu hep ama o hafta gitti 27.haftaya girmeden 26+6da ölü dogum yaptm.Sonraki surec hep korkuyla gecti iste.
takilmamaya calisiyorum. Umarım bende Boyle gulerim sonrasındaEvet, her işaret öleceğimi gösteriyordu ve hissediyordum da... Bu sene gideceğim diyordum herkese. Rüyama girdi hatta arkadaşlarım bile rüyalarında öldüğümü gördü...
Sonuç, 4 yıl geçti sağımarkadaşım da derdi hissediyorum 25imi görmeyeceğim genç öleceğim ben diye liseden beri. Şu an 30 oldu kendisi.
Bu hislere çok takılmayın bence, insan beyni işte bir şeye takılınca takiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?