• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olecek miyim :'( nolur bi akıl...

Geciyor bi kac ay sonra seneler evvel bende yasamistim..oleceksen oleceksin gunun saatin belli hayati kendinr zindan etme yasadigin her gunun degerini bil...seninki gebelik depresyonuyla birlesmis dusuk mg li prozac turu antidepresanlari doktor kontrolunde rahatlikla kullanip sakinlesebilirsin..gecmis olsun

doktora gıttıgımde ılac yazdı banada ama ben kullanamadım,
her ilacı bıraktıgımda aynı seylerı yaşarımbuna sıgınırsam dedım ve kendı kendıme aşmaya calıstım hep,bide dedıgım gibi sürekli telkın ve atak geldıgınde kendımı rahat bırakarak yendim..
korktukca daha stres oluyodum cünkü
ama atak gecırınce ve kenıdmı rahat bırakınca cokta korkulacak bişey olmadıgını anladım ve kendı kendıme aştım
bide sosyalleşe ve hobi önemlı
süreklı sevdıgın seylerle mesgul olabılrısn
artık havalar güzel bebegını koy arabasına 20-30 dk bıle olsa cık temız hava al..hep pozıtıf olumlu ol,bebegınle oyna,onun gülücükleri sanada ck ıyı gelecektır..
ölümü düşünme demekle olmuyo bılıyorum sen dusunmesen bıle o kendılıgınden gelıyor,o geldıkce üstüne gitmen lazım..korkma bu süreklı hayatında olmayacak
bir sürec ve atlatacaksın..
hersey yoluna gireecek ve sen delıksız uykularıa geri döneceksın..
uyansan bıle bebişini emzirmek için uyanırsın:)

Evet 3 aylk bi oglum var :( kaynvalidem sylenmeye basladi bile bi dde esim

ne desem bilemedim şimdi sabredin dua edin şükredin olumlu telkinlerde bulunun.bakın Allah size bir çocuk vermiş onun size ne kadar ihtiyacı var.bu gunleri böyle gecirmeyin tadını çıkarın.bahar geliyor bol bol dışarı çıkın

Ne zamandan beri böylesin? Anne olduktan sonra mı başladı mesela?
Yani ölümden korkuş nedenin çocuğunu bırakıp gitme korkusu mu?
Altında mutlaka belli bir sebep yatması lazım.

Aynen oyle cnm dedigim gbi dogumun 37. Gecesi oglumu emzirirkn olum haberlerine baktm ya bnde olursem oglm ne yapar die dusundum o gnden beridir byleyim

k
Dogum yaptgimin 37. Gecesi boyle oldum emzirdigim icin antidepresan kullanamyorum 1 aydir iyiydim aslnda dun aksam tekrar basladi acaba olecekmiyimde boyle oluyorm dye dusunuyorum hani insan olecegini onceden hissederms ya

Aı demeyin öle şeyler yaaaaaa :((( arada bana da geliyodu amaaan ölümden kaçılmaz hayırlısı diyip savuşturuyodum başımdan sonuçta kabullenmek de ayrı bi rahatlatıyo hepimiz ölcez bugün yarın hiç belli olmaz diye düşünüp rahatlıyodum.bunu öğrenmesem iyiydi:50:

Aynen oyle cnm dedigim gbi dogumun 37. Gecesi oglumu emzirirkn olum haberlerine baktm ya bnde olursem oglm ne yapar die dusundum o gnden beridir byleyim

geçmiş olsun canım benımde doğumdan sonra başladı panik ataklarım daha hastane başladı düşün eve geldım tıtremelerım nöbetlerım hıc gecmedı 112 bıle aradım ben oluyem gelin dıye ben hemşireyım bıde düşün 15 günlükken sutu kestım 10 gün ilaç kullandım sonrada ben napıyorum daha bebegım cok kücük dedım ve bıraktım ılacları 3 sene oldu simdi gene hamileyim ya gene olursam dogum sonrası dıye beklemedeyım

Bu duygu doğumdan sonra bir sürü insanda oluşuyor. Ben dahil..
Sebebi de artık kendi hayatından daha önemli bir hayat var. Yaşamak için en büyük nedenin!
Ölmekten değil de “bana bir şey olursa o ne yapar “ düşüncesinden dolayı öyle hissediyorsun.
Ama geçici sen de üstüne gitme bu duygunun.

Ben 17 yasindayim bende de delirme korkusu vardi insan icine cikinca cok tedirgin oluyordum asiri basim donuyordu nefes alamiyordum falan. Ilac verdiler annem kullanmami istemedi kantaron cayi icirdi bana ve meditasyona basladik simdi cok iyiyim arada sinav donemlerimde biraz kotu oluyorum o da stresten iste kisa surede geciyor. Kantaron cayini bir arastirin derim yurt disinda eczanelerde satiliyormus antidepresan olarak.

Öleceksin..
Hepimiz ölecegiz. Belki yarin belki yarindan da yakin..
endiselerin dogru yaki.. Ama yersiz o ayri :)

Canım Allah'a inanıyoruz değil mi imanımız var elhamdülillah!
Ne zaman öleceğimiz Rabb'imiz katında belli vakit geldiği an ne bir saniye ileri ne geri! Hal böyleyken senin kendini harap etmen neyi değiştirir? Ölümünü erteler mi yada öne mi alır?
Teslimiyet canım tek yol teslimiyet! Ben Rabb'ime tevekkül ettim ona dayandım ona sığındım o ne derse o olur. Bîtti nokta!
Bol bol dua et Allah'a sığın

Emzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kez yataktan frlboguluyorum sankiuyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...:KK43:
Emzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kez yataktan frladim uyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...:KK43:
Cnm ayni durumdatiz mrk etme bendede sadecene his var sendede oylemi canim hic birsey yapmak istemiyorum bu his yuzunden bogul

Emzirdigim icn ilac kullanamyorm zaten dun aksam iki kan frladim uyrken oluyorm die herkes bsey olmcak sna dio.ama Siz nerden bleceksnz diorm icimden...:KK43:
Cnm ayni his bendede var malesef cok korkuyorum bisey olcak diye ben bide bu hissi daha oncede tasamistim sen nasilsin simdi

Meraba kizlar 2.5 aydir olecegimi hissedip nobetler geciriyorum pisikyatra gittim panik atak tanisi kondu ama yinede ikna olamiyorum nolur bi akil verin :'(
Bide nasil nobetler geciriyonuz olucem diye korkumu geliyo yoksa kalp krizi gecircem veya nefes alamiyorum korkusumu

canım benim.. aynı his bende de vbardı. bence bunun nedeni uğraşacak bir şey bulamamak ve sürekli kendini dinlemek.. evcil hayvan almak çokişe yarıyor. ama önce bir doktora git tamamen sağlıklı olduğunu gör,için rahatlasın. çok oturma meşgul ol. inan ki bu his geçiyor geriye bir şey bırakmıyor.

Cnm emzrdigim icin ilac alamyorm sendede mi olecegm hissi vardi​
Gönül hmn size nasil ulasabilirim bu his durup dururkenmi geliyo size yani ortada hic bisey yokken ben olcem hissediyorummu diyosunuz

Meraba kizlar 2.5 aydir olecegimi hissedip nobetler geciriyorum pisikyatra gittim panik atak tanisi kondu ama yinede ikna olamiyorum nolur bi akil verin :'(
Canım bnde bu hastalığı yaşıyorum bnm erkek arkadsımda yasadı çok zor bir dönem farkındayım ama doktorla irtibatını kesme zamanla düzeleceksin sadece biraz sabret. Umarım daha çok guzel gunler yasayacaksın..

ölmeyeceksin. gerçek değil o his.
anlık kandırmacalar sadece. kendi kendini sakinleştirmeyi öğrenmeye çalış. içten içe telkin et kendini.

Back