Ölecek mi??

Makarna yedi evet ama 20 kg hayvan bu yediginin 10 kati yemesi gerekiyor gunde buldugumdan bu yana aradaki fark bariz kaslari bile eridi derisi sarkti cocugun

olsun oda bişey bol bol su içmesi lazım suyu sürekli hatırlat birde dediğim gibi tavuk kemikleri hariç kaynat ver dayanamazlar köpekler tavuga kasaptan kemik iste iri kol bacak kemikleri hasla yemediği mamaları bide öyle dene bak et suyuna koy yer öyle alışkın değildir mamaya hayvancağız....

ooo şampıyon iyi o iyi refleksleri ilgisi falan var sağa sola hepten ilgisizleşirse o zaman kork......!

Bu iyileşir canım ya üzülme çok kötü görünmüyor ılık şeyler ver hep soğuk bişey verme yani biraz hasta insan gibi düşünmeli onuda...!

Allah sendende razı olsun ramazan günü son paralarını vermişsin onun için demekki gençlerimizin arasında böyle düşünceli olanlarıda var nadirde olsa...!

bak cnm bu hber üstüne tamda bunlarda öncesi ve sonrası bu kadar kötüyken bide sonraki fotolara bakarmısın seninki maşallah çokda kötü sayılmaz....!

Eklentiler

• 10153921_1011434588867328_9126977429569515800_n.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 11541020_1011434745533979_9145862642171760154_n.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 11039220_1011434695533984_1446378570557920969_n.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 10153073_1011434655533988_5330662889014603668_n.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 59
Bir arkadaş unıversite veterinerliğe götürün demiş, bencede iyi fikir.

İyi görünüyor paşa. İyileşecek bence . Sahibi salmışta olabilir, kaçmışta olabilir.

Hayvanlara bakamayacak insanlar sahiplenmesinler diye diye insanların dilinde tuy bitti. Yine sonuç aynı , aynı..

bak cnm bu hber üstüne tamda bunlarda öncesi ve sonrası bu kadar kötüyken bide sonraki fotolara bakarmısın seninki maşallah çokda kötü sayılmaz....!
Oy kiyamamm pamuk gibi olmuslar dilleri yok ki anlatsinlar dertlerini sen ne verirsen ne uygun gorursen ona muhtac sesleri cikmiyor ...

Tesekkurler keske olsa daha iyi tedavisini yaptirsam .. Bide veterinerler birazcik daha insafli olsa
Onlarda insaf arama onlar artık bi noktadan sonra taşlaşıyo aynı doktorlar gibi insanlara bile sırf paran varsa bakıldığı bir Türkiyede hayvanlara hiç bakmazlar....

Sahibini polisler tutuklamis yol ortasinda mahalledeki cocuklar oyle diyor..sonra gelmis guya sormus kopegi cocuklar bizim evi gostermis o da agaca baglasinlar gelip alacagim demis ama iki haftadir ne gelen var ne giden demek agaca baglasak cocuk hala bekliyordu agacta :) aklim almadi bu isi ama bu saatten sonra da cikarsa ortaya onu bilmiyorum hangi yontemle oldururum hayatta vermem.. Dovusturmus hayvani vucudu isirik yara bere icinde .. Dayagin alasini atmis hayvana dokununca havaya zipliyor korkudan surekli kabus gorup agliyor.. Asil hayvan insanlar valla..

ya kıyamam allah senden razı olsun.
3 yavru kedim 1 haftalıkken annesine araba çarptı.açlıktan ölmesinler diye netten biberon alıp beslemiştim.çişlerini ıslak pamukla yaptırmıştım.2 tanesi öldü.diğeri yaşadı.ama onu da vicdansız komşular uzak bi yere bıraktılar.tam ev kedisi değildi ama ben bebeğim gibi büyütmüştüm onu.kendim yemeden ona yedirirdim.hakkımı helal etmiyorum onlara.kim olduklarını da biliyorum.utanmadan söylüyolar bi de biz bıraktık diye.insanların gözünü para bürümüş.sokaktaki af edersiniz bokun bile onlara faydası yoksa dönüp bakmıyolar.

senin paşa gayet sağlıklı bence.ama o boynundaki şeye anlam veremedim.

Onlarda insaf arama onlar artık bi noktadan sonra taşlaşıyo aynı doktorlar gibi insanlara bile sırf paran varsa bakıldığı bir Türkiyede hayvanlara hiç bakmazlar....
Dogru aynen oyle bu canlari gectim sokaklarda binlerce cocuk var yalinayak dolasan insaatlarda yatip kalkan.. Biz bile artik gormezden geliyoruz insanlari bile yanlarindan gecip gidiyoruz.. Hic unutmam haberlerde gormustum bir sosyolog turkiyede cok fazla aci var artik dayanamiyorum diye intihar etmisti.. Ne olacak sonumuz bilmiyorum

çok sevindim yediğine.Hayvanın gözündeki neşe kendini belli ediyor.Kemiklerin içindeki iliklerden çorba yapıp ekmek ile karıştırabilirsiniz.Fakat ekmek için dikkat edin malum içinde şeker var.Gözünu ılık çayla silseniz yardımcı olur mu diye düşündüm ama yarın kendi veterinerime sorup tekrar yazarım.

çok haklısın.sakın verme köpeği.gerekirse sakla.kaçtı de.zaten bu köpeğe bunu yaptıysa peşine de düşüp arayacağını zannetmiyorum ben.ayrıca KESİNLİKLE hak etmiyor.şu hayırlı günler bu bebek sizin için çok iyi bir vesile bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…