- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Makarna yedi evet ama 20 kg hayvan bu yediginin 10 kati yemesi gerekiyor gundeYemeye başladımı şimdi...:)
Makarna yedi evet ama 20 kg hayvan bu yediginin 10 kati yemesi gerekiyor gundebuldugumdan bu yana aradaki fark bariz kaslari bile eridi derisi sarkti cocugun
Evet o konuda iyi gayet kendinde :) birazcik yese sorun cozulecek gibi ama ..ooo şampıyon iyi o iyi refleksleri ilgisi falan var sağa sola hepten ilgisizleşirse o zaman kork......!
Tesekkurler keske olsa daha iyi tedavisini yaptirsam .. Bide veterinerler birazcik daha insafli olsaAllah sendende razı olsun ramazan günü son paralarını vermişsin onun için demekki gençlerimizin arasında böyle düşünceli olanlarıda var nadirde olsa...!
Oy kiyamamm pamuk gibi olmuslarbak cnm bu hber üstüne tamda bunlarda öncesi ve sonrası bu kadar kötüyken bide sonraki fotolara bakarmısın seninki maşallah çokda kötü sayılmaz....!
Onlarda insaf arama onlar artık bi noktadan sonra taşlaşıyo aynı doktorlar gibi insanlara bile sırf paran varsa bakıldığı bir Türkiyede hayvanlara hiç bakmazlar....Tesekkurler keske olsa daha iyi tedavisini yaptirsam .. Bide veterinerler birazcik daha insafli olsa
Sahibini polisler tutuklamis yol ortasinda mahalledeki cocuklar oyle diyor..sonra gelmis guya sormus kopegi cocuklar bizim evi gostermis o da agaca baglasinlar gelip alacagim demis ama iki haftadir ne gelen var ne giden demek agaca baglasak cocuk hala bekliyordu agacta :) aklim almadi bu isi ama bu saatten sonra da cikarsa ortaya onu bilmiyorum hangi yontemle oldururum hayatta vermem.. Dovusturmus hayvani vucudu isirik yara bere icinde .. Dayagin alasini atmis hayvana dokununca havaya zipliyor korkudan surekli kabus gorup agliyor.. Asil hayvan insanlar valla..Bir arkadaş unıversite veterinerliğe götürün demiş, bencede iyi fikir.
İyi görünüyor paşa. İyileşecek bence . Sahibi salmışta olabilir, kaçmışta olabilir.
Hayvanlara bakamayacak insanlar sahiplenmesinler diye diye insanların dilinde tuy bitti. Yine sonuç aynı , aynı..
Dogru aynen oyle bu canlari gectim sokaklarda binlerce cocuk var yalinayak dolasan insaatlarda yatip kalkan.. Biz bile artik gormezden geliyoruz insanlari bile yanlarindan gecip gidiyoruz.. Hic unutmam haberlerde gormustum bir sosyolog turkiyede cok fazla aci var artik dayanamiyorum diye intihar etmisti.. Ne olacak sonumuz bilmiyorumOnlarda insaf arama onlar artık bi noktadan sonra taşlaşıyo aynı doktorlar gibi insanlara bile sırf paran varsa bakıldığı bir Türkiyede hayvanlara hiç bakmazlar....
çok haklısın.sakın verme köpeği.gerekirse sakla.kaçtı de.zaten bu köpeğe bunu yaptıysa peşine de düşüp arayacağını zannetmiyorum ben.ayrıca KESİNLİKLE hak etmiyor.şu hayırlı günler bu bebek sizin için çok iyi bir vesile benceSahibini polisler tutuklamis yol ortasinda mahalledeki cocuklar oyle diyor..sonra gelmis guya sormus kopegi cocuklar bizim evi gostermis o da agaca baglasinlar gelip alacagim demis ama iki haftadir ne gelen var ne giden demek agaca baglasak cocuk hala bekliyordu agacta :) aklim almadi bu isi ama bu saatten sonra da cikarsa ortaya onu bilmiyorum hangi yontemle oldururum hayatta vermem.. Dovusturmus hayvani vucudu isirik yara bere icinde .. Dayagin alasini atmis hayvana dokununca havaya zipliyor korkudan surekli kabus gorup agliyor.. Asil hayvan insanlar valla..