Ölecek gibi hissetmek

IntheStarss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
386
80
23
22
Ya bende panik atak mı var kalp hastalığı mı var bir türlü ayırt edemşyorum. Bugün normal arkadaşlarımla gülüp eğlenirken fenalık hissi geldi yine beynim uyuştu göğsümde bi rahatsızlık oldu gittim geldim gibi korkuyorum ya gerçekten göğüs çevremde ağrılar oluyor sürekli halsizim ve midem bulanıyor.Anksiyetem yoğun bu aralar ama bunlar neden oluyor anlamıyorum. İçimde kesin kalpten dolayı ölücem gençken gibi bi his var bu his de mi anksiyeteden bilemiyorum offfff

Çok geçmiş olsun. Genetik ya da herhangi bir rahatsızlık öykünüz yoksa Biontech aşısı oldunuz mu diye soruluyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Sinovac olmuştum ama etkisi var mıdır ki
Sinovac için böyle şeylerden bahsetmediler. Muhtemelen panik atak olabilir çok stresli veya üzücü şeyler yaşadıysanız. Tekrar çok geçmiş olsun.

Doktora gidin iyice kalbinizi damarlarinizi felan kontrol eder hastaliginiz varsa cikar zaten, onun disinda yemeklerinize dikkat edin bol su icin ve spor yapmaya calisin bunlar sizi rahatlatcaktirm. Hicbiseyiniz olmadigi halde bu his devam ediyosa ansiyeteniz vardemek o zaman ona gore suan iyiyim ben bu durum gecicek diyerek kendinizi sakinlestirir, gerekirse ilac alin doktora giderek. Güzel ve pozitif dusunun stresi biraz azaltmaya calisin en kotu sey kotu beslenme ve stres insanin hayatini olduruyor, sigara alkolu soylemiyorum bile varsa birakmaya calisin

Kötü alışkanlıklarım yok ama stresten kurtulamıyorum malesef stresin sağlığım için kötü bir şey olması bile benim için bi stres faktörü :///

Stresten olabilir.2 kez bende öyle oldum.

Stresliyim evet ama panik atak kaygıdan sonra başlamaz mı ben o sırada normal oturuyodum
Tam aksine panik atak bir anda olur, hiç beklemediginiz anda, ortada bir şey yokken. Hatta uyku esnasında bile panik atak geçirip uyanabilirsiniz. (Yaşandı)
Anlattiklariniz birebir panik atak
Tabii siz içiniz rahat olsun diye yine kalp kontrolü yaptırin ama sonu psikiyatride bitecek muhtemelen gecmisler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…