Öleceğinizi bilseniz çocuğunuzu kime bırakırdınız?

** Oy toplama amaçlı mesajlar yasaktır**

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy cok kötü oldum düşününce Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın ama ben kayınvalideme kayınpederime emanet ederim. cünkü cocuklarım onları çokkk seviyor onlarda çocuklarımı cok seviyor. eşimde yanlarında olur evlense bile...annemler memlekette babalarından ayrı kalırlar ozaman offf

Ay bu ne kadar ağır bir soru böyle...
Şu dünyada kimseye körü körüne güvenmem..
Ama mutlaka bırını secmek gerektıgı için sadece ve sadece anneme derim...
Çünkü karakteri geleceği düzgün olur eminim... bunu daha öncede kendi kendime düşünmüş aynı soruyu sormuştum...
Çok ilginç geldi burda da görünce... Allah kimseye yaşatmasın, hiçbir evlat anasız babasız kalmasın...

Allah izin verirse yakinda anne olacagim. Ben de bu konuyu uzun uzun dusundum hatta esimle de pYlastim. Kendi anne babama birakirim. Allah tum cocuklari anali babali buyutsun amin.

gecenlerde bu konu açıldı eşime dedim ben ölsem çocuk ne olur dedim oo saçmalama falan dedi :) bende ölüm bu ne zman gelecegi bellimi dedim
sonra ne bileyim ben bakardım dedi bende sen calısacaksın cocuk ortadamı kalıcak dedim annen zaten hasta bakamaz bende güvenemezdim dedim en iyi cocugumuza annanesi bakar dedim doğru dedi kadın benden bile daha iyi bakabilir zaten hergün biraradalar hergün görmese özlüyo annanesini o kadar düşkün hem benim ailem kızıma daha iyi bi gelecek saglayabilecek imkanı var bu durumda cocumuza eşimde razı geldiği sürece annemler bakar yoksa ortada perişan olur cocugum

Eşime bırakamam, illaki evlenecektir. Üvey anne ile büyümesini istemem. Benim verebileceğim sevgiye en yakın annem ve kız kardeşlerim verebilir. Babam vefat ettiği için anneme yoldaş olur. Kız kardeşlerim de kendi çocuklarından ayrı tutmazlar. Onlara ve eşlerine de güveniyorum. Kesinlikle onlara bırakırdım.

Kesinlikle teyzesine bırakırdım.Benim 5 kızkardeşim var ama illede fatoş teyzesine bırakırdım ona daha iyi kimse bakamaz çünkü.Eşime de söyledim kardeşimede.ama eşim bozuldu biraz ben bakarım diye ama biliyorum ki bakamaz.

ben kayınvalıdeme bırakmak ısterım ben olmazsam bır daha ondan ıyı kımse bakamaz benden sonra... annemın zaten basında 5 tane torun var

ben sadece eşime bırakırım..hatta bazen düşünürüm bile bunu..
anneme babaanneye falan istemem çünkü şımarır kargaşada büyür..bence sağlıklı olmaz..
eşim zaten ilgili ve oğlumuzun gelişimine çok önem veren bir baba...eşim büyütsün..kreşe versin akşamlarıda oynasın beni anlatsın zaman zaman..sonra uyutsun..
ama hep şunuda dua ederim yinede "Rabbim oğlum kendini idare edebilecek yaşa,kendi hayatını sürdürebilecek düzene gelene kadar bana ömür versin..."

maalesef bende düşündüm bu konuyu ben ölürsem kızıma babaannesi bakamaz zaten yaşlı annem desen o da yaşlı ablam hasta eşim bakamaz büyük ihtimalle evlenir ama yeğenim var kız 18 yaşında hatta onada söyledim bak dedim bana bişi olursa kızım önce allaha sonra sana emanet ona kendi çocuğun gibi bak büyüt eksikliğimi hissettirme yoksa ahirette iki elim yakanda olur dedim o da aman teyze ne ölmesi du bakalım dedi(

kesinlikle anneme ve kızkardeşime.....
yada amcamın eşi olan yengeme......

bebegım dondurulmus embıryo, dogumun cok rısklıyı doktor masadan kalkmayabılırsın demıstı.. eşıme vazıyetım, lutfen bebegımı anneme ver, sen görmeye gıt ılgılen ama yalvarırım anneme ver oglumu demıstım.. eşım cok aglayıp soz vermıstı tamam dıye..

annemden baskasına guvenemem yavrumu

cok sukur kendım buyutuyorum

sanırım ben de eşime bırakırdım, ve ona iyi bir anne olacak biriyle evlenmesini vasiyet ederdim,kimin başına ne gelecek Allahtan başka kimse bilemez öyle değil mi? o yüzden masallarda bile üvey anneleri kötüleyen yorumlar yapmamalıyız ki bi ihtimalde olsa çocuklarımız üvey anneye ön yargıyla yaklaşmasın,hayat bu.... Allah kimsenin evladını annesiz babasız bırakmasın Amiiiiiiin

çok doğru........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…