• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öleceğinizi bilseniz çocuğunuzu kime bırakırdınız?

onu annemden baskasına emanet edemem eşler de bakar ama evlenene kadar evlenmem diyene inanmam hayat devam ediyor sonuçta evlenince erkek çalısıyo olunca direk üvey anne eline düşer çünkü çok iyi bile olsa benim kadar bi tek annem sevebilir oglumu ay içim karardı allah korusun beni:1:

allah gecinden versin öncelikle herkese...
ben kayınvalideme bırakırdım. hayatım boyunca o kadar merhametli bir kadın görmedim.
kızımı da çok sever. bende kaldığı dönem benden daha iyi baktı diyebilirim.

her gün her saat her saniye düşündüğüm soru..
oğlum çok şükür sağlıklı bana bişey olursa görümcem de kayınvalidemde annem de çok rahat bakarlar...onlara emanet edebilirim...
ama kızım engelli... onun bakımı çok zor kimse bakamaz ki...:50:
her gün dua ediyorum mevlama kızımı tek başına hayatını sürdürebilecek kadar iyileşene kadar bizi ayırma diye...:43: :43:

Her saniye aklımda bu...Eşimden başkasına emanet edemem..O harika bir baba.....:nazar:

bu konuyu görünce hep kendime sorduğum soru diye içimden geçirdim.evet kızlar benim de bebişim oldu ve o büyüdükçe bu soruda benim yüreğimde büyüdü.şu anda ezan okunuyor dilerim ki allah böyle bir şeyi yavrularımıza bize en bağlı olduğu zamanlarda yaşatmasın.cevabı kesinlikle annem, babam onlar bana çok düşkün kızımı da benim kaybımın verdiği acıyla daha da severler.eşime bırakamam o çalırken kızıma kimse bakamaz...allahım yaşatmasın yavruma böyle bir acı,hepinizin bebişlerine de tabi ki ...kib...:85:

ben çalışan bir anneyim
bu yüzden kızıma babanesi bakıyor çok çok güzel bakıyor.
bazen bende düşünürüm bu soruyu
öncelikle babaneye bırakırdım en kötü ihtimal eğer onada bişi olursa anneme emanet ederdim
ikiside çok güzel bakar kızıma :14:

Bende anneme emanet ederdim kızımı.
Eşime güvenmediğimden değil ama anne sevgisi şevkati bambaşka.
Ve bunu ona ancak benim annem verebilir.
Eşim evlense bile yine de kızıma annem baksın isterdim.

Bu soru her aklıma geldiğinde sadece Allah'a dua ederim beni çocuklarım büyüyene kadar başlarından almasın diye çünkü onları emanet edebileceğim hiç yakınım yok, ne annem, ne kızkardeşim, eşim tarafından ise k.validem zaten çok yaşlı, görümcelerim deseniz kendilerine faydaları yok. O yüzden geriye sadece eşim kalıyor. Ben annesiz büyüdüm dilerim çocuklarım aynı kaderi paylaşmazlar benimle. çünkü çook zor.

Bu konuyu okudum da aklıma halam geldi. 32 yaşnda 3. cü çocuğuna hamilykn vefat etti. 3 yşndaki oğlu eve grmymş, hrgn kapının önünde annesini beklymş. Şuan üvey anneleri bakıyor

allah tüm annesiz bebeklere güzel yollar açsın..ben ölsem bebeğimi tabi ki anneme emanet ederdim..ancak herkes ölecek..o yüzden bana bir şey olursa yavrum Allaha emanet..allahım kimseye taşıyacabileceğinden fazla yük yüklemezmiş...bebeğim büyüyüp ölümüm onu çaresiz bırakmayacak kadar yanında kalmak en büyük duam..tüm anneler gibi..ama tabi hayat...dediğim gibi :Rabbim onu da beni de çaresiz bırakmasın..iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

annemem emanet ederdım sadece anneme esımde cok ıyı bakar ama evlenır büyük ıhtımalle erkek mılletiii..annemmm annemmm

Allah öyle bir durum yaşatmasın ama anneme bırakırdım. erkekler eşlerinin cenazesinde bile kadın bakar kendisine derler ya.. o hesap.. o saatten sonra kocaların gözü çocuğu görmez gibi geliyor.

Back