Öleceğinizi bilseniz çocuğunuzu kime bırakırdınız?

tontonhhoyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
181
1
46
İstanbul
öleceğinizi bilseniz çocuğunuzu kimin büyütmesini istersiniz ben anneme etmem ama kız kardeşim çok iyi bir anne ona emanet ederdim onun dışındada eltime çünkü o çok iyi bir insan ve çok iyi bir anne o kadar sakinki kimsenin kalbini kırmaz bütün çocuklar ona aşıktır bir üvey anne yerine onları tercih ederim

Ben çok düşünmüşümdür bu soruyu ama kesin bir cvp bulamadım:) allahım inşallahda çocuğumdan beni ayırmasın ben büyüteyim.Anneme bırakmak isterdim ilk başta ama annem 72 yaşında ablalarımı düşünmezdim çünkü çalışan çocuklarını büyütmüş insanlar görümcelerimde aynı şekilde kayınvaldemde yaşlı o nedenle umarım allahım beni evladımın başından ayırmaz

benimde ablam var zaten çalıştığım için gündüzleri oğlumu ona bırakıyorum

böyle bir durumda da ablama bırakırdım

ama şuan akşamları eşim,oğlum ve ben üçümüz zaman geçiriyoruz

ben ölürsem ablam yine gündüzleri baksın ama akşamları eşimle saatlerce oynasın öyle uyusun isterim

anneme bırakırdım, kızkardeşim çocuklarını büyütüncede ona vermesini vasiyet ederdim anneme kız kardeşim aynı zamanda eltim,kısacası teyzesinin bakımında babasının gözetimi altında olmasını isterdm

10 dakka önce aklımdan geçiyodu, burda bu soruyu gördüm iyimi, ben anneme bırakırdım hatta yarın anneme söyliim bunu tlf da diyede içimden geçti yani hayret

öncelikle allah korusun kimseyi yavrusundan ayrı komasın rabbim ama ben sadece ve sadece anneme bırakabilirim die düşünüyorum eşimede güvenirim ama birgün evlenmeyecegi ne malum ki etrafımızda daha karsının kırkı çıkmadan evlenen insanlar gördüm ve çocuklarını başından atan allah anneme uzun versin bana bişey olursa sadece ona bırakırım

allahım kimseyi evladından ayırmasın ama aklıma geldi işte ben yinede giderken tanıdığım birine bırakırım babaya bıraksam babalar kesin evleniyo üvey anne ile büyüsün istemem çocuklarımın karşımda çok kötü örnekler varallahım ayırma kimseyi çocuklarından çocukları ailelerinden

Allahım hiçbir çocuğu anasız babasız bırakmasın...Ama benim de aklıma geliyor bu sorular zaman zaman..
Hatta ablamında geliyormuş..İkimizde birbirimize bırakabileceğimizi düşünüyormuşuz..
Ama ablama söz bile verdirdim yakın oturunki bana bişi olsa kızım babası ile de çok zaman geçirsin dedim.
Eşim böyle şeyler düşünmeme çok kızıyor ama ona da söz verdirdim bana bişe olursa kızımı mutlaka teyzesine yakın tutacaksın ama sen de bakacaksın diye..

Ayy düşününce bile kötü oldum : ( Anneme ve kızkardeşime bırakırdım gözüm açık gitmezdim o zaman (Allah korusun , Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın insallah )

babasına bırakırdım yada görümceme
kızkardeşim var ama o arada kendi oğlunu bile dövüyor
annem kayınvalidem yok bana birşey olsa eşim perişan olur görümcemede çok güvenmiyorum açıkça :2:

kesinlikle kendi ailemden birine emanet ederdim annem,ablalarım,yengelerim hiç farketmez eşimin tarafından birine emanet etmeyeceğim kesin

yengem ikinci çocuğunun doğumuna giderken çantama not bırakmış ve ilk çocuğunu bana emanet etmişti kaç sene geçti hala aklımdan çıkmaz

Son düzenleme:
dilerim Rabbimden birgün bana bişiy olcak olrsa
benimle birlikte kuzularımında yanında olmasını isterim
onların benim arkama kalmalrını hiç ama hiç istemem
bir evlada ne olursa olsun anneden başka kimse iyi bakamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…