Öldürmek İstiyorum artık eşimi

öncelikle insanlara "HAYIR" demeyi bilmelisiniz...
-o sehpayı kullanmıyosun zaten ben götüriyim mi dedi?
-hayır ne münasebet o benim eşyam.

-kocamı arıyım da akşama buzdolabından bişeyler hazırlar beraber yeriz mi dedi?
-hayır kusura bakma eşimle başka planlarımız var.

-bugün sana oturmaya gelicem mi dedi?
-hayır benim belim ağrıyo, hastayım...

siz tavizleri vermişsiniz en baştan, kim yaşıyor bu hayatı yahu siz mi başkaları mı?
azcık kendinize güveniniz olsun canım bilin hayır demeyi!

Bende severim yalnızlığı kafa dinlemeyi..İlaç emzirdiğin sürece alamazsın canım..Ama destek eminim iyi gelir..

Hamilelikde hormonlar zaten alt üst olur üzerine sıkıntı stres seni de bebeği de üzer..Yıpranırsın..Eşinin yaptığı savunulacak göz yumulacak bir şey değil kabul ediyorum bunu ama es geçmek durumundasın sanırım düşünmemeye çalış bebeği strese sokma..

Hamilelik nasıl geçer ise bebek de öyle olur diyorlar inanmazdım kendi oğlumu ve arkadaşımın kızını görene kadar..

Arkadaşım gebelik süresince kendi ailesinin yanında idi sonra kayınvalidesinin binasına taşındı..Kızı bir gör gık çıkmaz unutursun gittiğin yerde..Benim ki pufff sana nefes aldırmaz..Sinirlensin dişlerini gıcırdatır ellerini yumruk yapar sıkar titrer o derece ve henüz 17 aylık bunları ilk yaptığında 10 aylık bile yoktu..

Şİmdi kendini düşün arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…