• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürmek İstiyorum artık eşimi

daha 2 gün önce ananemin yanındaydım onu çok seviyorum ama 8 aylık hamileyim, önüne tatlısını, yemeğini getiriyorum tam oturup bende yicem taaaa yerimden kaldırıyo peçete istiyo veriyorum tam oturuyorum, bitiriyo tabagını kaldırmış tek eliyle götür mutfaga diyo, yemeğimin arasında kaldırıp onu mutfaga götürmek zorunda kalıyorum, otur-kalk yoruldum 2 günde bittim...
hadi onu geçtim 1 saat havuza gittik geldik bağıra bağıra ağlıyo yalnız bıraktınız diye, iyide bende kaldıgında bakıcısının izni olucak bende çocuk hastalansa bişey olsa çıkamıcam dışarı çünkü yalnız kalamıyo ananem. sizce bu sorumluluğu alacak durumda mıyım şuan ben

Ya dogru yasli teyzelerde amcalarda olur bu kaprisler oyle cocukmus gibi istekler filan seninkide tam bunlardan sabir diliyorum sana sen suan gercekten kendini cok bunaltmissin doguma az kalmis oylemi olcak boylemi olcak filan bide bunlar haklisin ama sakince sabret ama o kadin icin soylediklerim sonuna kadar gecerli suan hiiiic geregi yok hayatinda sabret sen bi zaman gcsin bebis dogsun annane geliyosa gelsin bakalim sen biraz belki daha rahatlarsin ozaman suan sana batan seyler belkide ozaman eglencen olur sabir ve sukunet diliyorum sana bebisin icin cnm..:49:

Ya dogru yasli teyzelerde amcalarda olur bu kaprisler oyle cocukmus gibi istekler filan seninkide tam bunlardan sabir diliyorum sana sen suan gercekten kendini cok bunaltmissin doguma az kalmis oylemi olcak boylemi olcak filan bide bunlar haklisin ama sakince sabret ama o kadin icin soylediklerim sonuna kadar gecerli suan hiiiic geregi yok hayatinda sabret sen bi zaman gcsin bebis dogsun annane geliyosa gelsin bakalim sen biraz belki daha rahatlarsin ozaman suan sana batan seyler belkide ozaman eglencen olur sabir ve sukunet diliyorum sana bebisin icin cnm..:49:

teşekkür ederim canım. sabredicem napayım baska çarem yok

Hayır diyebilsen sorunların çözülecek...Kadın evinden sehpanı alıyo sen bir şey diyemiyorsun...Çok komik...Olur mu canım kullanıyorum tabiki diyemez mi insan.Saygısızlık değil bir şey değil kullandığın eşyayı veremezsin tabi...

Arana mesafe koy çekinme.Kırılan sen olursun.Kadına söyle rahatsızım bir süre kafa dinliycem alınma senle aramız iyi ama böyle olsun bir süre de.Kararlı ol....

Yaşlı birine bakmak zordur.Hele hamilesin.Allah yardımcın olsun...Bu konuda belki şimdilik bir şey yapamazsın ama ortağınızın eşi konusunda bence hayır demeyi öğrensen derdin kalmıycak...Yoksa sürekli üzüleceksin....

Sen o evde personel değilsin,o evin hanımısın.
İnisyatifi ele alıp kendi düzenini kurmalısın.

Eşinle açıkça konuşup ortağının eşinden hazetmediğini ve içli dışlı olmak istemediğini söyleyebilirsin.
Arada senin hatırına görüşürüm ama her dakika evimde istemiyorum,akrabam değil birşeyim değil dersin.
Bana sormadan davet etme,bazen kendimi kötü hissediyorum,misafir kabul edecek durumda olmuyorum dersin.

Sehpa konusunda nedense acizlik etmişsin.Her türlü vermeyebilirdin.
İleride oturma odasında kullanıcam veya üzerine örtü bakıyorum diyerek geçiştirilirdi.
Veya zamanında çok severek almıştım,bir daha böyle birşey bulamam filan...

Anneanneni artık çağırmışsınız,yapacak birşey yok.
Bakıcısı varmış madem,çok fazla yük olmaz.
Hem eşinin dediği gibi,bakıcı sana bazı işlerde yardımcı olur.

bence sinirlenmenin hamilelik psikolojisi ile alakası yok kim olsa kızar, bozulur eşine, hem evin hanımının haberi olmadan eve misafir çağırmakta ne oluyomuş , belki başka plan yaptın ,başka misafir çağırdın, sana sormadan senin ilgilenmen gereken işlerde karar vermememsi gerekiyor, bence düzgünce konuşup insan istemiyorum evimde demek yerine bana sorarsan daha iyi olur bazen kendimi iyi hissetmeyebiliyorum yada başka plan yapmak isteyebiliyorum diyebilirsin

eşin laftan anlamıyo galiba, olmazsa heryere post-it yapıştır misafir istemiyorum diye, alta ingilizcesinide yaz:27: herkes misafir hele de yatılı misafir sevmek zorunda değil, özelliklede müstakbel ortağın hanımıyla çizgiyi kalınca çekmen gerekiyor sanırım, güleryüzlü hoşsohbet olmıcaksın demekki o kadınla, yoksa başını daha çoook ağırtçakmış gibi görünüyor
çocuk olunca insan arıcaksın tezide çok saçma eşinin, doğrunca mis gibi tek başınada bakarsın gayet güzel, özelliklede lohusayken insan sessizlik istiyo, bebeğinin tadını çıkarmak istiyo, bebeğe onu yapma, bebeğe şunu yapma demeni gerektircek enerji tüketen insanlara hiç ihtiyacın yok

merhaba bence şu ortağın karısına doktora gittim istirahat etmessen bebek tehlikede diye söyle sürekli uzanıp dinlenmem lazım de zaten kadın aman ben evde iş yapmayım başkasından gitsin evi bulaşmasın derdinde galiba bence ciddi bir tavır takınarak buu yap o kadarda saf olmadığını anlasın anlayışsız insanlardan nefret ediyorum karnın burnunda millete hizmet yap yuh eşimde yüzü tutmuyo bence herşeyi farkıda güzelce izah et durumu senn en yakını olduğu için sana patlıyodur.

ben mutsuzsam diğer insanların mutlu olması umrumda olmaz....yani bu özellikle senin hayır diyememen bende de vardı..yengem araadı zırt pırt sana geliyoz diye 2 çocukla sabahtan akşama başımdaydı,çalışıyorum gündüz olmazsa gece soluğu bende alırdı..işin kötü yanı paylaşı konuşacak ortak noktamız bile yoktu,hanımefendi gelir ya bilgisayara takılır yada yatar uyurdu benim evimde banada çocukları zaptetmek kalırdı..sonra aparatman komşularımdan 2 si hemen hergün gelir akşamsaatlerinde 5dk bile olsa mutlaka otutrurlardı..bende kalabalıktan hoşlanmam.kırmayım bişey demeyim dedikçe abarttılar..en sonunda yavaş yavaş hayır demeyi öğrendim.yengem arıyo sana geliyoz ben bir bahane buldum mesela arkadaşıma gidecem dedim,yada habersiz geldiklerinde kapıyı açmadım yokum numarası yaptım..komşularım bir de yüzsüzlerdi aynı anlattığın kadın gibi ben hiç gitmedim onlar geldiğindede ben buyur etmeden damlayan tilerdi bende geldiklerinde kusara bakma içeri davet edemycem müsait değiliz dedim.zamanla alıştılar..şimdi evinme ben istemedikten sonra kimse giremez..
ananeye bakılacak demişsin senin ananenmi yoksa eşininmi...bir kış değilmi boşver olan olmuş madem bundan sonrasında herkışı sende geçirecek değil ya..ama bence tehlikeli olan o kadın yani eşinin iş yapacağı adamın karısı..o sana gelmeye kalktığında sen bir bahane bulacaksın ..evine geldiğinde mesafeni iyi koyacaksın.ne münasebet sehbayı almalar falan..
şunu yaalım dediğinde hayır diyeceksin,kırılır diye düşünmeyeceksin,illa geldiği günde gerekirse 1 bardak çay yamayacaksın...başka çare yok valla öyle insanlar varki mübarek japon yapıştırıcısı gibi...doğumdan sonra valla kimseye ihtiyacın olmayacak bebek zaten tüm gününü alacak bir de böyle saçma insanlar gelirse sinirlerin mahvolur.onlarlamı uğraşacan bebeklemi...

konuşuyorum anlamıyo, istemiyorum diye kaç kere söyledim iyi istemiyosan kendine de çocugunada kendin bakarsın diye bağırdı bana sana hiç yardım etmem dedi. ne zaman konuyu açsam tartışıyoruz halledilmiyo malesef. çekip gitmem lazım sanırım kendisi alsın eve istediğini kendisi ağırlasın kendisi baksın beni de boşversin

afedersinizde çocuğu siz kendi başınıza mı yapmışsınız ?
ne demek çocuğuna kendin bakarsın ?
anneanneniz zaten rahatsızmış ne çocuğa bakması
iş arkadşının eşi zaten Allaha emanetmiş
böyle giderse hem çocuğa hem anneannenize hem o kadına siz bakıcaksınız
eşinize keyifli bir anında söyleyin ki itiraz edemesin sizde işveli cilveli söyleyin ama :23::23::23:

kadın aradıgında bikaç kez dinleiyorum tansiyonum düştü yatıyorum dedim baktım kalkmış gelmiş, şimdi açmıyorum eşimi arıyo onu ikna ediyo yine geliyo, bugün mesela bana ualaşamamış telefonum kapalıydı uyuyorduk bi baktım kadın kapıda habersiz gelmiş.

insan nasıl bu kadar yüzsüz olur yaa anlamıyorum hiç anlamazmı istenmediğini çocuğun olduğundada rahat vermez bu kadın size yüz verme eşini aradığında o da evde olmadığını söylesin belki zamanla anlar.

Bu insanlar ne kadar düşüncesiz Allahım ya hamile kadının evine her gün gelinip saatlerce oturulur mu, çok garip, bence sen tavrını belli et, evden eşyanı götürmek de neymiş nasıl zihniyet bu ya? eşine de bir o kadar şaşırdım, sen doğum yapıcan o eve hasta bakıma muhtaç birini getiiriyor, seneye olsa hadi neyse de şimdi çok fena, bende 6 ay önce doğum yaptım o yüzden anlıyorum, insan bir süre sonra bebeğiyle tek kalmak istiyor. Allah yardımcın olsun canım.

ananene lafım yok ama o arkadaşınızın eşine deyinki mesela gelmek istiyo... hayır sen gelme ben gelicem sana de, uzatmadan teli kapat bakalım ne yapacak... bendede vardı böyle bi tip eşimin arkadasının eşiydi her gün 10 da gelir gece 1 de 2 de giderdi...eşim arkadasımın hatrına idare et derdi...kaynanama dedim sen ne istiyosun ondan gelsin dokunma dedi.... iyice sinirlendim, ezik durumuna düştüm.. kız istedigini söylüyo, ( çok yalan konusur, bi dedigi bi dedigini tutmuyo) ben sesimi cıkartamıyorum düşün yani...en sonunda o kızın kaynanası geldi onla bi güzel kavga ettiii.. kaynanamlarada ecehana söyleyin eve almasın bunu demiş....bende o kıza msj attım biraz görüşmeyelim ortalık durulsun gibilerinden kızdı köpürdü arkamdanda konustu.. ben eşimden habersiz iş yapmadıgım için... bi kocasını lafına baktıda konusmuyo benle diyomuşşş.. işim olmaz onlarla falan filan.... şimdi konusmaya çalısıyo... ama ben sogudum ya artık.. sanki konussam aynı seyleri yasayacakmısım gibi geliyo...

canım anane konusunda bişey diyemicem ama şu kadına dikkat et. aradığında aç telefonu sana gelmek istiyorum dediğinde gel gel ben de fayansları nasıl silsem diye düşünüyodum de gel de yardım et de. öbür gün perde yıkamam gerek ama uzanamıyorum sen yapar mısın de. bak bakalım böyle böyle gelecek yapacak mı yoksa ayağını ufaktan çekecek mi :47: ama her gelmek isteddiginde bişey de doğum temizliği bahanesiyle. eğer gelmemek için bahane bulursa ve evide yakınsa sen ona git evde limon yok su yok bu yok parada almamışım yanıma akşamada lazım de iste. mecburen o senden kaçıcak bu insanlar böyledir çünkü. bıktıysan bıktırtacaksın.

Dönüp dönüp tekrar okudum acaba kocanin anneannesi mi diye.

Hamilelik insani bir miktar daha duygusal ve hassas yapiyor kabul.

Ama bahsettigin senin öz annannen ; ayrica kocana da bu konuda gosterdigi iyi niyet ve insanlik icin tesekkur etmelisin.

Ortagin karisi meselesine gelince; cok afedersin ama iliskilerinin sinirlarini cizme konusundaki beceriksizliginin faturasini kocana cikaramazsin.

Sakinles bir an once; kendini mutlu hissettirecek seylerle ilgilen, su ruh halinden kurtar kendini ilk once.

çok kızmışsın belli ama eşini öldürecek kadar büyük bir mevzu yok ortada canım biraz sakinleş:1:
hamile olduğun için daha hasas davranıyorsun.eşin klasik türk erkeği işte:23:
ince düşünmezler kadın yorulur sıkılır yıpranır bilmezler.eşlerine danışmadan kararlar verirler sonra kadın itiraz edince de dırdırcı olur:19:
anneanne konusunda ne yapabilirsin bilmiyorum ama arkadaşını evine kabul etmeyerek işe başla seni aradığında rahatsızım kalkamıyorum iş yaspamıyorum deyip kabul etme canım çok yüzsüzmüş kadın :26:gerekirse sende yüzsüzlük yap arana bir sınır koy:31:

Eşin teyzeni sizde kalmaya davet ederken iyi niyetli ama düşüncesizce davranmış.Bunu aynı evi paylaştığı eşine sormadan yapmamalıydı.Belki gelmesine engel olamazsınız ancak sizin de

bir çocuğunuz olacak düzeninizi görünce teyzeniz kendisi gitmek ister.Ya da belki gerçekten yardımı dokunur.Çocuğunuzu büyütürken size yoldaş olmasından mutluluk duyarsınız.Ama

yine de eşinize bu tip kararları alırken beraber konuşmanızın gerekliliğnden bahsedin.

Ancak şu ortağınızın karısı konusunda olumlu bir tek düşünce bile oluşmadı kafamda malesef.Kendisinin düşünceli olması gerekirken hamile halinizle sürekli size gelmesi,bir de üstüne

yardım etmemesi gerçekten sinir bozucu.Geldiği zaman ben hamileyim ve çabuk yoruluyorum,kusura bakma ama yatıp dinleneceğim diyip başka odaya geçip yatsanız bir kaç kere belki

anlar.

Sehpa meselesinde de artık olan olmuş ama siz bence bundan sonra fırsat vermemeye çalışın böyle emrivakilerine.

canım bence sen hamile olduundan böylesin. hem eşin seni düşünmüş. anneannenin bakımevine gitmesine razı mı olacaksın? tercih meselesi ama garip geldi bana:( üzgünüm, bu benm düşüncem, üzüldüm hem senn için hem eşin için hem de anneannen için

Yani okurken nasıl sinirlendim anlatamam hamile kadına yapilirmi bütün bunlar ya zaten insan hem fiziksel hem piskolojik sıkıntılar yaşarken şimdi senin bunlara üzülmek yerine heyecanla bebeğinle buluşacağın güne hazırlanman gerek kocanda tam bir düşüncesizmis sana sormadan aldığı kararlara bak ya, su evine dadanan arsiz kadini hiç çekinme def et basından böyleleri başka türlü anlamaz mesafeli ol hiç bahanelere bas vurma direk söyle hergun gelmemesini bence, utanmaza bak hamilesin sen yazık sana ve bebeğine fazla uzme kendini yorma Hayir demelisin kayinvaliden yokmu onunla konuşsan belki o yardım eder esinle konuşur annanenkonusunda bir sey diyemicem artık esın çağırmış bakicisida varmış belki düşündüğün kadar kötü olmaz ama o Arsiz kadının ayağını kes bir an önce Allah sabır versin canım kolay bir doğumun olsun insallah

bende once gebelikten abarttiginizi dusundum, ama abartmadiginizi anladim..

ama su da var arkadasin biri demis...esinin senin uzerinde cok baskisi yok galiba..yani oyle doven soven bir insan degil galiba..bu yuzden o arkadasinin karisina neden katlanmak zorunda olasinki? evinden sehpani goturuyor kadin sen birsey diyemiyorsun :44: garip bir durum...hem her gun gelen misafire yemek cay mi yapilir? ayrica birde hamilesin. ben bu haftada bile kendimi zor tasiyorum kendime iki kap yemek yapsam sukrediyorum. her gun boyle yemeye misafir gelse herhalde gelenleri doverim :51:

Back