daha 2 gün önce ananemin yanındaydım onu çok seviyorum ama 8 aylık hamileyim, önüne tatlısını, yemeğini getiriyorum tam oturup bende yicem taaaa yerimden kaldırıyo peçete istiyo veriyorum tam oturuyorum, bitiriyo tabagını kaldırmış tek eliyle götür mutfaga diyo, yemeğimin arasında kaldırıp onu mutfaga götürmek zorunda kalıyorum, otur-kalk yoruldum 2 günde bittim...
hadi onu geçtim 1 saat havuza gittik geldik bağıra bağıra ağlıyo yalnız bıraktınız diye, iyide bende kaldıgında bakıcısının izni olucak bende çocuk hastalansa bişey olsa çıkamıcam dışarı çünkü yalnız kalamıyo ananem. sizce bu sorumluluğu alacak durumda mıyım şuan ben
Ya dogru yasli teyzelerde amcalarda olur bu kaprisler oyle cocukmus gibi istekler filan seninkide tam bunlardan sabir diliyorum sana sen suan gercekten kendini cok bunaltmissin doguma az kalmis oylemi olcak boylemi olcak filan bide bunlar haklisin ama sakince sabret ama o kadin icin soylediklerim sonuna kadar gecerli suan hiiiic geregi yok hayatinda sabret sen bi zaman gcsin bebis dogsun annane geliyosa gelsin bakalim sen biraz belki daha rahatlarsin ozaman suan sana batan seyler belkide ozaman eglencen olur sabir ve sukunet diliyorum sana bebisin icin cnm..