Öldürmek İstiyorum artık eşimi

Sizin bakış açınıza göre de çevrenizde 1 tek insan kalmaz.Akrabalarınız d ayalnızca akrabanız olduğu için görüşmek zorunda kalırlar.İnsanlar birbirlerine ihtiyaç duyarlar.Bence insnaları kırmak yerine kendinize ayar vermelisniz.

ananen konusunda bişey diyemicem vicdani bi konu senin bileceğin iş. Ama o kadına gıcık oldum durdur bence o kadını. Susma öncelikle. Ne o öyle yabancı bi kadın senin evini kendi evin gibi kullanıyor. Önce eşine rahatsızlığını söyle sonra o kadına gününü göster

dün giremedim internete. bu konuyu paylaştıgım gece sabaha kadar uyumadık o sinir harbiyle kavga ettim sabaha kadar eşimle. sabah işleri vardı çekti gitti eşim uykusuz vaziyet. bende de tüm gün ağlama krizleri vs... o ortağının hanımı belki 20 sefer aradı gündüz eşimde hem cebimi hem evi 40 kez aradı açmadım telefonu kimseye taaaa akşam eşime açtım en son, çok merak ettim napıyosun dedi hastayım yatıyorum tansiyonum düştü arıcağına çık gel madem diye bağırdım kapattım telefonu. eşim geldi özür diledi barıştık o kadın seni çok seviyo sen istemiyosun insan kaldıramıyosun işte dedi, gündüz kadın bana ulaşamyınca eşimi aramış, arıyorum ulaşamıyorum börek yapmıştım abi çıkıp gideyim mi sizin eve demiş, eşimde gerek yok abla o uyuyordur bende ulaşamıyorum hiç gitme demiş gelmedi. akşamda kocası eşime söylüyo tüm gün aramış ulaşamamış diye :) eşime tembih ettim seni ararsa evde yok de uyuyo de gelmesine engel ol dedim. beni ararsa bende dışardayım dicem, doktordayım şurdayım burdayım vs vs... belki dediğiniz gibi zamanla anlar bazı şeyleri çeker elini ayağını, heeee gelirsede odama gidip yatıcam hastayım diye rahatsız olurlar heralde bir süre sonra.
anneannem konusunda yapabileceğim birşey yok, gelicek yaza kadar kalıcak, yazın yazlığa gidicek sonraki yıl durumlra göre kimde kalacağı konuşulur zaten teyzemlerle filan. anneannemi istemiyorum diye birşey yok sadece çok otoriter bir kadın, bakıcı tuttuk sana dedim geldiğinde o ilgilenicek dedim hayır istemiyorum diye benle kavga etti. teyzemde ona anne bizler sana ne zamana kadar bakıcaz bende zaten yaşlıyım, ozdenizer de yeni çocugu olucak nasıl bakalım biz sana dedi hala bakıcı istemiyorum diyo. biliyorum ki beni başına dikicek tüm gün geldiğinde. zaten bebeğim olucak daha ben çocuk tutmayı bile bilmiyorum hayatımda hiç çocuk kucağıma bile almadım çocukla ilgilenmeyi bile yeni öğrenicem zaten, annem zaten yok, kayınvalidemde çok yaşlı bana destek olabilecek sağlıkta değil. bunun yanında uykusuz geceler, yorgunluk, ayrıca kpss ye giriyorum bide kzanır atanırsam ben işimi düşünücem, çocugumu mu, kocamı mı, yoksa acaba ananemle bakıcısı napıyolar iyi anlaşıyolar mı diye onları mı? kaça bölünücem ben? millet sadece çocuguna bakıyorda offf çok yoruluyorum diyo, ben hem sınav, hem çocuk, hem ev, hem anneanne...bu yıl için yapabilecek bişeyim yok katlanıcam herşeye. inşallah hayırlısı olur

Son düzenleme:
o kadını ben yolarım!!!

eşinle konuş güzelce aradığında ne sen aç ne eşin açsın telefonu...hadi oldu ki açmak zorunda kaldınız uyuyorum dersin hastanedeyim arkadaşımdayım ondayım bundayım dersin...

evine gelme durumu olursa dediğin gibi geçer içeri yatarsın hamileyim ya halim yok belim ağrıyor falan dersin...

artık daha bunlardan da anlamıosa yuhhh derim...belki anlar dicem ama böyle yapışkan bi tipin anlaması da zor yani

bazen insan yalnız olmak ister bu ne ya her gün her gün töbe töbeeeeeeee!!!

Çok agresifsiniz. Eğer burada yazdıklarınız kadar öfkeliyseniz, fevriyseniz kendinize yazık ediyorsunuz, eşinizede.
Anlattıklarınız üzerine eşinizde size karşı iyi bir insan. Bu şekilde devam etmeniz onu bunaltır.
Ayrıca o kadının sizin eve gelmesinde eşinizin ne hatası var ?

o kadını çünkü eşim sardı başıma. ilk başta o çağırdı onları bize arkadaşına abi eşinide al bize gel dedi durdu adam getirdi karısını bize, herşey güzel, sonra birkez de biz gittik oturmaya davet ettiler, buraya kadar sorun yok. sonra eşim şehir dışına 2 gün gidecek oldu arkadaşına söylemiş oda beni çok seviyo, adam karısını aldı getirdi bana senin yanında kalıcaklar eşin gelene kadar hamilesin tek kalamazsın dedi. peki abi sağol dedim, neyse eşim annesine gitti bigün adam yine yalnız kalmayım diye aldı beni evlerine götürdü bizde kalıcaksın hanımla benim yalnız bırakmam seni söz verdim eşine diye. böyle böyle derken kadın benden çıkmaz oldu. yahu evimde bırak yalnız kalayım dimi ne gidip adama hanım tek evde göz kulak olun diyosun.
sonra kadın geldi evde 2 odanın eşyaları yer değiştircek eşim hemen abla yorulmasın hanım hamile ya senle yapalım hemen dedi yaaa durun daha erken dememe kalmadan hooopppp eşyaları değiştirdiler temizliği yaptılar. kadına söyleyene kadar önce neden bana sormuyorsun ne zaman değiştirelim diye?
eşimde dahil yaşım hepsinden çok küçük benim, yalnız bırakmamaya yardımcı olmaya çalışıyolar, anlamaya çalışıyorum ama yorgunum, beynim yorgun, doğumm stresi oldum zaten, arama mesafe koymaya çalıştıkça olmuyo buna sinirim bozuluyo. kadın arıyo cvp vermeyince ben çıkıyo kapıma dayanıyo. bide çocugu var evimin her yerini karıştırıyo, didik didik dağıtıyo, pc nin başına geçiyo dakka bir gel bana oyun aç diye beynimin etini yiyo, kaldıramıyorum. her gittiklerinde saatlerce temizlik yapmak zorunda kalıyorum. ayrıca ailem tarafından bana öğretilen şey, asla komşularınla arkadaslarınla evliyken birbirinize devamlı yemekli olarak gidip gelmeyin, arana her zaman mesafe koy yoksa dedikodular çok olur,üzülürsünüz dediler. ailemlede yaşarken hiç görmedim böyle vıcık vıcık komşuluk ilişkileri ben. karakterim elvermiyo yani. mesela yatak odama girilmesinden asla hoşlanmam, kadında giriyo çocuguda giriyo, dolaplarımı karıştırıyo çocuk çantalarıma bakıyo.
ve tüm bunların suçlusu eşim....

Son düzenleme:

ayyy b ne böle sen iyi dayanıyorsun ben olsam bi yerde patlarım evimden kovarım bu ne yüzsüzlük.
canım ben olsam imalı bir dille olmadı açık açık ne düşünüyorsam söylerim.insanda hiç anlayış kalmamış gerçekten

kocası evvel gün dedi zaten kadına bizim yanımıza, en son kovulcaksın dedi yeter artık dicekler dedi, eşimde olur mu abi öyle şey dedi kadında niye kovsunlar ben ozdenizi çok seviyorum gelirim her zaman dedi :) kadın şaka gibi yaaaa.
lafı çakarım bi daha gelmeye yüzü kalmazda işte kocası çok düşünceli iyi bir adam, eşimle arası çok iyi,ortak iş yapıyorlar. adam karısını onca uyarıyo rezil ediyo yinede söz geçirtemiyo, o kadını kırdıgım zaman o adamıda kırmış olucam. adamın çok iyilikleri dokundu bize allah var. bunun için zorlanıyorum.

işiniz zor gerçekten.acaba diyorum eşiyle konuşsanız bu durumu abesmi olurki yada siz eşinize anlatsanız ...bu arada o adam o kadına iyi dayanıyormuşD

canim valla cok iyi anlıyorum seni bende evde 1 fazla kişiye bile dayanamam misafire bile hele hele kalıcak hemde 1 sene olan bir insana hiç dayanmam bence eşinle düzgün bi sekilde konusursan mesela ben hassas bir dönemdeyim ve kimseyi istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum de. mesela o kadınıda basından atıcak bir sebep için pat diye eve geliyorsa geldiginde keske gelmeden önce sorsaydınız dersen sert bir sekilde bir daha ugrayacagını sanmam gururluysa eger haberli geliyorsada suan musait degilim uyuyacagım falann diyin etkili olur ben herzaman tek basına kalmayı seven bir insanim cunku insan tek basına kalınca kendini özünü buluyor bu kesinlikle asosyallik degil her insanin kafasını dinlemeye hakkı var :)
ama suan neyiniz oldugunu unuttum felçli olan yakınınızıda geri ceviremezsiniz o kötü olmuş aklıma birşey gelmiyor çünkü söz verilmis ama sizde 1 sene içinde dogum yapıcaksınız bence eşinizle ikinizin olmasi en mantıklısı en dogalı cocuk icinde ikiniz içinde

Bu kadın sana bu kadar meraklıysa yardımcı olsun.Çocugun olacakmış yardımcı olacak kimsen d eyokmuş.Belki doğumunda filan ilgilenir.Bence kestirp atma.Kaçmak yerine sen taleplerde bulun.Abla börek yapıyormuş sen d eher fırsatta birşeyler iste.Rhatsızım de azıcık yemek filan yapsın.Madem evdeki sehpanı alıp gidecek kadar samimi hissediyor.Sana da ablalaık annelik yapsın.Kabul ederse sen rahat edersin etmezse kendi kaçar gider kurtulursun.Bence bu tür insnaların kendi mantıgıyla düşünmekte fayda var.Sen d eondan faydalanmaya çalış.

çok haklısın yaaa sen yine iyi dayanıyorsun ben hiç çekemem. insan kendi kardeşi bile hergün gelse 1e kadar otursa evindeki eşyaları almaya kalksa falan sinir olur. kaldıki bu kadın kırk yabancı.

Hamilelik-lohusalık ve emzirme dönemi gibi mükemmel bahanelerinin olduğu bir dönemdesin. Ne ağlıyosun. Evde terör estirsen sana kim ne diyecek. Ayrıca stresten sancım tutuyo, sütüm kesiliyo vs gibi bahanelerle eşine yaptıramayacağın şey yok. Sadece sakin ol, kocanı öldürme, sağlam bahanelerini iyi kullanmaya bak

Son düzenleme:

zaten söylüyo doğumunda hastanede yanında ben kalıcam diyo. canım kurufasulye istiyo yapıcam demiştim bigün, sen yapma ben yaparım sana dedi. bugün yine aradı temizlik yapıcam yatak odasını indiricem dolapları dedim meşgulüm dedim sakın yorma kendini ben geleyim yarım yapayım dedi. her konuda yardıma hazır bir bayan, bugün eşide eşime demişki kimseye bugüne kadar bu kadar düşkün olmadı her dakika size gelmek istiyo nedenini anlayamadım ama çok sevdi özdenizi demiş. bende anlayamadım sebebini ama her saniye bende olmak istiyo. ya kestirip atıcam tamamen, yada dediğin gibi bırakıcam kendimi yardım etsin bana. eşimde öyle söylüyo seni bu kadar seviyoken istiyoken bırak ilgilensin diyo. sen yorulmazsın bari diyo.

Herşeyden önceee anne olacakmışsın tebrik ederim seni dünyanın en güzel şeylerinden biri anne olmak..

Anne olmak güzel olduğu kadar meşakatlidir..Kaç aylık..

Sen kendine dikkat etmelisin önce bebeğin için..Psikoloji çok önemli..

Madem elinde bunlar var iyi yanlarından bakmaya çalış zor biliyorum..İnsan hamile olunca gerçekten rahat etmek ister yani en azından ben de senin gibi kalabalık istemezdim rahat oturup kalkmak için..

Ama şunu düşün dua alırsın..Hayır duası da önemli iyi yanlarından bakmaya çalış yoksa sinir krizlerinin ardı arkası gelmez ((

Canim senin kocanda is yok.
Olamdigi icin sen direk bu insanlari paralamalisin, kadin tel actiginda deki bu gece uyamadim uyacagim , ben seni baska zaman ararim su aralar yanliz kalmaya ihtiyacim var.

Sehpayi istediyinde yok vereme lazim bana deseydin.

Anneannen icinde teyzenleremi artik kime diceksen de benim cocougum olacak biraz daha sahip cikin daha sonra bakariz, benim bu dönemde baka bilmem imkansiz sizden yardim ve anlayis bekliyorum de.

Ay ben gerildim okuyunca. bu ne ya... aaaaa

haklısın canım normalde sakin yapıdayımdır. etrafıma karşı sessiz sakin kimseyi incitmemeye çalışan yardım etmeye çalışan birisiyim. fakat eskiden depresyon tedavisi görmüştüm sonradan devam edemedim hamile kalıncada kestim ilaçları. üstüne hamilelikteki hormonal değişimler, birde zaten kalabalığı seven birisi değilimdir yalnızlıktan oldum olası daha çok hoşlandım. anksiyete hastasıyım ve kalabalık ortamlarda çığlık atasım geliyo. bu yüzden ani şekilde sinir krizi geçiriyorum. mesela konuyu açtıgım gün tüm gece eşimle kavga ettim bu sebeplerden, yetmedi ertesi gün akşama kadar da ağladım. akşam kavgaya kaldığım yerden devam edicektim ki eşim gönlümü aldı alttan aldı barıştık öyle. bebeğimide üzdüğüm için sonradan çok pişmanlık duydum ama elimde değil. doğum yapar yapmaz psikiyatra yeniden gidicem. ilaç kullanabilir miyim bilmiyorum

işte senin verdiğin tarzda tepki veriyorum, suçum insanları kıramamak.
anane konusunda yapabileceğim bişey yok, çünkü artık bana geleceğini biliyor, hasta ve yaşlı gelme dersem beni istemiyo diye çok üzülür beni o büyüttü çünkü. baştan hiç alalım denmemeliydi, bu yüzden zaten eşime kızıyorum. tam vaktinde çağırdın bari doğum olsaydı çocuk azcık ele gelseydide sonra çağırsaydın diye.
o kadınıda azarlamadan kurtuluş yok ama eşim tam ortak iş yapıyo, kadında nedense saf bişey, bu kadar sinirlendiğim halde kadın iyi niyetli olduğu için kıramıyorum işte karakterimde yok insanları azarlamak. içinde bulunduğum koşulda mutlu olmaya çalışayım diyorum. mesela kadın geldi mi bana abla halim yok ütü yapılcaktı bende mutfagı temizlicem diyip iş bölümü yapayım diyorum :)
belki zamanla yorulur bende iş yapmaktan ve vazgeçer. heee vazgeçmezse işlere yardım edeceği için fazla kafama takmamaya çalışırım. yıldırma politikası uygulıcam yani :)

Cok zor bi durum istemeden birine tahamül etmek, ama sen akilli bir sekilde kurtul ondan aynen yigildirma politikasi uygula.

Ay carsiya gidilcekti su bu eksik ali ver ben yürüyemicem sancim var.
Ay sunu yapi ver sancim var....
uykum geldi uyayim biraz...

bu kadinin cocuklari yokmu

Ayrica bu avatardaki resim kim?

Ayni benim gelinligim de onun iicn sordum :)

Son düzenleme:

6 yaşında bir kızı var. beni çok seviyo çocuk annesini dinlemez beni dinliyo çok ilginç.
bilgisayarı açıyorum ona geldiğinde ozaman fazla sorun yaratmıyo.

avatardaki resmi netten buldum güzel bir gelinlik modeli oldugu için koymuştum avatara kaldı öyle değiştiremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…