ben mutsuzsam diğer insanların mutlu olması umrumda olmaz....yani bu özellikle senin hayır diyememen bende de vardı..yengem araadı zırt pırt sana geliyoz diye 2 çocukla sabahtan akşama başımdaydı,çalışıyorum gündüz olmazsa gece soluğu bende alırdı..işin kötü yanı paylaşı konuşacak ortak noktamız bile yoktu,hanımefendi gelir ya bilgisayara takılır yada yatar uyurdu benim evimde banada çocukları zaptetmek kalırdı..sonra aparatman komşularımdan 2 si hemen hergün gelir akşamsaatlerinde 5dk bile olsa mutlaka otutrurlardı..bende kalabalıktan hoşlanmam.kırmayım bişey demeyim dedikçe abarttılar..en sonunda yavaş yavaş hayır demeyi öğrendim.yengem arıyo sana geliyoz ben bir bahane buldum mesela arkadaşıma gidecem dedim,yada habersiz geldiklerinde kapıyı açmadım yokum numarası yaptım..komşularım bir de yüzsüzlerdi aynı anlattığın kadın gibi ben hiç gitmedim onlar geldiğindede ben buyur etmeden damlayan tilerdi bende geldiklerinde kusara bakma içeri davet edemycem müsait değiliz dedim.zamanla alıştılar..şimdi evinme ben istemedikten sonra kimse giremez..
ananeye bakılacak demişsin senin ananenmi yoksa eşininmi...bir kış değilmi boşver olan olmuş madem bundan sonrasında herkışı sende geçirecek değil ya..ama bence tehlikeli olan o kadın yani eşinin iş yapacağı adamın karısı..o sana gelmeye kalktığında sen bir bahane bulacaksın ..evine geldiğinde mesafeni iyi koyacaksın.ne münasebet sehbayı almalar falan..
şunu yaalım dediğinde hayır diyeceksin,kırılır diye düşünmeyeceksin,illa geldiği günde gerekirse 1 bardak çay yamayacaksın...başka çare yok valla öyle insanlar varki mübarek japon yapıştırıcısı gibi...doğumdan sonra valla kimseye ihtiyacın olmayacak bebek zaten tüm gününü alacak bir de böyle saçma insanlar gelirse sinirlerin mahvolur.onlarlamı uğraşacan bebeklemi...
Çok agresifsiniz. Eğer burada yazdıklarınız kadar öfkeliyseniz, fevriyseniz kendinize yazık ediyorsunuz, eşinizede.
Anlattıklarınız üzerine eşinizde size karşı iyi bir insan. Bu şekilde devam etmeniz onu bunaltır.
Ayrıca o kadının sizin eve gelmesinde eşinizin ne hatası var ?
o kadını çünkü eşim sardı başıma. ilk başta o çağırdı onları bize arkadaşına abi eşinide al bize gel dedi durdu adam getirdi karısını bize, herşey güzel, sonra birkez de biz gittik oturmaya davet ettiler, buraya kadar sorun yok. sonra eşim şehir dışına 2 gün gidecek oldu arkadaşına söylemiş oda beni çok seviyo, adam karısını aldı getirdi bana senin yanında kalıcaklar eşin gelene kadar hamilesin tek kalamazsın dedi. peki abi sağol dedim, neyse eşim annesine gitti bigün adam yine yalnız kalmayım diye aldı beni evlerine götürdü bizde kalıcaksın hanımla benim yalnız bırakmam seni söz verdim eşine diye. böyle böyle derken kadın benden çıkmaz oldu. yahu evimde bırak yalnız kalayım dimi ne gidip adama hanım tek evde göz kulak olun diyosun.
sonra kadın geldi evde 2 odanın eşyaları yer değiştircek eşim hemen abla yorulmasın hanım hamile ya senle yapalım hemen dedi yaaa durun daha erken dememe kalmadan hooopppp eşyaları değiştirdiler temizliği yaptılar. kadına söyleyene kadar önce neden bana sormuyorsun ne zaman değiştirelim diye?
eşimde dahil yaşım hepsinden çok küçük benim, yalnız bırakmamaya yardımcı olmaya çalışıyolar, anlamaya çalışıyorum ama yorgunum, beynim yorgun, doğumm stresi oldum zaten, arama mesafe koymaya çalıştıkça olmuyo buna sinirim bozuluyo. kadın arıyo cvp vermeyince ben çıkıyo kapıma dayanıyo. bide çocugu var evimin her yerini karıştırıyo, didik didik dağıtıyo, pc nin başına geçiyo dakka bir gel bana oyun aç diye beynimin etini yiyo, kaldıramıyorum. her gittiklerinde saatlerce temizlik yapmak zorunda kalıyorum. ayrıca ailem tarafından bana öğretilen şey, asla komşularınla arkadaslarınla evliyken birbirinize devamlı yemekli olarak gidip gelmeyin, arana her zaman mesafe koy yoksa dedikodular çok olur,üzülürsünüz dediler. ailemlede yaşarken hiç görmedim böyle vıcık vıcık komşuluk ilişkileri ben. karakterim elvermiyo yani. mesela yatak odama girilmesinden asla hoşlanmam, kadında giriyo çocuguda giriyo, dolaplarımı karıştırıyo çocuk çantalarıma bakıyo.
ve tüm bunların suçlusu eşim....
ayyy b ne böle sen iyi dayanıyorsun ben olsam bi yerde patlarım evimden kovarım bu ne yüzsüzlük.
canım ben olsam imalı bir dille olmadı açık açık ne düşünüyorsam söylerim.insanda hiç anlayış kalmamış gerçekten
kocası evvel gün dedi zaten kadına bizim yanımıza, en son kovulcaksın dedi yeter artık dicekler dedi, eşimde olur mu abi öyle şey dedi kadında niye kovsunlar ben ozdenizi çok seviyorum gelirim her zaman dedi :) kadın şaka gibi yaaaa.
lafı çakarım bi daha gelmeye yüzü kalmazda işte kocası çok düşünceli iyi bir adam, eşimle arası çok iyi,ortak iş yapıyorlar. adam karısını onca uyarıyo rezil ediyo yinede söz geçirtemiyo, o kadını kırdıgım zaman o adamıda kırmış olucam. adamın çok iyilikleri dokundu bize allah var. bunun için zorlanıyorum.
Bu kadın sana bu kadar meraklıysa yardımcı olsun.Çocugun olacakmış yardımcı olacak kimsen d eyokmuş.Belki doğumunda filan ilgilenir.Bence kestirp atma.Kaçmak yerine sen taleplerde bulun.Abla börek yapıyormuş sen d eher fırsatta birşeyler iste.Rhatsızım de azıcık yemek filan yapsın.Madem evdeki sehpanı alıp gidecek kadar samimi hissediyor.Sana da ablalaık annelik yapsın.Kabul ederse sen rahat edersin etmezse kendi kaçar gider kurtulursun.Bence bu tür insnaların kendi mantıgıyla düşünmekte fayda var.Sen d eondan faydalanmaya çalış.
Herşeyden önceee anne olacakmışsın tebrik ederim seni dünyanın en güzel şeylerinden biri anne olmak..
Anne olmak güzel olduğu kadar meşakatlidir..Kaç aylık..
Sen kendine dikkat etmelisin önce bebeğin için..Psikoloji çok önemli..
Madem elinde bunlar var iyi yanlarından bakmaya çalış zor biliyorum..İnsan hamile olunca gerçekten rahat etmek ister yani en azından ben de senin gibi kalabalık istemezdim rahat oturup kalkmak için..
Ama şunu düşün dua alırsın..Hayır duası da önemli iyi yanlarından bakmaya çalış yoksa sinir krizlerinin ardı arkası gelmez((
Canim senin kocanda is yok.
Olamdigi icin sen direk bu insanlari paralamalisin, kadin tel actiginda deki bu gece uyamadim uyacagim , ben seni baska zaman ararim su aralar yanliz kalmaya ihtiyacim var.
Sehpayi istediyinde yok vereme lazim bana deseydin.
Anneannen icinde teyzenleremi artik kime diceksen de benim cocougum olacak biraz daha sahip cikin daha sonra bakariz, benim bu dönemde baka bilmem imkansiz sizden yardim ve anlayis bekliyorum de.
Ay ben gerildim okuyunca. bu ne ya... aaaaa
Cok zor bi durum istemeden birine tahamül etmek, ama sen akilli bir sekilde kurtul ondan aynen yigildirma politikasi uygula.
Ay carsiya gidilcekti su bu eksik ali ver ben yürüyemicem sancim var.
Ay sunu yapi ver sancim var....
uykum geldi uyayim biraz...
bu kadinin cocuklari yokmu
Ayrica bu avatardaki resim kim?
Ayni benim gelinligim de onun iicn sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?