Öldürmek İstiyorum artık eşimi

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
rkadaşlar fazla uzatmıcam, ben ne kadar kendi içimde huzurlu yaşamak istiyorsam eşim tam tersini yapıyo. geçen sene kendi annesiyle yaşıyoduk bu yaz ayırdık evleri tam huzurlu olucam derken bu yıl teyzeme benim adıma söz verdi anneannemi bu kış yanımıza alıcaz diye (anneannem felç hastası, tüm gün ilgi istiyor devamlı yanında insan istiyo), bakıcısıda bizle kalıcak. olduk mu evde 4 kişi, birde çocugum olucak şimdi ooofffffffffffff kafayı yerken ben birde ortak dükkan açacağı arkadasının hanımı dadandı bana. hergün gündüz beni arıyo bana geliyo, evimi didik didik ediyolar, akşam kocasınıda çağırıyo iş çıkışı durmadan yemek yap hizmet et saat öğlen 3 te geldiler daha şimdi gittiler, kahırlarını çek başım ağrıo artık resmen. zaten hamile insanım çekemiyorum, insan istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün kadın aaaa sehpanı kullanmıosun sen ben götüreyim ihtiyacım var dedi kocasına da atıcaklarmış biz alıcaz diye bide yalan söyledi gül gibi sehpamda gittti az önce. kırmak istemiyorum sinirlerim bozuldu iyicene. kocasıda öyle düşünceli öyle iyi adam o adamın hatrına kadını benzetmiyorum. yaaaa böyle olursa yazlık ev tutucam kaçıp gitçem tek başıma, neydi benim günahım çocugum olmıcak olsa boşanıcam direk o derece sinirlerim geriliyo yani. evimde huzurla yaşamak varken bin tane insanı alıyo evimize... napsam da evime gelmeseler kurtulsam şu insanlardan ben doğum öncesi çektiğim şeylere bakın yaaaaaaaa
eşime istemiyorum evimde kimseyi dediğim zaman doğum yapıcaksın insana ihtiyacın olucak diyo, ama zaten kalabalığı seven kaldıran bir karakterim yok, üstüne arkadaşı, üstüne ananem, üstüne evde yabancı bakıcı kadın üstüne de çocuk ... zaten annesinden yeni kurtuldum bu yaz tam mutlu tek başıma olucam derken.... şeytan diyo çocuk doğsun at çocugu başına kaç git... baksın kendisi başetsin bakalım hangisiyle edicekse. ağlıyorum şimdi

cnm annen yaşıyormu
artı senin tarafından biri gelecek evine ama ne diyeyim valla
yinede haklısın
artı doğum yapınca ilk bikaçgün dışında hiçte insan gerekmiyor
annen yaşıyorsa ona anlatsan izin vermese gelmelerine

canim benimde dogumuma 5 hafta kaldi
anlalyabiliyorum seni fakat
su ortak dukkan acacaginiz insanlarin ne isi var
yemek is cikariyorlar basina ?
hastayim yapamam diyemezmisin?
kusura bakma belim agriyo de gec kenara
neden bu kadar ugrasiyorsunki?

Hamileliğin getirdi yoğun duygular, yoğun tepkiler yaşıyosun belli ki :)
Eşin senin istediğin gibi yapmalı hamile olan sensin şımartılmalısın bence.
Otur eşinle konuş güzel bir şekilde halledersiniz aranızda basit şeyler bunlar
Bir de sakın eşini öldürme ! :)))

canımm okuduğum şeylerde ilk önce senin hayır diyemediğin sen bir çok şeye hayır diyebilirsen sorunların çözülücektir

annem hayatta değil, teyzemle dayımda ananmedne bıkmışlar bakımevi lafı ettiler, eşimde bakıcısı bari evi temizler yemek yapar sen yorulmazsın diye yanımıza istedi hemde kadın gitmesin bakımevine diye... benim psikolojimi düşünmeden.
o arkadaşının hanımıda yüzsüzzzz... arıyo açmıyorum telefonu eşime ulaşıyo bi bakıyorum kapı çalıyo hooppp gelmiş
gitmek bilmiyo akşama doğru kocasınıda arıyo çıkışta gel buraya yemek yapıyoruz diye sonra bana dönüyo dolapta şu bu varya yaparız hemen yeriz akşama diyo. mecbur çıkarıp yapmak zorunda kalıyorum evin düzenini ben bildiğim için. sonra eşim hadi çay koy diyo çaylar kahveler gece 1 de evlerine gidiyolar. yaaaa çekip gitsem acaba bi otele filan yerleşsem ulaşamasalar bana bi süre eşim dahil hiçbirisi iyi olurmu sizce.

hamilelikten ötürü kaldıramıyosun bazı şeyleri doğumdan sonra biraz daha rahatlarsın..ama şu patavatsız bayan hiç hoşuma gitmedi..nasıl senin evinden eşyanı alıyo gidiyo..hayır diyemiyosan kıramıyosan kusura bakma canım hediye o veremem diyebilirsin..ya da benim için değeri var diyebilirsin..bi şekilde durdurman lazım o kadının hareketlerini..

konuşuyorum anlamıyo, istemiyorum diye kaç kere söyledim iyi istemiyosan kendine de çocugunada kendin bakarsın diye bağırdı bana sana hiç yardım etmem dedi. ne zaman konuyu açsam tartışıyoruz halledilmiyo malesef. çekip gitmem lazım sanırım kendisi alsın eve istediğini kendisi ağırlasın kendisi baksın beni de boşversin

Kızmışsın ve anlattıklarında sonuna kadar haklısın.ben de sevmem böyle yakın olmadığım insanların eve gelip saatlerce durmalarını.hele sohbette yoksa bak şimdi çileye.zaman geçmez bir türlü.ama hamilesin yazık değil mi bebeğe.kadın aradığında işim var,zaten hamileyim falan diyemez misin.

Okurken gulumsedim bende kirilmayin ama tabi simdi ilkten esin senin adina konusmus bu yanlis tabi sonucta o dan cok senin sorumlulugun olucak ve en cok sen birlikte olucaksin sonra arkadasinin esine gelinceee ben burda esini degil seni suclu buldum senne munasebet bu hamile halinle hergun sende hadi yardim desem oda yokmus ki yardim filan da oyle hergun hergun olcak sey degil bide sehpa olayi resmen sok oldum ya agzinin payini vericektin yo kullanmadigimi neden dusundundun diye kii dahada yuz bulamasin simdi bu kadinin devami gelir iki gun sonra aa buda burda olmamis benim tam surama gore diye bakmissin baska biseyinden daha olmussun sakin taviz verme arkadasiysa arkadasi yani esinin bi yere kadarrr esini katmadan bence bu bayani biraz basla mesafe koymaya dogumuna az kalmis uzme tatli canini bunlara tum uzuntun bunlar olsun inanki hepsi cozulur hepsi asilir hele bi dogumunu yap kimseye fazla bi ihtiyac durumun olmaz normal sartlarda aksine bebeginle sen bas basa cok daha ii olursun bunu esin gorur zamanla ilk bebek ya tedirgindir o simdi icten ice yani duzelir bunlar uzme sen canini...

evet senin evine kalkıp geldiğinde biraz otur sonrada çok halsizim de midem bulanıyo de gece uyuyamadım uzanmam lazım de git odana yat..yani mecburen bahaneler üretceksin artık eşinde yarımcı olmuyosa..

kadın aradıgında bikaç kez dinleiyorum tansiyonum düştü yatıyorum dedim baktım kalkmış gelmiş, şimdi açmıyorum eşimi arıyo onu ikna ediyo yine geliyo, bugün mesela bana ualaşamamış telefonum kapalıydı uyuyorduk bi baktım kadın kapıda habersiz gelmiş.

ne demek çocuğuna da yaa..sanki leyleklerle geldi.öldür gitsin bu adamışaka bir yana belli ki anlamıyor senin hamile olup daha fazla yorulabileceğini

o değil de önceki konunda anneannen için ne kadar üzüldüğünü, yanına almak istediğini yazmışsın? ilginç geldi tabi şimdi istememen neyse sanırım senin sinilerin bozulmuş hamilelik sebebiyle..

Ortağınızın eşi düşüncesiz bir bayan olabilir onu uzaklaştırmanın bir yolunu bulabilirsiniz umarım.
Ama anaanneniz konusunda ki düşünceleriniz umarım hamilelik psikolojisidir.

o değil de önceki konunda anneannen için ne kadar üzüldüğünü, yanına almak istediğini yazmışsın? ilginç geldi tabi şimdi istememen neyse sanırım senin sinilerin bozulmuş hamilelik sebebiyle..

ozaman böyle duygular beslemiyordum, şuan teyzemle kalıyorlar ve kadın 2 günde cinnet geçirtti bana, her saniye yanında istiyo hamile oldugum halde sürekli beni kaldırıp kaldırıp bişeyler istedi benden düşüncesizleşmiş hastalık sebebiyle hamilelikte onu çekemedim 2 gün bile. bide çocuk olunca napıcam onu düşünmeye başladım, cinnet geçiririm iyicene ben. her saniye bişey istiyo çünkü

Ortağınızın eşi düşüncesiz bir bayan olabilir onu uzaklaştırmanın bir yolunu bulabilirsiniz umarım.
Ama anaanneniz konusunda ki düşünceleriniz umarım hamilelik psikolojisidir.

daha 2 gün önce ananemin yanındaydım onu çok seviyorum ama 8 aylık hamileyim, önüne tatlısını, yemeğini getiriyorum tam oturup bende yicem taaaa yerimden kaldırıyo peçete istiyo veriyorum tam oturuyorum, bitiriyo tabagını kaldırmış tek eliyle götür mutfaga diyo, yemeğimin arasında kaldırıp onu mutfaga götürmek zorunda kalıyorum, otur-kalk yoruldum 2 günde bittim...
hadi onu geçtim 1 saat havuza gittik geldik bağıra bağıra ağlıyo yalnız bıraktınız diye, iyide bende kaldıgında bakıcısının izni olucak bende çocuk hastalansa bişey olsa çıkamıcam dışarı çünkü yalnız kalamıyo ananem. sizce bu sorumluluğu alacak durumda mıyım şuan ben

Yani esin kas yapiyim derken goz cikaran olmus ne biliyoki zorlanican bakamiycan filaan hele bi alin kucaginiza da baktin evle filan ilgilenemiyosun ozaman dusunulebilirdi ama annaneye sahip cikicaksin biyerde ki ne guzel bisey imkanin varsa yapabilirsin aslinda yani zaten bakicisi oluck ozel isleri icin kadincagiz torunun evinde onun bebegiyle ooh mutlu mutlu yasardi sanki ama bize dusen tabi disardan baskalarinin hayatlarina paylastiklari kadariyla dusunce belirtmek sonucta hukum vermek biseyler yuklemek bize dusmez nacizane fikrimdi

çocukken de o size bakmış ona sayarsınız. zaten bakıcısı varmış size fazla yük olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…