Hamileliğin getirdi yoğun duygular, yoğun tepkiler yaşıyosun belli ki :)
Eşin senin istediğin gibi yapmalı hamile olan sensin şımartılmalısın bence.
Otur eşinle konuş güzel bir şekilde halledersiniz aranızda basit şeyler bunlar
Bir de sakın eşini öldürme ! :)))
Kızmışsın ve anlattıklarında sonuna kadar haklısın.ben de sevmem böyle yakın olmadığım insanların eve gelip saatlerce durmalarını.hele sohbette yoksa bak şimdi çileye.zaman geçmez bir türlü.ama hamilesin yazık değil mi bebeğe.kadın aradığında işim var,zaten hamileyim falan diyemez misin.
konuşuyorum anlamıyo, istemiyorum diye kaç kere söyledim iyi istemiyosan kendine de çocugunada kendin bakarsın diye bağırdı bana sana hiç yardım etmem dedi. ne zaman konuyu açsam tartışıyoruz halledilmiyo malesef. çekip gitmem lazım sanırım kendisi alsın eve istediğini kendisi ağırlasın kendisi baksın beni de boşversin
o değil de önceki konunda anneannen için ne kadar üzüldüğünü, yanına almak istediğini yazmışsın? ilginç geldi tabi şimdi istememen neyse sanırım senin sinilerin bozulmuş hamilelik sebebiyle..
Ortağınızın eşi düşüncesiz bir bayan olabilir onu uzaklaştırmanın bir yolunu bulabilirsiniz umarım.
Ama anaanneniz konusunda ki düşünceleriniz umarım hamilelik psikolojisidir.
ozaman böyle duygular beslemiyordum, şuan teyzemle kalıyorlar ve kadın 2 günde cinnet geçirtti bana, her saniye yanında istiyo hamile oldugum halde sürekli beni kaldırıp kaldırıp bişeyler istedi benden düşüncesizleşmiş hastalık sebebiyle hamilelikte onu çekemedim 2 gün bile. bide çocuk olunca napıcam onu düşünmeye başladım, cinnet geçiririm iyicene ben. her saniye bişey istiyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?