- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma mavıcem sonrada bız nıye eve kaldık dıyorlar :1closedeyes:cenelerı bı dursa hemencık buluverırler yagusuklularını bızı ornek almıyler hıç kaydirigubbakcemile5ne kavga ediyiniz beaaa evde kalmış kıs kurularıııı :mymeka: sizde bu çene varken kim ne yapsın sizi... cık cık cık çenelerine vurmuş bunların tübe tübekaydirigubbakcemile3
sorma mavıcem sonrada bız nıye eve kaldık dıyorlar :1closedeyes:cenelerı bı dursa hemencık buluverırler yagusuklularını bızı ornek almıyler hıç kaydirigubbakcemile5
ya tobe tobe ben evde fılan kalmadım...kalmamda...allahıma bin şükür....
kalacaklar düşünsün ayrıca bana sataşıyorlar...
bende savunma hakkımı ...yapıyorum oysa ben gayet sessızı bırıyım..
tübeeee ben senden yanayım:1closedeyes:bak bak nan dilegim sende ne ikili oynuyon be....
kımden oldugun bellı degıl sanıyede adam satıyon...:mymeka::mymeka:
ne oldı bocuk sustun
dımıı ama anlayan kım delikafaduldenheeee çok sessizsin maşallah çenesi düşükkk..... kıs bi sussss evlenince bolll bolll konuşursun köprüyü geçene kadar delüüüüüüüü:roflol: :roflol:
sen sımdı bana laf mı soktugunu sanıyon alırım ayacıgımın altına senı kaydirigubbakcemileörnek olarak bu alıntıyı yapmak ıstedım:1closedeyes: susunca neden sustun dıyende sız deıl mısınız:1closedeyes:
dıleğım ben senden evlılıkle ılgılı bı soru sormuycam aldım ben cevabımı :1closedeyes:
örnek olarak bu alıntıyı yapmak ıstedım:1closedeyes: susunca neden sustun dıyende sız deıl mısınız:1closedeyes:
dıleğım ben senden evlılıkle ılgılı bı soru sormuycam aldım ben cevabımı :1closedeyes:
heeee çok sessizsin maşallah çenesi düşükkk..... kıs bi sussss evlenince bolll bolll konuşursun köprüyü geçene kadar delüüüüüüüü:roflol: :roflol:
he bacım erkekler akıllı davranıyorlar evlenene kadar o kadar romantıklerdır kı :asigim:evlenınce o romantıklıgın yerını ayılıkları alıyo:jeyyar:anlarsınız yaaa:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim heriflerde böyle yapmasın köprüyü geçene kadar cicim sonra allaahh klava: kaydirigubbakcemile3