- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuhahahhahaahha sırnaşık şey:roflol:
sel olm ALLAH da seni güldürsün bugün ilk defa güldümbenneyaptımki
he yokum anam napim sağlık osssun,kız sel yoksunmu bu ay sonunda (
uzuldum nen
he yokum anam napim sağlık osssun,
istenmediğim yerde durmam ben :dilcikar:
nabersiniz kıslar
ne yapıyorsunuz
bu topiği özlemişim yawŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
elini kaldırdığına değmez be canım, üç kuruşluk insanlar işte boşşer bozmayalım oralimizi kaydirigubbakcemile3kım ıstemıyo kız sole butun kk basalım:mymeka:
hoşgeldin ballı kaymaklı anne nappıyon Şeniznabersiniz kıslar
ne yapıyorsunuz
bu topiği özlemişim yawŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım benim evden de girebilirim ama bu kadar sık ve uzun duramayabilirim her zaman. ama yine gelirim.off gene çıkmak zorundayım hep böle oli
en tatlı yerinde gitmek zorunda kalıyom
sel gidiyom ama süle işten ayrılınca buraya girebilcenmi giremiyceksen sana işten ayrılmama emri veriyorum
niyemi gülmüyorum sölim hemen bunalım takılma zamanım geldi offf içim daralıyo yeminlen zevk almıyom hiçbirşeyden tatsız tuzsun pohh gibin geliyo herşey istediğim gibi olmuyo hiçbirşey
böle anıra anıra ağlıyasım var yeminlen gidip kaçasım var herşeyden herşeyi bırakasın var
neyse ben kaçar öpücüklerin en kokulusunu veriyorum size
beni özleyin anacım yarın gelicem
iyi canım valla gülüyoruz çıkıcam ben şimdi nişanlım gelicek beni almaya ŞenizŞenizselamlar nbr sel
hoşgeldin ballı kaymaklı anne nappıyon Şeniz
vay be seninle ilk tanıştığımız gün geldi aklıma ne günlerdi beeeiyiyim cnm bende
çok işlevli hatun diye senin gibilere deniliyor demek ki sırnaşık şeyne yapıyım benim
bi benim canavarlara bi tv ye bi buraya bakıyorum canım
klasik ev kadını tipi :roflol::roflol::roflol::roflol:
vay be seninle ilk tanıştığımız gün geldi aklıma ne günlerdi beee
biliyorum sen bi topic açmıştın geyiğe ilk misafirinde bendim hatırladın mı:) daha yeni tanıştık kıs çok geçmedi :1hug:
off gene çıkmak zorundayım hep böle oli
en tatlı yerinde gitmek zorunda kalıyom
sel gidiyom ama süle işten ayrılınca buraya girebilcenmi giremiyceksen sana işten ayrılmama emri veriyorum
niyemi gülmüyorum sölim hemen bunalım takılma zamanım geldi offf içim daralıyo yeminlen zevk almıyom hiçbirşeyden tatsız tuzsun pohh gibin geliyo herşey istediğim gibi olmuyo hiçbirşey
böle anıra anıra ağlıyasım var yeminlen gidip kaçasım var herşeyden herşeyi bırakasın var
neyse ben kaçar öpücüklerin en kokulusunu veriyorum size
beni özleyin anacım yarın gelicem
elini kaldırdığına değmez be canım, üç kuruşluk insanlar işte boşşer bozmayalım oralimizi kaydirigubbakcemile3