Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naparsınız yawyular. ben çok iyiyim 6 kg verdimhihoyyyt 5 daha veririrsem hemen gelinlik bakmaya başlıycam:hooray:
sekerim avatarın cok yakısmıs yerimsenibenvalla ben butun gun burdaydım
naparsınız yawyular. ben çok iyiyim 6 kg verdimhihoyyyt 5 daha veririrsem hemen gelinlik bakmaya başlıycam:hooray:
sel yeaawrum ağustosa daha var diye düşünüp gevşek tutma valla insan çok strese giriyor. akşam yemeklerini kısarak ekmeği keserek spora başlayarak şimdiden işe başla bence. kaç kilo fazlan var ki?
senin düğün belli oldumu velved?
kaç kiloydun ki :uhm:
ya dicem ama gülme ok :tomato::tomato:
sel yeaawrum ağustosa daha var diye düşünüp gevşek tutma valla insan çok strese giriyor. akşam yemeklerini kısarak ekmeği keserek spora başlayarak şimdiden işe başla bence. kaç kilo fazlan var ki?
senin düğün belli oldumu velved?
ben benimkiyle tanıştığım zaman 49 kiloudum 1,67 de boyum. bana derdi ki hep kemiklerin batıyo sarılınca.
63 tüm aplam şimdi 57 oldum çok şükür. boyum 1.66 senin?
cok iyi yapmısın cnm :lepi:
bende yapıyorum o sirkeli suyu sabahlarıda lahana suyu içiyorum yerimseniben
yürüyüşe cıkıyorum aynen dedigin gibi sositososito
ekmegi azalttım iyice :1rolleyes:
bide su cayın içindeki şekeri kessem ne güzel olcak ama olmuyo bee :çok üzgünüm:
calısalım calısalım durmayalım kıslarrrrrr dügünümüze dek zayıflamak şart :sm_cool:
benden önce evlenemezsin fururum Allahıma heee :mymeka:oldu cnm günü kesilcek konusulcak işte :lepi:
dügünüm ya temmuz yada agustosta :asigim:
gününüde görmeye gelince konuscaklarrr :1rolleyes: