hanımlar benim gibi k.valideyle yüz göz olanlar var mı varsa ilişkileriniz nasıl ya da ben bundan sonra nasıl davranmalıyım
benim anlamadigim kayinvalidesi bisey yapmamis ki kasinin üstün de karami var demis. ne yani olan biten. orta da fol yok yumurta yok kavga cikmis. üstüne üstelik de ese yansimis, bosanma istekleri felan.napsin bu kayinvalideler ya ? anacigim konusmak da kabahat senin hakkindami konustu da zoruna gitti. bi de atesli atesli anlatiyosun. bu kadar yorum yapilmis, biri de dememes ki sen haksizsin. 7 yasin da bi oglum var. valla korkuyorum artik böyle gelinleri gölünce.
walla icimden gecenleri yazdin:))) bende kaynanamla altli ustlu oturuyorum; ALLAHA sukur kavgamiz tartismamiz olmadi hic; haa hicmi sorun yasanmiyor tabiki yasaniyor ama ben hep saygiyla davraniyorum ve esimde bunu cok iyi goruyor.. benim ilk defa evime misafir gelmisti bi arkadasim, arkadasim eve gelir gelmez kaynanamda geldi ( aslinda hic adeti diildir ama meraktan sanirim ) eee geldi diye suratmi asicam walla hic bisi demedim, arkadasim gidince oda kalkti evine indi, kizcagizla iki laf konusamadik.. simdi ben bu olayi kavgaya cevirip esime yansitip (ki haberi bile yok) kavgami cikarsaydim.. bide konu sahibi arkadas esinin iyi niyetini kullaniyor bence ,yok seni bosarom yok bilmem nee.. walla adam iyiymis ben olsam kapi orda derdim... lutfen biraz makul dusun arkadasim senin esin , senin annene ayni sekilde davransaydi sen ne yapardin??
siz olsaydınız pardon ama kayınvaldesi kızla yok yere uğraşınca siz napardınız? kayınvalde olması demek gelinine saygısızlık yapıcak anlamına gelmez hiç bir anne evladını başkasından saygısızlık görsün die büyütmemiş kusura bakmayın ama kim olursa olsun eğerki saygısızlık yapılıyorsa karşılığını alır almalı büyüklere saygı herzaman tamam ama saygıyı bilene!!!
ben arkadas haksiz demiyorum ama bu kadar buyutulecek bi olay yok.. benim babaennem anneme kuma getirmek icin yillarca babami kandirmaya calismis ve 4 cocuklari varken bunu yapmis. boyle bi kaynana olsa tamam amennah derim ama kadin sadece gevezelik etmis bu kadar buyutup kocasindan bosanmasini gerektircek bisi yok bence.. insanlar ne sorunlarla ugrasiyor nelere katlaniyor.. walla bence konu sahibi simariklik ediyor..kusura bakmayin..
walla icimden gecenleri yazdin:))) bende kaynanamla altli ustlu oturuyorum; ALLAHA sukur kavgamiz tartismamiz olmadi hic; haa hicmi sorun yasanmiyor tabiki yasaniyor ama ben hep saygiyla davraniyorum ve esimde bunu cok iyi goruyor.. benim ilk defa evime misafir gelmisti bi arkadasim, arkadasim eve gelir gelmez kaynanamda geldi ( aslinda hic adeti diildir ama meraktan sanirim ) eee geldi diye suratmi asicam walla hic bisi demedim, arkadasim gidince oda kalkti evine indi, kizcagizla iki laf konusamadik.. simdi ben bu olayi kavgaya cevirip esime yansitip (ki haberi bile yok) kavgami cikarsaydim.. bide konu sahibi arkadas esinin iyi niyetini kullaniyor bence ,yok seni bosarom yok bilmem nee.. walla adam iyiymis ben olsam kapi orda derdim... lutfen biraz makul dusun arkadasim senin esin , senin annene ayni sekilde davransaydi sen ne yapardin??
arkadaşım sorun benim misafirim varken gelmesi ya da misafirimle sohbet etmesi değil anlatamıyorum galiba üstelik onun evine misafir gelecek olsa bana alalım burda ağırlayalım babam rahatsız olmasın derim kim gelirse gelsin ki bizimkinin geleni gideni eksik olmaz haftanın üç günü misafir gelir 4 günü bu gezmede ya da bizde ben onu istemeyecek olsaydım evime geldiğinde bahane bulur göndermesini de bilirdim ya da misafiri geleceği zaman programın var diyip dışarıda çıkabilirdim ben onun kim gelirse gelsin bütün misafirlerine onun inadına elimden gelenin fazlasıyla hizmet ettim saygı gösterdim ama o bunu özellikle yaptı halamın yanında beni kötülemek için bahane aradı ben ona konuşma sohbet etme demedim ki başka konular açmaya kalktım konuşulmasını istemedim çünkü konunun sonunda bana dokunduracağını giydireceğini biliyordum bunu benim damarıma basmak için yaptı.
şimdi isterse dedikodu yapsın ister sohbet etsin belden aşağı yukarı ne tarfatan isterse ordan konuşsun bugün oturup derdini dinlediği insanı yarın gelenler anlatsın ne yaparsa yapsın benden ve ailemden uzak dursun
arkadaşlar eşimden boşanmak istediğimden değil ya da şımarıklığımdan kapristen değil anlatamıyorum galiba k.valide bana bir telefonla evlendim dediği için bende onun yanında aradım eşimi madem bir telefonla evlendim al işte bir telefonda da boşanıyorum muradına er dedim yoksa eşimle alıp veremediğim yok ona seni sevmiyorum dememin sebebei istemiyorum dememin sebebi ise boşanmak istiyorum dedim neden dedi onu ikna etmek için böyle bir tavır sergiledim yanlış biliyorum ve eşimden beni hiçbir güç ayıramaz inşallah
anlattığınız kadın benim k.valide ...
ne kadar ortak yönleri var dimi çektiren k.validelerin ben açıkça söleyeyim kızımı sevmesinide kucağına almasınıda hatta kızımın da onu sevmesini istemiyorum biliyorum nefretle çocuk büyütülmez ama benim kızımın sevgisini haketmiyor o doğduğunda yaptıkları annem burda diye kızımı bir kez olsun almadı kucağına gelmedi yanımıza o zamanda bölesine bi kavga etmiştim dökmüştüm içimi o zaman bana benim ahımı alırsan böyle evlatla sınanırsın demişti şimdi hangi hakla kızım diyorsun sahipleniyorsun haketmiyorsun ben evladımın özlemini yaşarken bana dediklerini unutmam o lafını unutmam hiç pişman değilim sölediklerimden hiç kim ne sölerse sölesin o anne ise bende anneyim istediği bedduayı etsin istediği kadar ah etsin bana kızıma eşime o ne hakediyorsa onu yaşayacak
üstelik bu bi bana değil iki damadı var onlarlada aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?